Гешев: Кабинетът крие териториалните планове за мините

Няма ги на сайта на МС
30 сеп 2023 22:45, Стела Стоянова
70
Гешев: Кабинетът крие териториалните планове за мините
Снимка БГНЕС, архив

Бившият главен прокурор и лидер на сдружение „Справедливост за България“ Иван Гешев обвини правителството, че е скрило от българското общество териториалните планове за справедлив преход на въглищните региони Стара Загора, Перник и Кюстендил.

В публикация в социалните мрежи Гешев обясни, че юридическият екип на неговото сдружение е искал да прочете документа, за да обсъди възможността да го атакува в съда, но не го е открил на официалния сайт на МС.

Още по темата

„Решението е изпратено на ЕК, но се крие от българските граждани, защото в него със сигурност има неща, които не трябва да виждаме“, пише Гешев. Той настоява за незабавното публикуване на документа и оставка на правителството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
4
 
! Отговори
Любимец 13 преди 7 месеца
И този е специалист по всичко !
55
0
 
0
 
! Отговори
До вазюутен преди 7 месеца
Щи сложа точка на живота!!!!
54
3
 
5
 
! Отговори
САТАНА преди 7 месеца
Вече си изпя песента..,обирай си крушите...
53
1
 
7
 
! Отговори
Gogo преди 7 месеца
Гешев видяхме те и тебе колко струваш, само бла-бла, на приказки всички сте силни и после се потапяте, дела никакви
52
10
 
2
 
! Отговори
Г557дт преди 7 месеца
Мините са отживелица, време е да го разберете!
51
10
 
2
 
! Отговори
Възмутен преди 7 месеца
Изтровихте хората с тези въглищни мини! Въглищарите да се преквалифицират докато е време и да се реализират в други професии. Стига са ревали и блокирали живота на останалите българи! Точка!
50
1
 
9
 
! Отговори
Благодарен съм преди 7 месеца
Преди 3 години в имота ми нахлуха двама крадци, когато бяхме с приятели на маса. Защото не беле за първинпът, защото полицията не правеше нищо, ние ликвидирахме крадците. Започна разследване, но Гешев, като разбран човек, го спря. И затова съм му благодарен!
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Cвaлиxa Гeшeв зa no-cиrypнo и nak ce kpият... Гyзнa cъвecт и cтpax...
48
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А защо не копАме газ? Щла сеотрови 500 декаа гора. Че то ако това е зора ...хахахйаха
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Човекът с нула спечелени дела заплашва как щял да оспорва законопроект в съда....Няма такъв смях.....
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В РПУ Бобов дол полицаите си водят пр*оститутки,прегръщат се
45
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
евалата Гешев мачкай сглобките
44
20
 
19
 
! Отговори
Мата Хари преди 7 месеца
Гешев защо не е в затвора?
43
6
 
24
 
! Отговори
Приватизацията преди 7 месеца
Сарафов е "достоен" заместник на Татарчев и Филчев. Приватизацията продължава. Гешев беше неудобен, все нещо ще намери, колкото и да си мислеха, че е техен човек.
42
5
 
26
 
! Отговори
Хабибито преди 7 месеца
Лоши били централите... Така ли шолц, да може ти да ни продаваш зелен чокър... Гнусна НеКоалиция....
41
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кюмюрджиите останаха един от последните пристани на разбойниците от КНСБ и Подкрепа. Стотина души стоят на блокадите, все активисти на двата терористични синдиката. Повтаря се историята с Кремиковци. И там беше вой до небесата как 10 хил. души и семействата им оставали без работа. Мина и замина, всички си намериха работа, едни у нас, други в чужбина. Точно нерентабилната Марица 2 надува в момента цената в микса на тока. Без нея цената ще падне! Закриване, закриване и пак закриване!
40
27
 
17
 
! Отговори
Токмаков преди 7 месеца
Мините ще бъдат закрити поетапно и най вероятно до 2028 г. След това ще останат единствено разни щетоводители и т.н до раздаване на баницата - почивни станции и т.н. Това правителство няма никаква вина а Бойковото което преди години е подписвало договорите с ЕС. Те трябва да бъдат закрити заради отровения старозагорски край. А онези които незаконно блокират пътища - милицията да си свърши работата.-глоби и арести.
39
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Митът за енергийната независимост, дъвка за големи "разбирачи", сякаш сами си осигуряваме ядреното гориво. Въглищните мини ще стават все по-нерентабилни, а отделно са вредни за здравето на хората в региона на Стара Загора. Крайно време държавата да даде за приватизация Марица 2. Ако няма купувач просто да я закрие. И това ще сложи край на синдикалния терор и използването на въглищарите за политически цели. Сега именно това се случва, но Денков не е Тачър за реши кардинално проблема.
38
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Индивид с умствен капацитет да бъде най-много следовател в Полски Тръмбеш или Гурково стана главен прокурор. И затова направи прокуратурата да изгледа още по-нелепа. Две еднакво противни голи глави се изказват за щяло и нещяло - Слафчу и Каскетя!
37
3
 
34
 
! Отговори
Магелан преди 7 месеца
Шок и ужас.Мяма такава държава в ЕС която до такава колосална степен си унищожи и продължава да унищожава енергийната си независимост.Евродепутарката Пръмова затвори цели два блока на АЕЦ Козлодуй за да ни приемат в ЕС.Тази предателка трябваше да лежи за това си престъпление години в Сливенския затвор.Сега искат да унищожат и друга голяма енергийна мощност.И какво излиза че гледахме в ЕС са унищожавана такъв важен сектор от икономиката и са оставим без работа хиляди българи и глоби за емисии?

Спонсорирани публикации