След смъртта на Алексей Петров: Нов шеф на федерацията по карате

Новият президент е Русалин Русалинов
7 окт 2023 17:00, Стела Стоянова
50
След смъртта на Алексей Петров: Нов шеф на федерацията по карате
Снимка БГНЕС, архив

Шихан Русалин Русалинов е новият президент на Българската национална федерация по карате. Той заменя на поста убития предишен ръководител на централата Алексей Петров.

Редовното Общо събрание на членовете на Българската Национална Федерация Карате (БНФК) се проведе в Министерството на младежта и спорта. Дневният ред беше от само една точка - избор на ръководни органи (президент, вицепрезидент и управителен съвет). Изборите бяха явни.

В началото на заседанието с едноминутно мълчание беше почетена паметта на президента на БНФК Алексей Петров.

След разисквания, изказвания и обсъждане на предложения шихан Русалин Русалинов бе избран с мнозинство за президент на федерацията. Той има зад гърба си три мандата като вицепрезидент, a освен това е и вицепрезидент на световната шотокан федерация (WSF). Русалинов е президент на КБИ Петромакс (Плевен) и е сенсей на олимпийската шампионка Ивет Горанова.

За вицепрезидент беше избран Борис Николов, досегашен генерален секретар на федерацията.

Изборът на членове на Управителния съвет продължи повече от два часа, тъй като предложенията за останалите 7 места бяха 24. Многото кандидатури бяха признак за големия интерес към управлението и развитието на федерацията по карате.

С най-много гласове за членове на УС бяха избрани следните кандидати: Димитър Христов, Димитър Спасов, Георги Попов, Христо Терзиев, Николай Рачев, Радослав Пенов и олимпийската шампионка и лице на федерацията Ивет Горанова.

На първото си заседание новоизбраният УС единодушно избра за генерален секретар Димитър Христов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Хюго Капет преди 10 месеца
Е що не тиквони?
35
1
 
4
 
! Отговори
Ремзи преди 10 месеца
И той ли е пoмaк?
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много важен пост! Осигурява логистиката на сглобката. хи хи хи
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кировото тати?
32
0
 
14
 
! Отговори
Фед Красивия преди 10 месеца
Алексей заедно с Русалин са едни от виновниците за разсипията на Плевен.Създадоха Плевен Холдинг ,купуваха закъсали предприятия и ги разпродаваха на безценица...Русалин е с ченгетата още преди 10-ти ноември,когато организираше курсове в ДНА-Плевен.Отделно висеше на кметовете на вратите.Създаде частен СОТ,преди това всичките черни колани беше добутал до ченгета...Абеее,всичко е мазало в тая държава!!!!Това е само върха на айсберга.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мда. В "държавата" могат да застрелят който и да е ама по важно е кой ще бъде новият шеф, а не кой е поръчал и извършил престъплението. И излизат марионетките и дрънкат лъжи че службите работели като гонели попове. В същото време Галев влязъл като мигрант. А сега по важно е коя мутра ще си хареса новата мис "държава"
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ей, най-после да го изкарат този мафиот от там, пожизнено президент задето е сантиментален към спорта и има достатъчно влияние. Колко ли хора живеят по-спокойно без него сред нас. Той се бил кротнал в последните години, казват, само окупирал алея във Витоша за лично ползване веднъж в седмицата.
29
1
 
2
 
! Отговори
карате бой преди 10 месеца
а кой е тоя ал.петрОФ ?!
28
2
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 37 преди 10 месеца
Интересува ви вас, "обикновените хора", че ви управляват уж "необикновени хора". А и те са същите като вас, просто малко по-хитри. Не по-умни. По-хитри. :D
27
2
 
4
 
! Отговори
ВИЦ хи-хи хо-хо преди 10 месеца
НАЙ-ДОБРИЯТ, АМА НАЙ-ДОБРИЯТ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ антитерорист е на оня свят ! хи-хи-хи хииииииииии хо-хо-хо :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
26
1
 
6
 
! Отговори
Пред Текила, преди 10 месеца
на жълтите павета, до паметника на Александър Освободител, бодигардът-каратист на Инса с един удар уби действащ командос от ГДБОП. Пред жена му. Заради това карате преди 10-ти беше забранено за цивилни. С малки изключения. Боксът, джудото и самбото не бяха. Сами си правете изводите.
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А какво на интересува това нас обикновените хора
24
3
 
3
 
! Отговори
До до 33 преди 10 месеца
Забрави Русия. Там има много атентати. Забрави и Турция.
23
2
 
6
 
! Отговори
До ЗЗ преди 10 месеца
Колкото и да хихикаш, най-добрите спецалисти в сферата на антитероризма са държавите, в които има тероризъм и сепаратизъм. Това, в цивилизования свят, са САЩ, ОНД, Израел, Турция и Великобритания.
22
3
 
3
 
! Отговори
! преди 10 месеца
Следващият да му мисли защото Ал.Петров беше много близък с разни израелски спецове. Видяхме ги колко струват в собствената им държава. Ноооооооооо убиха Петров, а днес и доста от роднините на спецовете. Спецове антитерористи - хи-хи-хи хииииииииии :))))))))))))))))))))
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да разтурим фашистката шайка ГЕРП заради Алексей! Да махнем плазмодия Бойко методиев от власт!
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до 30 Те така убиха и на Слънчев бряг Георги Илиев. От 100 метра снайперист го улучва в главата и никой не го проследява, никой нищо. Обаче след това казват че е бил сръбски наемен убиец. Същата работа с Алексей Петров.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 15 - Защото в било ... Цитирам "професионално"
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Можеш да използваш насилие пропорционално на заплахата." их ... Наклон ми да наноная работа ... *** *** ти го нахушят ей
17
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 26 преди 10 месеца
Сериозните клубове по карате в България функционират още преди 10-ти. Някои от 1990 г. Какви европроекти те гонят? Винаги са били спонсорирани от частни фирми. Иначе нямаше да ги има.