НСО търси 34 нови служители – охранители, шофьори и автомонтьори

Ето какви са изискванията
18
НСО търси 34 нови служители – охранители, шофьори и автомонтьори
Снимка: БГНЕС

Националната служба за охрана (НСО) търси да назначи 34-ма служители на сержантски длъжности – 20 охранители, 10 шофьори и четирима автомонтьори.

Документи за кандидатстване за длъжностите „младши сътрудник”-охранител и „младши сътрудник”-шофьор се подават до 10 ноември 2023 г. включително, съобщават от службата.

Свободните 20 длъжности за охранители в НСО са за кандидати до 32 години със завършено поне средно образование. Новопостъпилите служители ще преминат начално военно обучение и първоначална професионална подготовка, с която ще придобият специфични знания и умения за използване на огнестрелно оръжие, специализирано оборудване и тактика и техники за защита.

Кандидатите трябва да са пълнолетни български граждани с чисто съдебно минало, да са физически и психологически пригодни, както и да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „B”.

Кандидатите за служители по охраната преминават през изпит за установяване на физическа подготовка, психологическо изследване и заключително интервю.

Още по темата
Свободните 10 сержантски длъжности за шофьори в НСО са за кандидати, не по-възрастни от 40 години, психологически пригодни, с най-малко средно образование и с чисто съдебно минало. Кандидатите трябва да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „C” и да не са лишавани от право на управление на МПС през последните 3 години. Сред изискваните документи е и удостоверение (справка) от МВР-Пътна полиция за наложените наказания на водача.

Кандидатите за водачи на МПС преминават през изпит за установяване на физическа подготовка и изпит за установяване на ниво на специфични знания и умения за изпълнение на длъжността, в т.ч. практически изпит с управление на автомобили от различни категории („C” и „B”) на полигон и в градски условия. На следващите етапи кандидатите ще преминат през психологично изследване и заключително интервю.

До 27 октомври 2023 г. включително се приемат документи на кандидати за сержанти в НСО за 4 (четири) свободни длъжности „младши сътрудник“ – автомонтьор. Кандидатите трябва да имат поне средно образование и професионална квалификация в областта на автотранспортната техника, да не са по-възрастни от 40 години и да не са осъждани.

Кандидатите за автомонтьори в НСО също преминават през три етапа на конкурсната процедура – изпит за установяване на нивото на специфични знания и умения, психологично изследване и заключително интервю.

Документи се приемат всеки работен ден от 09:00 часа до 11:00 часа и от 14:00 часа до 16:00 часа в приемната стая на контролно-пропускателния пункт на НСО на адрес: гр. София, бул. „Черни връх“ № 43.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: охранителиНСО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
???? преди 6 месеца
Аман от милиционери. 1 милиционер на 5 граждани се пада. И защо за механик искат до 40 години, той нали коли ще прави, няма да пази.
13
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
Не се обявяват заплати.Шофьорите с кат.С и добрите автомьонтори са особено търсени в частните фирми.НСО,ако не предложи атрактивни заплати,ще си намери кадри,които не стават и за *** за зеле.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Закривай, паразитна структура.
11
0
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 6 месеца
Заплатите не са посочени. Как разбра, че няма кандидати заради това?
10
2
 
4
 
! Отговори
ФлякФ преди 6 месеца
Фалшиви обяви. Вече се знае кои ще бъдат назначени на работа в тези служби. Онези модерни брадати разбойници. Вече и в полицията се напълни с такива брадясали разбойничета в униформи. Преди 107 години е излязъл закон, забраняващ брадите при полицаите, жандармерията и военните. Изключение правят на висшите офицери. Всичко това е за предотвратяване на разпространението на незаконно действия сред държавните служители от силовите структури
9
1
 
8
 
! Отговори
Хемус преди 6 месеца
То да пазиш Кирчу Тъпуту или Мария Габриел си е божие наказание
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За автомонтьор не се ли изисква висше? майтап
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не приемат депресивни маниаци!
6
4
 
5
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 6 месеца
Подсилвайте репресивния " апарат " , за да ни бие , малтретира , унижава и да ни въвлича в престъпни схеми и практики хората , които сме с нулеви доходи и тези , които са безработни и бедни .
5
1
 
12
 
! Отговори
Токмаков преди 6 месеца
До Анонимен И аз това питам Защо администрацията продължава да се увеличава !? От какво ще ни пазят тези охранители или ще пазят власта от хората!? Кога ще бъде въведено електронно правителство тъй като милиони вложени в това просто ги няма а няма и електронно правителство!!??
4
1
 
11
 
! Отговори
Безимен. преди 6 месеца
До 870.Дават им пищов и патрони ,сами да си събират бонуса след работното им време. Но за механиците да са до 40 г.Не го разбирам ,то по таз логика и кандидат кметовете трябва да са 45 годишни със 40 г стаж във администрацията!
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Имам само 1 въпрос! Какво правим с раздутата и самовъзпроизвеждаща се чрез избори огромна администрация? От 15 години всеки завява, че ще я намали, а тя се увеличава постоянно.
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако са принудени да гледат физиономиите на Кирчо,Кокорчо и Наколенков е разбираемо защо няма желаещи да почват работа там хаха.
1
5
 
7
 
! Отговори
870 преди 6 месеца
за такава заплата кой ще работи, да има бонуси