НСО търси охранители и шофьори, приема документи до 10 ноември

Службата обяви конкурс за общо 30 нови сержанти
Обновена: 31 окт 2023 10:15 | 31 окт 2023 10:15, Камелия Цветанова
13
НСО търси охранители и шофьори, приема документи до 10 ноември
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

До 10 ноември 2023 г. Националната служба за охрана (НСО) приема документи на кандидати за длъжности „младши сътрудник”-охранител и „младши сътрудник”-шофьор. НСО търси да назначи общо 30 нови сержанти.
Свободните 20 длъжности за охранители в НСО са за кандидати до 32 години със завършено поне средно образование. Новопостъпилите служители ще преминат начално военно обучение и първоначална професионална подготовка, с която ще придобият специфични знания и умения за използване на огнестрелно оръжие, специализирано оборудване и тактика и техники за защита.

Кандидатите трябва да са пълнолетни български граждани с чисто съдебно минало, да са физически и психологически пригодни, както и да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „B”.
Кандидатите за служители по охраната преминават през изпит за установяване на физическа подготовка, психологическо изследване и заключително интервю.

Свободните 10 сержантски длъжности за шофьори в НСО са за кандидати, не по-възрастни от 40 години, психологически пригодни, с най-малко средно образование и с чисто съдебно минало. Кандидатите трябва да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „C” и да не са лишавани от право на управление на МПС през последните 3 години. Сред изискваните документи е и удостоверение (справка) от МВР-Пътна полиция за наложените наказания на водача.

Кандидатите за водачи на МПС преминават през изпит за установяване на физическа подготовка и изпит за установяване на ниво на специфични знания и умения за изпълнение на длъжността, в т.ч. практически изпит с управление на автомобили от различни категории („C” и „B”) на полигон и в градски условия. На следващите етапи кандидатите ще преминат през психологично изследване и заключително интервю.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: НСОсержанти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Напишете в Гуугъл това: "нсо масонска ложа" и всеки умен нека си прави сам изводите
10
0
 
3
 
! Отговори
Шарлатанин преди 6 месеца
Курсът за подготовка ще включва ли придобиване на познания за местонахождението на молове, бутици, тузарски ресторанти и т.н., придобиване на елементарни познания по висша мода, световна кухня, скъпи вина...... абе, всичко необходимо на един начинаещ Джийвс?
9
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
Много често пускат обяви.Май заплатите не са много атрактивни.Шофьор с кат.С за по-малко от 2500 лв.няма да се хване на работа.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега тичам да си дам живота и да слугувам на продажниците и предателите...умираме за тях
7
0
 
7
 
! Отговори
Борисчо преди 6 месеца
За 1500лв в София бая ще потърсите роби. Вече шофьор на баничарка почва на 1800
6
0
 
3
 
! Отговори
Разбира се преди 6 месеца
Нас.аната власт трябва да се пази от хорската любов!ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ СКОРО ЩЕ ВИ ДОЙДЕ КРАЯТ!!! 70% ОТ БЪЛТАРИТЕ МРАЗЯТ ЕС И НЕ ИСКАТ ЕВРОТО ТОВА ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ НЕ....СТНИЦИ МАНИПУЛАТИВНИ!!!
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нали се сещате, че в България всичко се прави само с връзки? Даже има такива ботoве, които дори заявяват, че "не биха наели хора без препоръка". По разни партийни назначения пък се търсят да се назначат хора с мръсно минало и зависими от някого или от нещо, които да бъдат държани с компромати за тoпкитe или могат да бъдат изнудвани, за да може да ги контролират лесно и да правят каквото им се нареди отгоре, без значение дали е морално и законно или не.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега ще се засиля да пазя предателите и престъпниците....бързам да ги пазя и да бъда употребен.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това с ограничението за 32 годишни е чиста дискриминация. Пак ще осъдят България и пак ние всички ще плащаме за глупостта на някой държавен чиновник, който една обява за работа не може да напише.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
институция за усвояване на държавни средства търси морално деградирали дронове да слугуват на служителите на ДС
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
работата им ще включва разкарване на радевата Деса по молове и екскурзии, така че трябва да имат знания за шопинга