Нинова: В момента ни управлява едно от най-антиевропейските правителства

Политиката за Шенген е пълен провал
20 яну 2024 16:00, Стела Стоянова
110
Нинова: В момента ни управлява едно от най-антиевропейските правителства
Снимка БГНЕС

За нас европейските избори са много важни. България заслужава да бъде пълноправен член на ЕС. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след Националния съвет на БСП, по време на който беше обсъдена подготовката за участие в предстоящите избори за членове на Европейския парламент.

Според нея там трябва да отидат хора, които са проевропейски настроени, но ще защитават българския национален интерес.

"Поставяме си тази цел, да изпратим такива хора и да получим доверието на българските граждани", подчерта Корнелия Нинова.

"В момента ни управлява едно от най-антиевропейските правителства, които са ни управлявали до момента. Политиката им за приемането на България в Шенген е пълен провал. Днес научваме от Николай Денков, че и еврозоната може да не се види от 1 януари 2025 година, а от юли 2025 година или може би някъде по-нататък", каза още тя, пише "Дарик".

БСП ще избира новия си партиен лидер през октомври, който ще встъпи в длъжност на конгрес през ноември. Листата с кандидати за европейски избори ще бъде утвърдена и представена през април.

Тази година освен вота за Европейски парламент на социалистите им предстоят и четири кръга вътрешнопартийни избори. На тях ще бъдат сменени всички ръководни органи - общински и областни председатели, делегати на конгреса, лидер на партията.

Първо обаче са евроизборите, които у нас ще са на 9 юни. От февруари започват номинациите на кандидати от основните партийни организации и обсъждането на платформата. През март ще има конференции на структурите, на които номинациите ще бъдат разгледани и обсъдени, след което да ги изпратят на Националния съвет. Той ще се събере през април, ще приеме окончателно платформата и ще одобри листата. Кампанията ще бъде през май.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
НикогаВечеСДС-Чума преди 3 месеца
Друго си е Сит Търбух, пардон - европейката Нинова да командва.Докато мамин Алфонсо млати *** в майка Хамеуика, тази нагла и безочлива напаст ще продължава да слугува на господарите си от Козяка
81
0
 
0
 
! Отговори
Ddd преди 3 месеца
Едно време БКП стана БСП за една нощ, сега БСП стана от проруска , проевропейска, пак за една нощ. Нещо много гъвкава ми се струва корнелчето.
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Я повече никога да не се връща ни клму-низъма, ни социа-лизъма, ако някой копнее по тях е рашки, е чини, избор има.
79
1
 
5
 
! Отговори
Лъжливото овч.арче преди 3 месеца
,,Демокрацията ни отне много!" ; защита на ПСА; на пост пред ,,Альоша"; не искала натовски бази и пр., и пр. А сега изведнъж -- преоблякла се Нинова в европейски одежди ...И после се сърдят социалистите (бивши комунисти), че никой не им вярва за нищо. Дори и ,,червените бабички"...
78
1
 
4
 
! Отговори
Каква наглост! преди 3 месеца
Госпожата от пребоядисаната БКП, оная която е виновна за всички беди на България след 1944 има наглостта да става съдия на едно демократично избрано правителство, да дава насоки за развитие на страната без някой да ги е искал и да определя пътя на България който ВЕЧЕ е избран от хората - ЕС и НАТО, а не Русия и комунизма! В това е и отговорът на въпроса защо тази партия върви надолу и губи редовно избори и електорат! Просто не е в крак с врфемето и с нагласите на хората!
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А кой да ни управлява-Рафаел Техноимпексов Нинов-Лукойлски?!
76
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На много хитра се прави тая рашистката Нинова. Атакува не от срамните и губещи проруски позиции правителството, а от проевропейски позиции. Демек ако тя управляваше България вече щяхме да е в Шенген и едва ли не щяхме да сме скъсали отношенията с нейната родна майка Русия. Абе какви ли не салта и въжеиграчески хватки правят русофилите за да спасят световното зло Русия.
75
2
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
Нинова ,освен че сме "набори" си и умна жена и прекрасно знаеш ,че винаги се управляваме от едни и същи - начело с твоят " любим"- Винету ,"държавното предприятие" и компания.....Тези ,които "уж управляват" са само техен параван и всъщност най- големите им врагове на ППДБ ,особено на ПП са именно те от "сглобката",макар да се правят на "приятели"....Въпреки ,че непрекъснато те критикуват заради ниския резултат на БСП - чест ти прави ,че прояви сила и успя да "изхвърлиш акулите" от БСП.
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още малко-,, най-путинскто"! Пак яхна кънки те Нинова!
73
8
 
4
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 3 месеца
Не знам дали момента ни управлява едно от най-антиевропейските правителства , но определено е най-антибългарското !
72
11
 
2
 
! Отговори
Anonymous преди 3 месеца
Браво на Нинова! Да е жива и здрава
71
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз европа не я ща
70
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо Нинова се прави на такава ревностна европеистка , нали точно тя непрекъснато саботираше решенията на ЕС и еврокомисията за изпращане на оръжие за Украйна, нали ИК била пропаганда за *** идеологията, какво ще прави в този съюз на *** и третополови?
69
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
след оня сороагент станишев тая е назначена за затриване на цтолетницата-той затова орбан изгони унивеситета им и закри американските >неправителствени> организации--а у нас избираме само слуги на краваршингтон те не са виновни а тези които ги избират
68
3
 
9
 
! Отговори
Лелеее..СМЕХ преди 3 месеца
Дъртата дебелогъза ЕВРОПЕЙКА , от с.Крушовица...ха,ха,хааа..браво!
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Са Ко видя яхнала метла ще и повярвм
66
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 65 Е добре бе ходи си в Украйна щото България не я споменаваш никъде ,а се намираш в нея.А НAТО и ЕС не са държави ,а съюзи пък Украйната не е в нито един от тях
65
1
 
10
 
! Отговори
ура преди 3 месеца
Текноинсекс!!!!!
64
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нинова, ще забраните ли вносът на коли от Азия след като се пишеш за такава голяма европейка???
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като чета откъде сте тръгнали ,какво сте правили и какво сте получили,нема начин да ви повярвам.Левски го е казал-Дела трябват,а не думи.

Спонсорирани публикации