Общинар от Бургас за Габриела: Третираше детето си голо, босо да ходи през ноември

Как с толкова скъп бус ги настаняват в общинско жилище, пита Павлов във Facebook
Обновена: 25 яну 2024 19:03 | 25 яну 2024 18:57, Анисия Иванова
94
Общинар от Бургас за Габриела: Третираше детето си голо, босо да ходи през ноември
Снимка: Владимир Павлов, Facebook

Общински съветник от Бургас, станал съсед на Габриела и Красимира, коментира в социалната мрежа как двете са се настанили в общинско жилище в Бургас и отношението им към детето.

"Качвам снимки, как майката Габриела Савова - Началник отдел Превенции на детските наркомании и т.н. в Община Бургас третираше детето си...голо без гащи, босо да ходи и носи ботушите си ноември месец, нали грижовна майка...така каза съдът и я пусна на свобода.", написа в своя Facebook профил общинският съветник и бивш областен лидер на "Възраждане" Владимир Павлов.

В поста си той разказва:

"Запазих мълчание няколко дни след скандалният случай с двете садистки убили / удушили 44 г. мъж в София и след това направили опит да го запалят в колата му, за да заличат следи...

Е, оказа се, че след покойният вече Пейо ( Бог да го прости), аз съм вторият най-пострадал и тормозен човек в България от тройцата Красимира Трифонова (майката), Габриела Савова (дъщерята) и баба Тона Трифонова...

По неведоми дълги връзки (който бързо разплетах) и пипала, тез три кокони бяха настанени в общинско жилище на първа линия до морската градина в Бургас и в тяхна чест бе извършен пълен ремонт за сметка на бургаският бюджет от близо 30000 левчета, по тяхни хвалби...
 
И така се оказахме комшии с тях врата срещу врата. Както се полага за новодошли, без да ги познавам въобще, предложих да им помогна с качването на багажа и мебелите. Така се запознах и с покойният Пейо, с който двамцата пренесохме и качихме всичко без даже и те да помогнат.
 
Веднага ми направи неприятно впечатление тъщата Красимира, която се изживя на тартор и започна да ми разпорежда кое и какво да нося, все едно съм й длъжен и някакъв слуга...Трите така и не пипнаха и една чантичка. Уморен след цял ден носене, даже не ми казаха и едно благодаря...Но, странното бе, че до края на деня, вече бяха поставили рекорд да се скарат с почти всички обитатели на блока.
 
Друго което тогава ми направи впечатление е за свръх скъпия нов бус Мерцедес, тогава на стойност над 120 000 лева с който се придвижват, пък настанени в общинско жилище като нуждаещи се? Как стават тия работи, ще ви разкажа в следващ пост...", пише Павлов.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
14
 
! Отговори
Герен преди 4 месеца
Е ЗА ТОВА ПИСАХ ПРЕДИ ДВА ДНИ.ПИТАЙТЕ СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА ТЯХ.И НЕ ЗГРШИХ. НЕ ПИТАЙТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ПП-ДБ ПЕРАЧИТЕ И МУШИКИТЕ. ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЯТ СКОРО.
45
0
 
27
 
! Отговори
Атмаджа преди 4 месеца
Време е адвокатите и онези,които пускат убийци под домашен арест да бъдат обекти на специална враждебност.На тях им е широко около врата.Пускат всякакви опасни хора и не им пука,че застрашават нормалното общество.
44
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хора с връзки! Много ги има.
43
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За втори ден не се казва и думичка кой е бащата на кравешкия пoглед. Убит ли е, мутра ли е, Бойко Борисов ли е? ЗАЩО ГО КРИЯТ????????????????
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мен кат малък баба най-редовно си ми насиняваше дупето и бузите на лицето от бой, ама не се оплаквах:))), понеже много й отвръщах и кат ме фанеше, яла да ти кажа имаше:)))
41
2
 
5
 
! Отговори
До 26 преди 4 месеца
Е като е населена с такива като теб каква да е???
40
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Прочетох поста и разбрах, че тия cкaпанячки са се възприемали като принцеси, каква гHyc...
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Чужда армия да ти брани небето? И т Турска О, май Год
38
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички в ОПГ пп-дб са такива
37
0
 
23
 
! Отговори
КАТ преди 4 месеца
И паркират неправилно разбира се! Законите не важат за тях.... гнycни твapи от държ.адм.
36
0
 
24
 
! Отговори
СКЪПИ КОЛИ преди 4 месеца
Внимавайте като се разминавате със скъпи коли. Много често собствениците им не са успели бизнесмени и специалисти, хора с образование и умения, а са такива ненужни паpaзити от държавната администрация. АКО РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СА ТАКИВА, ВИНАГИ ПОКАЗВАЙТЕ ПРЕЗРЕНИЕ КЪМ ТЯХ! ВИНАГИ!!!!
35
2
 
10
 
! Отговори
Е така става преди 4 месеца
Няколко Сви... на глупави мъже и така става чичак.
34
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сега ако има нещо работещо в България да се разнищи кой и как е дал общинско жилище. Страната ни е пропита с корупция и далавери. По високите етажи са само такива, дори и секретарките им въртят далавери.
33
0
 
19
 
! Отговори
ВАЖНО! ПРОЧЕТИ!!!! преди 4 месеца
БИВОЛь качиха клипчето от душенето на Пейо - колата се тресе и Пейо отвяря вратата, за да избяга на два пъти, но Габриела се присяга и двата пъти и му затваря вратата, за да може майката да продължи с душенето.
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мен така класната в 1-ви клас ме риташе на дъската, защото не можах да напиша буквата Д.
31
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Болгария это дно Европе
30
0
 
36
 
! Отговори
Държ. Адм. преди 4 месеца
Това е - 'раниш го, поиш го, друса се и се дрогира и алкохолизира с народни пари, ремонтираш му жилището, даваш му безплатен апартамент, краде от общината, купува си скъпи коли, излиза постоянно в болнични и в майчински, не е свършило работа за 5 стотинки ... И НАКРАЯ..... ЗА "БЛАГОДАРНОСТ" вземе та удуши някой гражданин. Държавната Администрация, сър.... стотици хиляди са, точно като тази.
29
0
 
22
 
! Отговори
И сега пак ако преди 4 месеца
изнаглеят за тази Истамбулска конвенция. Вече трябва да се вдигаме на бунт. Щом тази смахната ромка и майка й са се добрали до такива привилегии, нали се сещате колко такива "Габриели" и "Красимирки" още има?
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само бой! Аз моят син като малък редовно си му подгрявах врата и гърба с шамари. Ушите като бургия му ги навивах, но стана човек
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ся, детето може да се е изцапало или напи.кало и тая да е сметнала за чудесна идея да го накара да се събуе. Интересно ми е обаче що съседите си трайкат като гледат, че няква изкyкала женица се държи неадекватно към децата си? Какво трябва да стане, за да реагират? Да убие някого ли? Риторичен въпрос...