Петков: Няма как да допуснем ГЕРБ и ДПС да имат мнозинство и в регулаторите, и в службите

ГЕРБ да представят предложения, не само да казват какво не им харесва, зове той
23 фев 2024 14:15, Стела Стоянова
157
Петков: Няма как да допуснем ГЕРБ и ДПС да имат мнозинство и в регулаторите, и в службите
Снимка БГНЕС

"Енергетиците в залата решиха, че само една фирма може да строи 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ “Козлодуй”.

Имаше доклад на енергийния министър, който казваше, че поне две фирми трябва да бъдат допуснати. ГЕРБ, ДПС и ИТН решиха, че искат само една фирма да може да строи. И те, като най-големите енергетици в света, решиха да премахнат конкуренцията", заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков, предаде БГНЕС.

Още по темата
Петков коментира, че това не е финално решение, но уточни, че вече е вдигат червен флаг, защото според него подобно решение не е правилно.

"Тази институция не е институцията, която трябва да избира фирмите изпълнители, а трябва да прокарва закони", подчерта той.

"Няма как да допуснем да има в останалите преговори някаква възможност ГЕРБ и ДПС да имат мнозинство и в регулаторите, и в службите, няма как", посочи той.

Петков коментира, че ГЕРБ трябва да представят предложения, а не само да казват какво не им харесва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
4
 
! Отговори
Мър-льо преди 3 месеца
Нещастния лъжец с крива физиномия се опитва с 7%-8% да ръководи държавата. Разкарай че ***, платен изменник.
142
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
Кики Лъжата пак се опитва да ни надлъгва! Не става въпрос за "мнозинство", защото вие повсеместно ,тихомълком си назначавате навсякъде само свои калинки! И със какъв сурат, като нямате и една трета от депутатите на ГЕРБ и ДПС! Борисов достатъчно ви изтърпя, че цяла България да ми види ,що за "Шарлатани " сте! Даже и тоя, който ви натресе в политиката ,не иска да чуе за вас!
141
0
 
4
 
! Отговори
ник преди 3 месеца
Ако някой се сеща кви катастрофи бяха и опита за избор на шеф на БНБ и на КЕВР... как ще поверва на тия ***... нагли че имат капацитет за 50 на 50... Те за 20 на 80 нямат.
140
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Баце давай избори с теб сме!
139
0
 
3
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 3 месеца
Имаше един кире либерало от перник - тоя е същия, даже е по-зле! По мало умен и по продажен и по селки си е съвременния кире
138
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази трагико комична трупа от ПП трябва да се заличи от политиката на България.Тия са способни да продадат държавата ни и после кой откъде е.Де Канада,де Харвард .
137
0
 
9
 
! Отговори
sss преди 3 месеца
нови избори и са чао... масово избиратели им се отказаха от тях и то с основание... и накрая един ганьовски бой за изпроводяк
136
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До сега ядяха от една паница,и сега стажа дума за милиарди ,алчните ПП искат да приберат всичко ,ее Боко не е толкова наивен 2,все пак е бил 12:г.а на власт ,и тоя с млякото по устата ,искат да вземат всичко ,много нагли и нахални хорица,раздаваха милиони и оръжие на Украйна ,вкара внос на всичко ,да им се навеждат ,и за това щом искат избори да ги пратим в Украйна
135
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И, как ППДБ с 20%, натъмънени с ала-бала, ще спрете ДПС и Герб??? Пак "празни приказки на един празен човек". ППДБ управлява само с тяхна подкрепа, но в оная, паралелна реалност, в която обитава киртака ППДБ имат 121%. ***, кога ще се научиш да говориш правилен български, и английски, език???
134
0
 
13
 
! Отговори
Кой ви пита!? преди 3 месеца
Дали остана някой да се интересува от това какво искате!?
133
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кире, стягай здравичко кожуха, стягай го за бой!....За избори де......и ва те отсвирим като малка гара и с билетче за хамериката.
132
1
 
7
 
! Отговори
ДРЪЖ СЕ КИРЕ..... преди 3 месеца
....ЗА шлифера на Боко, за да не те издуха вятъра за Канада....ХАХАХАААА....
131
2
 
15
 
! Отговори
gogo преди 3 месеца
канадец, отивате на избори, които гръмогласно ще загубите ;)
130
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аде щом искате избори ,и че има довиждане ПП
129
2
 
18
 
! Отговори
Бунгар преди 3 месеца
Такова нахалство и лакомия за власт не бяхме виждали до сега. Държат се все едно имат 239 депутата в Парламента и искат цялата власт да е за тях. Трябва да се уважава вота на народа.Поставили сме ги втори и така също и още няколко други партии.Първата партия е с най голяма тежест и трябва да си заеме достойно мястото .
128
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Paзkapaй ce, /\инryp!
127
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма ли как ОПГ ГРОБ и ДПС да изритат от властта тези недоносчета Парапетов и Мравояда, да ги тикнат в дранголника, където им е мястото след множеството далавери в които участват и така да ни отърват от тях???? Това леекее от Канада кой го доведе тук да се размаже и всеки ден да ни занимава със себе си и да смъърди, смъърди отровно? ОПГ ГРОБ ни докараха до просешка тояга, турците ги търпим от векове да ни танцуват по главите, ама тия умно-красивите паааразити ми идват в повече
126
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ние го пъдим през вратата, то влиза през прозореца с маршова музика??? Посолството изнасили България да набута тези там, от където всеки ден се изказват калко са гладни и как няма да спрат да искат още, още, още ако ще и затова да фалират държавата.
125
0
 
12
 
! Отговори
Инфлацийко преди 3 месеца
Под диктовката на регулаторите вече имаме повишение на цените на : водата ( около 100 % за 2 години) ; тока ( около 40 % за 2 г. ) ; бензина ( около 30 % за 2 г. ) ; храните ( около 120 % за 2 г. ) Е, честита промяна *** народе !! А голямото поскъпване предстои !
124
1
 
19
 
! Отговори
--- преди 3 месеца
Ей тия ПП ДБ и приятели кой ги набута на софрата няма оттърване от тях.Казвзш му махай се оставка то гледа ,като пукал.Нахални гадове.