Депутат слезе при народа - купи си дрехи секънд хенд и яде кюнефе

Елисавета Белобрадова сподели преживяното във фейсбук
11 апр 2024 07:11, Петър Бойчев
209
Депутат слезе при народа - купи си дрехи секънд хенд и яде кюнефе
Снимка Фейсбук

Депутатът Елисавета Белобрадова в края на мандата си слезе при народа. По време на командировка тя си купи дрехи втора ръка и за първи път опита прочутото пловдивско кюнефе в града под тепетата. Белобрадова не издържа и сподели веднага сподели любопитните си преживявания в своята Фейсбук страница.

Публикуваме целия текст без редакторска намеса: "В Пловдив съм. Днес по-рано бях в Панагюрище с идеята, че ще отида до Пловдив и после ще се прибера, но трябва да остана.

Нямах дрехи освен тия върху мен, навън е 30 градуса, а имам среща с пловдивчани. Приличам на уморен софийски пингвин, а те, доколкото ги виждам по улиците, на весели пловдивски славеи.

Купих си дънки, сако и гуменки за общо 23 лева от втората употреба и вече изглеждам по-приемливо за среща с гражданството.

Мисълта ми е за кюнефето - десерт, който популяризирам от години до степен, че вече има кюнефе навсякъде. Усилията ми дават резултат!

Та, искам да отбележа, че тук, в Пловдив, в Паша опитах кюнефе за първи път. Дано днес да не е за последен. Примерно.

И въобще, ще има национални и европейски избори. Само световни избори няма да има. Държавата е напът да се върне в мутренските години и ни чака ужасяваща кампания. Гласуването ще е сложно, опорочено и с много числа, листя и титанични призиви към измъчения гражданин да даде гласа си за пореден път.

Затова съм решила поне да съм в добро настроение и да ям кюнефе. Когато не плача сама в банята, разбира се."

Потребителите на мрежата бързо се пошегуваха с нея:
 

"Добри дошли при народа! Как е"
"Кюнефето е радост. Ако е добре направено, е просто божествено.“
"Кюнефето нещо като малебито ли е? В смисъл - тресе ли се?".

Депутатката още не е внесла уточнения в профила си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
1
 
14
 
! Отговори
О, Санта симплицита преди 1 месец
Колко е маниерна.
164
1
 
13
 
! Отговори
Ко? Не! преди 1 месец
Пловдив не вярва на сълзи, още повече такива в банята. От къде да знаем дали това са истински сълзи, или просто вода от душа?
163
1
 
6
 
! Отговори
Край преди 1 месец
Това хубаво, ама не можем да разберем какъв пол е избрала да бъде.
162
1
 
15
 
! Отговори
Каква работа като преди 1 месец
депутат е свършила тази? От глупостите, които е написала, явно не е имала капацитет да свърши никаква. Само е висяла на шията на данъкоплатците и е прибирала депутатска заплата. И даже не усеща как се излага. А плачът в банята направо ме разби.
161
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
малко антиреклама пада
160
1
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
То бива-бива популизъм, но това вече преминава всякакви разумни граници. Остава въпросната дама и да раздате на пловдивския мегдан депутатската си заплата, надребнена на по 10, 20 лева, и е готова за театрална водевилна актриса.
159
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато не плача сама в банята, разбира се -----///------ И тая истеричка иска някой да я избира...
158
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Впрочем Фондация Майко мила, свързана с депутатката от Демократична България Елисавета Белобрадова, се забърка в скандал със Столична община и бе осъдена да й плати над 8000 лева за измама.През септември 2020 г. служителите на Електроразпределителни мрежи Запад ЕАД правят проверка в двуетажна къща, собственост на Столична община проверките констатират непълно отчитане на потребяваната електрическа енергия за периода от април до септември 2020 г. на стойност над 7500 лв. Тази " жена" дори се води енергиен експерт по фотоволтаици и е вкомисия за поставянето им ! Нищо общо няма с обикновенни
157
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Даниел Лорер посети братчедите от ромския квартал за да набере гласове .Публикувано на фейсбука му ! Направо така са се очовечили ни става едно мило и сладко. Впрочем Фондация Майко мила, свързана с депутатката от Демократична България Елисавета Белобрадова, се забърка в скандал със Столична община и бе осъдена да й плати над 8000 лева за измама.През септември 2020 г. служителите на Електроразпределителни мрежи Запад ЕАД правят проверка в двуетажна къща, собственост на Столична община проверките констатират непълно отчитане на потребяваната електрическа енергия за периода от април
156
1
 
13
 
! Отговори
Ицо Хазарта преди 1 месец
Хигиена нулева...
155
2
 
22
 
! Отговори
Леле-мале преди 1 месец
От желание за оригиналност, изключителност и ексцентричност, г-жа депутатката стана за смях.
154
2
 
15
 
! Отговори
Пешо от с.Мечка преди 1 месец
Много уморена изглежда от мъжката съблекалня. Сигурно са и мерили бельото 10тина загорели....
153
1
 
8
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 1 месец
Не съм я чувал никога и не я познавам. Но изглежда има афинитет към мъжките съблекални, и какво я правят там си е нейна работа....
152
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази като е слезла при народа, какво е чаквало да и се случи? Интересна случка в мъжката съблекалня ли? Все едно депутатите от Марс са дошли, а не идват и те от народа. Какъвто е народа, такива са ни и управниците. Когато преборим корупцията и измамите сред народа, тогава може и депутатите да се променят.
151
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз пък съм виждал милионери да си купуват редовно дрехи втора ръка и в същото време бедни хора да ги отбягват тези магазини.
150
5
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Арна е депутатката.По-често да слиза при народа.
149
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Точно там в турското ...на нас две Жени българки изобщо не ни сервираха ,сервитера се правеше ,че не ни вижда 20 мин. -тръгнахме си и Да , в Центъра на Пловдив ! мо г-жата сега нали дпс командва ,та и тя кюнефети ,мурафети, и мазно турско кафе ....
148
1
 
5
 
! Отговори
Жекич преди 1 месец
Значи - народа щастлив славей, ние сме преработен пингвин, но пък с дрехи неприемливи за електората, та затова си купуваме втора употреба.Добавяме и че заради нас живее един класически десерт и народа, за да не се мъчи, въпреки, че го чакат мутрите след изборите, не трябва да гласува..wtf...
147
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От пиците на кристали ли брадата е бела или след излизане от мъжката съблекалня има бело по брадатата
146
1
 
7
 
! Отговори
що така преди 1 месец
Много изтощена някак си седи пред надписа мъжка съблекалня...