Борисов: Хората имат инстинкт кога да се прави промяна и кога да се приключи с нея

Разпространява се лъжата, че Пеевски командва ГЕРБ
22 апр 2024 19:50, Стела Стоянова
128
Борисов: Хората имат инстинкт кога да се прави промяна и кога да се приключи с нея
Снимка БГНЕС, архив

Хората са умни и имат инстинкт, кога трябва да се направи промяна, и кога трябва да се приключи с промяната. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Борисов заяви, че в резултат на неговото управление България е била готова за членството в Еврозоната, но безогледното харчене на пари от страна на ПП-ДБ е довело до провал. „Еврозоната беше готова, а те я провалиха с безогледното харчене на пари. Това са фактите“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Той отбеляза, че сглобката е съществувала около 10-11 месеца, която отвън е изглеждала прилично, но отвътре е имало само проблеми – огромни дефицити и никакви реформи.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че само от „Балкански поток“ страната ни е спечелила за няколко години 1,3 млрд. лв. Той обърна внимание и на факта, че след „изключително антируските действия на партията на промяната в България има изключително руски газ“.

Борисов заяви, че в момента се разпространява лъжата, че Пеевски командва ГЕРБ.

„Пеевски, когато се създаде ГЕРБ, беше малко дете“, каза Борисов. Той заяви, че тези неверни неща се разпространяват, защото ПП-ДБ не могат да кажат на своите избиратели, че заради постовете, самолюбието и пътуванията в чужбина са счупили правителството. „Те трябва да намерят някой виновен, това е ГЕРБ“.

Борисов призова ПП-ДБ да не преиначават историята около преговорите за ротацията. Той напомни, че когато Асен Василев е дошъл при него със списъка с министри, лидерът на ГЕРБ лично е задраскал имената на Жечо Станков и Христо Гаджев.

Не преиначавайте историята, защото още дълго време може да бъдем управлявани от служебни кабинети, каза Борисов. Според него сега след поредните избори трябва да се работи в партньорство. „Нека да седнем и да направим нещо стабилно за след изборите. Да седнем и да говорим как ще се стабилизира държавата след европейските и парламентарни избори. И сега съм готов на това“, добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от Общество
Евтим Милошев поиска мерки срещу сивата икономика
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сварихте народа като жаба, без да се осети. Без промяна, българския народ няма да оцелее. Страхливеца Борисов си унищожава народа, за лични цели.
114
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
продължавате към фронта в украйна или към затвора ?
113
1
 
0
 
! Отговори
ПГЕрб преди 1 седмица
Продължаваме ГЕРБ
112
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 1 седмица
Боко изпраха та и сега почна безочливо да нарежда че Организирана Партийна Група Герб -> била истинската демокрация. Пфу
111
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българското селскоградско население дали разбра че една ера свърши и започва друга?
110
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Никакво управление на крадеца и предателя борисов няма да има. Задигнал е милиарди от българския бюджет. Всеки може да го застреля като престъпник укриващ се от закона.Тези които му се радват с "баце" са му съучастници.
109
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пожарникарска кратуна от финанси и икономика не разбира. Световни специалисти се изказаха че не трябва да въвеждаме еврото, а то няма и бъдеще докато в брюксел конците се дърпат от сащ. Те нямат нужда от силен и конкурентоспособен ес Затова и взривиха безцеремонно руския газопровод. Какво евро ви пати балкански о лиго фре ни ? Знаете ли какво става в момента в украйна -- руският спецназ е унищожил десетки натовски генерали и специалисти на украинска територия и в нато не знаят как и какво става?
108
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дори Дпсс и Пеевски са по-малко противни от тази самозабравила се банкянска мутра.
107
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Борисов заяви, че в резултат на неговото управление България е била готова за членството в Еврозоната, но безогледното харчене на пари от страна на ПП-ДБ е довело до провал"________Е сега разбирам защо Кирил Петков е счупил маса, когато е чул поредната безочлива лъжа на Борисов! Не всеки може да издържи такава наглост....
106
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ХАРТИШКИТЕ КОИТО ДЪРЖИШ СА 1 ЕВРО РАВНО НА 1.9553 ЛВ.ИТАЛИЯ,ГЪРЦИЯ И ДР.ДЪРЖАВИ ПРЕМИНАХА НА ЕВРО С ПЛАВАЩ КУРС,ЗА ТОВА ИМАХА ПОСКЪПВАНЕ!НИЕ И СЕГА СМЕ В ЕВРО, НО ПЛАЩАМЕ ЗА ПРЕВАЛУГИРАНЕ!НО НА РУСКИТЕ АГЕНТИ ИМ ПЛАЩАТ ДА ЗАБЛУЖДАВАТ НЕГРАМОТНИТЕ ПИШМАН ПАТРИОТИ!В МАГАЗИНА ПРАЩАШ В ЛЕВА, НО ТЪРГОВЕЦА ЗА ДА ВНЕСЕ СТОКАТА ПЛАЩА В ЕВРО!ПОЗНАЙ ТАКСАТА ЗА ПРЕВАЛУТИРАНЕ ЗА ЧИЯ СМЕТКА Е- ВЛИЗА В ЦЕНАТА НА МЕСОТО,ПЛОДОВЕТЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ! КОЛКО % ОТ СТОКИТЕ СА ВНОСНИ?И ЛУКА Е ВНОСЕН!
105
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
България минава в режим на анти-човешко (фашистко) управление заради този човек на снимката (и Радев). Народът трябва да разбере, че трябва да ги изриваме!! Ще злоупотребяват с този пост на външен министър докато не се съберем със сопите пред МС.
104
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Коалицията ГЕРБ-ДПС работи
103
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 102 - Що не светнеш и държавите, дето не искат еврото?
102
4
 
1
 
! Отговори
Боби преди 1 седмица
До Анонимен. Ами разликата в цените ще я видиш като минем в евро. Сега е рано да си приказваме. Ще има разлика в цените щом другите държави, които са минали през евро е имало повишение на цените.
101
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Боби Ех, че си келяв, Боби. Какво общо има най-ниската заплата с еврото, бе душицо? Дали в евро или в лева, пак си е същата. Ама ако е в евро, поне няма да плащаш превалутиране, бе тъпчо. А пък и леко ще се вдигне, защото пазарът на работната сила е като скачени съдове. Ама ако главата ти е откачена, откъде да ги знаеш тия работи. Нали Костя Копейката Шенгена мисли вместо тебе.
100
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 1 седмица
ГЕРБ самостоятелни са нищо. Без коалиция няма да барнат властта никога.
99
4
 
0
 
! Отговори
д преди 1 седмица
ами то пеевски си те командва от край време бе тикво, нали и гардове му бяхте сложили
98
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 1 седмица
Да ми падне този, такъв бой ще му опъна, че няма да знае къде се намира. Ако мисли пак да прави същия цирк, няма да мине.
97
3
 
5
 
! Отговори
КОПЕЙКИТЕ РЕВАТ преди 1 седмица
ПУТИН Е БЕЗСИЛЕН
96
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Боби.. 96....Боби,не звучи руско, а написаното са си чисти руски опорки.. що така се получава?