Три жертви на тежка катастрофа край София

Лек автомобил е блъснал пешеходка
Обновена: 25 юни 2024 09:52 | 25 юни 2024 09:44, Елка Василева
20
Три жертви на тежка катастрофа край София
Снимка: архив, БГНЕС

Трима души са загинали при пътно произшествие в района на софийското село Локорско, съобщиха за БТА от Столичната полиция.

Автомобил е самокатастрофирал и е паднал в дере. Загинали са шофьорът на 27 години и негов спътник на 29 години. Третата жертва е преминаваща жена, чиято самоличност все още е неустановена.

Сигналът за инцидента е подаден в 01:37 часа. Екипът на Спешна помощ е пристигнал на мястото за 15 минути, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ-София (ЦСМП).

Първоначалната информация беше за две жертви на катастрофата.

Движението в района вече е освободено, допълват от МВР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от Ваканция
Българите първенци по инвестиции в имоти в Гърция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Според други сайтове не става въпрос за пешеходка, а за колоездачка.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До Чичо Манчо - Само че не е избегнал удара, прегазил я е и я е убил. Не ни казват обаче дали пешеходката е била в нарушение или си е вървяла там, където е отредено за пешеходци, но на младия шофьор това му е пречило?
17
1
 
4
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 3 дни
За да избегне удара с преминаващата жена , шофьора е катастрофирал в дерето.
16
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Евалааа много се радвам нека повече такива да мрът и да им текат мозъците по седалките.
15
5
 
5
 
! Отговори
Хасфалд преди 3 дни
Щом не пишат името на возилото, значи е BMW
14
4
 
3
 
! Отговори
до 7 преди 3 дни
А при знак ,,Възможно е поява на едър рогат ***", какво да предприема!? Да давам газ, да не помисли добитъка, че му давам път! Може, би!?? И с хората от различни породи е така! Голям проблем е, че не сте денкви като способности, мислене, възпитание, реакции! Ако сте, ще се страете да мислите и действате еднакво, което улеснява нещата! Например, ако зад теб се движи такъв като коментар 1, също ще намали! Ако е по престижен тип, ще ти скочи на задната чистачка, ще свирят спирачки, клаксони...
13
1
 
14
 
! Отговори
Неграмотната мисирка преди 3 дни
Автомобил е самокатастрофирал. . . Няма такова нещо - самокатастрофирал! Защо има жертви след като е самокатастрофирал, значи някой е управлявал? Иначе не би трябвало да има човешки жертви а само механични, тенекиени итн.
12
8
 
12
 
! Отговори
Здрасти преди 3 дни
Аз съм не разбирам с кой акъл ще караш през нощта рискувайки да попаднеш на някой пиянн?!? Значи или и ти си пиянн, или си глупав, или е нещо спешно!!За 24г.шофирлък само един път карах нощем-в един през нощта ме будят, че баба ми е починала и сутринта да съм бил в Бургас. Беше ноември и за карък по ЦЯЛАТА магистрала от Сф до Бс имаше гъста мъгла - пътувахме над 6ч.!!!Оттогава се зарекох след 22ч да не карам. А тая "пешеходка" какво е дирила на пътя в Това време? Като нищо може тя да е виновна.
11
0
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 3 дни
Нищо не идва. Просто в такова общество ще си живееш.
10
9
 
18
 
! Отговори
Идва краят преди 3 дни
Това е изключително примитивен народ! За последните 5 дни 4 жени са убити. Още колко в катастрофи! На никой не му пука, всеки си пие ракията и вика не ме интересува. Ония п.римитивни охранители в Пловдив убиха човек защото са фенове на простащината и са с таралежите под мишници! Службите са абдикирали!
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
ДЗИ да плаща фирата :)))
8
0
 
18
 
! Отговори
До 7 преди 3 дни
Тука никъде не пише за пешеходни пътеки.
7
4
 
13
 
! Отговори
аз преди 3 дни
Абсолютно винаги се намалява на пешеходна пътека, за това обикновено знакът за пешеходна е метри преди нея, за да имаш готовност. Ако има човек (с мозък), той ще се огледна, като види, че намаляваш, ще стъпи на нея, ти ще спреш напълно и той ще премине. Не е сложно, а спасява животи!!!
6
2
 
12
 
! Отговори
До 2 преди 3 дни
"Берачите"
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Е...тя работата е почти ясна : опитали са да избегнат "преминаващата" и са паднали в дерето.
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
А някой някога да е чул или видял индотурк в уч кола
3
2
 
18
 
! Отговори
до 1 преди 3 дни
Инструкторът има професионални инструкторски дефекти, никога не е бил или отдавна е бил пешеходец и е забравил какво е да си пешеходец! Психиката на този пешеходец е да чака, докато преминат колите! Чак тогава ще тръгне! Ако е някой съвременен пешеходец ,,с предимство", дори няма да се огледа, и ще нацепи кестерме през платното, дори да си на половин метър от него! Чети все пак закон и правилник и там вероятно е писано да се движиш със съобразена скорост, за да реагираш при внезапност !
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
За автомобила - ясно, ама каква е тази "преминаваща" жена в 2 часа след полунощ!? Кой нормален се разхожда по шосетата в такъв час!?
1
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Когато карах шофьорски курс като видех пешеходец да чака да пресича на околовръстното (не в Сф) и инстинктивно намалявах, а инструкторът ме секна втория път и ми вика защо намаляваш и аз ами ако тръгне!? А отговорът беше - пак се движиш със скорост, с която ще го прегазиш, но така го заблуждаваш. Той пресича всеки ден, като те види да намаляваш ще помисли, че може да мине, затова газ. И до днес се чудя кое е правилно щото един да мине и край. Не знам дали такъв е случаят,Бог да ги прости жените!