Шофьор е със счупени челюст и ребро след жесток побой на пътя

Нападателите са били много, вече са освободени
26 юни 2024 09:03, Елка Василева
333
Шофьор е със счупени челюст и ребро след жесток побой на пътя
Снимка: архив, БГНЕС

Шофьор на туристически автобус е пребит жестоко пред очите на пътниците. Имало е лек инцидент преди това, причинен от водач на автомобил, който след това е извикал подкрепление от местни хора. Идвайки, те също нападат водача на автобуса. Той все още е в болница със счупена челюст и множество травми.

 „Поводът за възникналата случка е леко ПТП – ожулване на боята на двете превозни средства на завой. След това превозните средства спират и започва спор между водачите, който е прераснал във физическа саморазправа. Шофьорът на автомобила чрез телефонно обаждане е извикал свои близки, които да се включат в разрешаването на конфликта”, заяви пред Нова тв началникът на районно управление в Луковит главен инспектор Георги Георгиев.

Според данните на полицията на видеоклипа са установени баща и двама му синове. Единият от тях, който е участвал в ПТП-то, е извикал останалите, които пристигат и се включват в  бруталния побой. Първоначално го бият правостоящ, след това го свалят на земята и продължават действията си.

Нападението приключва, когато чуват, че някой се обажда на полицията, отбелязва полицейският инспектор. След получаването на сигнала на мястото пристигат два екипа на полицията от Луковит и Ябланица. На мястото заварват участниците в инцидента, които се оказва, че са от с. Карлуково.

След като властите събират информация, успяват да установят преките участници в побоя – двама мъже, които са задържани за 24 часа в районното управление. Към 26 юни те вече са на свобода. Образувано е досъдебно производство за нанесена телесна повреда на шофьора на автобуса.

Главният инспектор отправи апел към гражданите да се подават сигнали своевременно към телефон 112. „Всяка секунда е важна за нашите реакции, за да не се стигне до фатален край”, добави той. „Това, което видях на видеоклипа, е закъснялата реакция на свидетелите. Ако беше подаден по навреме този сигнал, не съм сигурен, че щеше да се стигне до тези последствия за шофьора на автобуса”, добави Георгиев.

Собственикът на фирмата превозвач Елица Михайлова заяви, че шофьорът е със счупена челюст, счупено ребро, процеп на главата и все още се храни и пие течности със сламка.

„Лично звъннах на телефон 112 може би 20 мин., след като е започнала сцената и оттам ми отговориха, че току-що първият патрулиращ автомобил е пристигнал на място. Линейката още не беше изпратена”, посочи тя и уточни, че вече е имало подадени пет сигнала.

Михайлова подчерта, че на видеоклипа се чува как туроператорът разговаря с властите, още преди да започне побоят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


333
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
0
 
4
 
! Отговори
Пeйo Бokoдepoв преди 3 месеца
===>>>Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-кyчило, съсипало животите на милиони българи, до крак в ТРAПА и отгоре с БУЛДОЗЕРИТЕ!!!:=> tiny.cc/zp6zuz
226
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абсолютно грешно е жените да чакат само мъже да ги защитават! Веднъж един рецидивист нападна съпруга ми заради едно куче! Из невиделица! Той е едър як, но редидивистът го закара в един ъгъл, от където той не можеше да си разгърне ръцете! Около нас имаше няколко мъже и аз смятах, че някой ще се застъпи! Това трая само миг! Скочих и извъртях един стол в гърба на рецидивиста! Оня се обърна към мен и в този момент съпругът ми му стовари такъв юмрук, че на оня бликна кръв и изчезна!
225
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мен ме изтриха, защото дадох рецепта как да се защитават българите от с,и,г,н,и,те без да им се подчиняват!! Аз три пъти попадах( или поръчан) в капан от жени от този етнос извън БГ. Попаднах в капан в БГ по време на Т. Живков! Слава богу се справих без полицията да знае. Но трети път, когато ме поръчаха, пострадах тежко! Оплаках се в полицията! Помощ - 0!
224
0
 
3
 
! Отговори
Risto преди 3 месеца
Всичко живо търси саморазправа , не само команчите . Докато всеки си решава сам проблемите , не от отчаяние, а поради абдикиралите полиция и институции така ще бъде. Хиляди държавни служители имаме и те са дъното на обществото.. и знаем за кого гласуват и на кого се възхищават,а идолите им поощряват силашките прояви и бандитизъм.
223
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 226, какво да са ни честити, хората гласуват за ПП-ДБ, те дават управлението на пеевски и борисов, че вече станали добри, величавите пък щели да ги подкрепят, че много им била добра програмата, щото започнаха разследване на спонсора им, така че хората не са виновни, политиците лъжат, че не се траят
222
0
 
10
 
! Отговори
ИЗТРИТИЯТ 225 преди 3 месеца
АМА ЗАЩО ИЗПИТВАТЕ СРАМ АВТОРИТЕ В САЙТА ДА НАПИШЕТЕ,ЧЕ УЧАСТНИЦИТЕ В ПОБОЯ СА ОТ НАШИТЕ КАФЯВИ БРАТЯ??!!!... И ДА ТРИЕТЕ,ТОВА НЯМА ДА ОТМЕНИ ФАКТА ЗА 100%-ВОТО ОДОБРЕНИЕ НА КОМЕНТАРА. ТАКА,ЧЕ БЕЗСЛОВЕСНИТЕ ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА!!!
221
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Грешката на шофьора беше, че още когато оня джунгал (специално избран най-дългия) се наклони към него, трябваше да му гръмне як юмрук в черната мутра! След което да се отдалечи от мястото бързо и да се огледа за камъни и да започне да ги замяра!! Това щеше да го спаси!! Нападението е най-добрата защита! Шофьорът има внушителна маса пред оная хърба!
220
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боже не разбрахте ли, че в автобуса е имало деца и жени? Четете статиите!
219
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това са избирателите на ДПС и ГЕРБ. Това са невинни хора. Човека е взел ръцете и краката им и се е налагал с тях. Ще излезне , че той е виновен. На мутрите от ДПС и ГЕРБ всички Ние им пречим. Да са Ви честити Бойко Борисов и Делян Пеевски!
218
1
 
13
 
! Отговори
Горкият полицейски преди 3 месеца
инспектор, препоти се 100 пъти, докато обяснява, че биячите са "нормални хора" и работят в чужбина, за да се борят за оцеляването си. Не били криминален контингент?! Е как "нормални хора" се събират в глутница, блокират пътя и пребиват шофьор на автобус заради одраскана кола? Станало на завой - а що са спрели тези "нормални хора" там? И тези призиви да се звъни веднага на 112 са толкова смешни! Всеки, който е търсил помощ от 112, знае за какво иде реч. Хеле пък да звъниш заради циг. изстъпления!
217
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
При комунистите тия "индийци" щяха да са вече в Белене, ама вие нали сте много умни и демократични, та сега ще ядете бой, не само, че сте с робски манталитет ами сте и мазохисти
216
0
 
15
 
! Отговори
До 228 преди 3 месеца
"Неща сериозно е сбъркано с нас !!!" ----- По данни на туроператора в автобуса е имало 44 туристи, от които 30 деца. Тръгват на есккурзия и попадат на стадо ман.али, които викат "подкраплания" от племето, блокират пътя и раздават правосъдие. Ти ще излезеш ли да защитиш шофьора в такава ситуация? Отделно, хората са подали 4-5 сигнала до 112, но 20 мин. не е имало раакция от страна на полицията. И как да има реакция, след като тези бият и жандармерията?! Нещо сериозно е сбъркано, но не в нас!!!
215
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пълен автобус 50 човека гледат как пребиват шофьора ... Неща сериозно е сбъркано с нас !!!
214
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има репортаж на Нова тв от днес, там има част от запис от мобилен телефон. Можете да го видите в Ютуб като потърсите "Жесток побой на пътя: Мъж е със счупени челюст и ребра - Здравей, България". Също от днес има видео към канала на news24sofia, което можете да видите пак в Ютуб ако потърсите "бой, шофьор, автобус".
213
0
 
11
 
! Отговори
Електоратът! преди 3 месеца
Привилегированото племмме!
212
1
 
1
 
! Отговори
Загрижен преди 3 месеца
До АнонименМоже би имате списъци с гласуващите , за да твърдите подобно нещо или просто си пишете наизуст ?А и защо си мислите , че ако всички гласуват, ситуацията ще е по различна ?Ние сме разделен народ и на избори избираме не най-доброто а най-малко лошото .И да , трябват радикални мерки в много аспекти , иначе ще се заличим и като народ .
211
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И как да не я Зачешеш тази тълпа,не с Автомат Ами с Картечница????! Заслужават си го!
210
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Къде е Българският Хелзински Комитет. Кой му плаща сметките. НАП защо спи.
209
0
 
37
 
! Отговори
Въх, пак 60 изтрити преди 3 месеца
коментара... Къде е свободата на словото, драги евроатлантици и демократи? Ама триенето с какво променя реалността, че на този свят има хора и нехора и че маймунните не могат да се интегрират в човешкото общество?
208
0
 
16
 
! Отговори
от село преди 3 месеца
До Хахаха- Не, не си познал ,половин Суфия се напълни с диви ,,палестинци,,