СДС зад Борисов, все пак

Съюзът реши да подкрепи кабинета на ГЕРБ
25 юли 2009 16:53,
181
СДС зад Борисов, все пак
Мартин Димитров. Снимка: БГНЕС

 

СДС подкрепя създаването на кабинет от ГЕРБ, реши днес партията по време на заседание на Националния съвет.

По думите на лидера на съюза Мартин Димитров, кредитът на доверие към партията на Борисов се дава заради спешната необходимост от антикризисни мерки, актуализиране на бюджета, възстановяване на доверието на ЕС и изваждане на страната ни от криза.

Според Димитров, основната задача пред бъдещия премиер е ревизиране на управлението на БСП, ДПС и НДСВ и търсене на отговорност за престъпленията им.

От СДС окачествиха изказванията на Божидар Димитров, че има агенти в редиците им, като лъжа. 

Доказателство за това са отворените досиета преди изборите на всички кандидати за депутати, според които само Синята коалиция и още една партия нямаха сътрудници на ДС. 

“Да се сипят обвинения по този начин е проява на слабост и гузна съвест”, каза Мартин Димитров.

Той отново обяви, че назначението на Божидар Димитров за министър без портфейл е грешка.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че Синята коалиция намекна за възможност да не подкрепи кандидатурата на Димитров поради агентурното му минало.

В отговор Борисов ги нарече „лицемери“, тъй като „ в техните правителства и парламенти, в които са участвали СДС, имаше много агенти“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
*** ученика върви си вземи матурата ***
179
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Мартин Димитров като верно помиярче на Костов се съгласява, но с половин уста! Това предвещава проблеми, ако не получи кокалче. Костов притаено мълчи, но неговото помиярче се прави на велико.
178
0
 
0
 
! Отговори
сини комунисти преди 15 години
Мижитурките от изчезналата псевдопартийка СДС имат 9 депутата. Костов има 5. Престъпника крадец земеделеца Венцислав Върбанов е 1 от гъзолизците на баба Мозер. Очаквам до 2 месеца тая разбита команда от 15 корабокрушенци да се разпадне съвсем. Тогава вече ще забравите, че някога е имало такива *** комунистически.
177
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
видяхте големио и...си затхте
176
0
 
0
 
! Отговори
красимир преди 15 години
а който дели христеаните на православни католици и протестанти е слуга на дявола анти-христ осазнат или не твае .може ли някой да расдели Христос така и никой не може да расдела христеаните.Който опита ще гори в ада за винаги яко нъли а нъли
175
0
 
0
 
! Отговори
красимир преди 15 години
Или си христеанин или неси.Ако следваш Христос начи си .Ако не следваш Христос значи си псевдо-христиани-***
174
0
 
0
 
! Отговори
панзар-до173 преди 15 години
Ето отново ш.....но,*** комунистическо ***
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
вятър духа между ушите ти!елементарен и бездарен!днес подкрепяш б.б. вчера бе с симеон..после със червените....нямаш ли принципи..стабилност ....глупав човек, не "УФСЪ"
172
0
 
0
 
! Отговори
панзар - до аs и бай преди 15 години
Ооооо,значи си ш...н фес.Ами то от коментарите ти прозира.Я и някакъв пишман Слободан Милошевич взе акъл да ръси.А бе,защо не се хванете двамката и да започнете да си бъркате......... ,яйца.Много сте елементарни /сини или червени/*** и не заслужавате вниманието ми.
171
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
много си прав, но за съжаление българина не нито умен, нито интелигентен...той е с овче мислене..чака някой да го оправя..води..Това е страшната истина..потвърждават го резултатите от изборите..стадото от българи се лута ха сега ще гласува за комарджията симеон който се оправи за 800 дни после отнова си езбра онези дето го докараха до просешка тояга през виденовите години...сега си избраха Б.Б....доти и тези от ДЗС влязоха в парламента...Е ако някой ми каже после че българина е умен....
170
0
 
0
 
! Отговори
недоволен преди 15 години
А бе сини мижитурки, докога ще се правите на значими със своите 10 депутата. Не можахте ли да разберете, че от вас нищо не зависи, че никой няма да ви пита за нищо, времето вече не е ваше, както обичахте да пеете, а принадлежи на СУВЕРЕНА, т.е. българския народ. Вие след две години, на кметските избори няма да спечелите нито едно българско село, да не говорим за градовете. По-добре е да млъкнете и да не говорите повече, защото сте смешни.
169
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
мисля че за затвора плачат и брата на станишев и самият станишев който го подкрепяше и боковите и р.петков. и р. овч. и цялата плеяда от червени велможи, продаващи интересите на България!Хр.Ковачки..захариев..манджуков...арабаджиев...геров...все кандидат пандизчии...!
168
0
 
0
 
! Отговори
Selski преди 15 години
TOZ GROZNIQ FUFLEK SI ZAVURTQ GAZ1 VUV SICHKI VSEVUZMOJNI POSOKI
167
0
 
0
 
! Отговори
As преди 15 години
ама ти си пълна *** бе. Първо какво комунистическо намери. Второ ти си пълен бот, щом всеки път гласуваш за различна месия и не си взимаш урок, а се манипулираш по-лесно от овца. Трето не съм тоя за дето ме мислиш ;)
166
0
 
0
 
! Отговори
панзар - до аs преди 15 години
Оооо комунистче,ти май не спиш.Като хлобичамрка маршируваш по форумите,сменяйки никовете.Нещо млъкна в ,,Българи'' след изборите.Сега тук ли сеопитваш да сееш комо пропагандата си,ш....на издънко.По-долу споменахсамо тези, за които съм гласувал,но това не значи че цялата Тройна не еза пандиза.Те бяха за там още преди да седнат на престола.
165
0
 
0
 
! Отговори
as преди 15 години
Заради такива калъфи като теб, никога няма да се оправим....Няма да опандизи Костов и Царя и ако разчиташ на това, няма смисъл да гласуваш...Ако ще се опандизва някой от върха на далаверите, тия имена не са правилните избрани... Утре някой като теб ще очаква следващия да опандизи Борисов по тая логика :D
164
0
 
0
 
! Отговори
панзар преди 15 години
Ей,пълно е по форумите с комунистчески адвокатчета-***,неможещи дапреживеят нокаута от народа.Не съм върл фен на Бойко,но го подкрепих,за да изхвърлим на *** тази комо-турска ***.Обаче...,ще бъда първият гласувалсрещу него,ако до 3 макс.4 месеца не опандизи поне трима от върха.А за Централния палаз са и Костов,и царя-плъх,иАл Бож.,и Софиянски,и Бакърчетои още дузина сини комунисти,които егаха м....та на Синята идея и тези които гласувахме за тях.Внасям лептата си за раирани костю
163
0
 
0
 
! Отговори
AS преди 15 години
Какъв християнин е Бойко бе... Сравни го с Костов и Димитров по принадлежност към християнство...Бойко е СИК-аджия, а СИК е изкарано извън закона по времето на оня със теслата 1998год....
162
0
 
0
 
! Отговори
162 преди 15 години
Не може да е професор човек, който никога не е имал студенти както е случая с Божидар Димитров.
161
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 15 години
Бай Муле,от анклава Београд - що не си пасеш мулетата?...