Масларова чиста от "Красива България"

Прокуратурата не е открила нередности по проекта
24 ное 2009 11:05,
207
Масларова чиста от "Красива България"
Снимка: БГНЕС

Няма данни за извършено престъпление от общ характер по сигнала в прокуратурата, свързан с Проект "Красива България".

Това е установила проверка на Софийската градска прокуратура, съобщи "Фокус".

Прокуратурата обаче препоръчва на Сметната палата да изготви одит на проекта по управлението на бюджетните и публичните средства.

Още по темата

Срокът за изпълнение на одита е 30 дни, а след приключването му той ще бъде изпратен в прокуратурата.

В началото на октомври социалният министър Тотю Младенов обяви, че всички договори за ремонт или строителство на социални и културни обекти, сключвани по проект "Красива България", ще бъдат дадени на прокурор.

Близо 7,4 млн. лева се оказал дефицитът по сключените договори само до края на август 2009 г.

Тогава Младенов обяви, че бившият управител на "Красива България" Станимир Колев се е разпореждал със средствата, без да има ефективен контрол от страна на министерството.

Той изрази мнение, че тези нарушения са направени съвсем умишлено както от Колев, така и от бившия министър Емилия Масларова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
che Maslorova niama nishto obsto s Krasiva Bulgaria e iasno na vseki veche, ili ne?
202
0
 
0
 
! Отговори
Бай Григор преди 14 години
Масларова е за панделата , две мнения няма !!!! Бат Бойко обаче не разполага с качествени и кадърни хора в екипа си , това беше проблема и на Царя , на бързо създадена партия това и е проблема,всичко куцо и сакато изпаднало от другите организации поради некадърност се е завряло под крилцето на Б.Б. и работи бавно и славно за омаскаряването на добрите намерения!
201
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Айде прибираите пожарникарските маркучи и да ви няма! То умен гербер има ли
200
0
 
0
 
! Отговори
Сливенски циганин преди 14 години
До bobo 191.Красива България я започнаха още през 98-***, по Костово време, Софиянски и Виджеланте и я работиха до дупка.Бойко само не щя,но няма герберски кмет,който да не е кандидатствал!Вижте какво направи Лечков в Сливен!А освен това,това е програма за безработни на ПРООН!
199
0
 
0
 
! Отговори
Вратцата преди 14 години
Абе,пак ни качиха на джанката!...Младенов да не би да нямаше обекти по "Красива България" във Враца????????!!!!!!!!!
198
0
 
0
 
! Отговори
Красив Българин преди 14 години
Момчета,аз съм в час с "Красива България" и нещата не са толкова прости,както Ви ги представят!Търговете се провеждаха от кметовете,а не от Масларовите хора,които просто присъствуваха!Договорите се подписваха от бенефициентите - кметства,болници,университети и т.н.,защото съфинансирането е 50 на 50.А Тотьовите от Инспекцията по труда проверяваха всеки обект задължително!
197
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
невидна крадла хахахахДа ОТИДЕ В ЦЕНАТА НА ИСТИНАТА
196
0
 
0
 
! Отговори
ь кой е преди 14 години
куку може ли вместо на масларчето да го сложат на теб
195
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
Куку,толкова ли си наивен, че да вярваш, че Масларова, Доган и вся остальная ***, ще си оставят магарето в калта, и ще подписват документи наляво и на дясно?Защо паднаха от власт?Защото и първолаците разбраха, че крадат и влачат по всевъзможен начин, че социалната министърка на бедна България ходи с Прада,вози се в Бентли,а *** иска летяща чиния, купена с остатъците от порцийте,които разпределя!Но не е късно, все ще се издъни някой от веригата и ще повлече и другите.Всичко се връща някога!
194
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
марги? прочете ли все пак новината, която коментираме?видя ли че се пукна поредния медиен балон, надут от нищожествата около бойко? или и за теб истината е без значение?не видях тук говорене за масларова. видях безоснователни попържни на тема `комунисти` `крадци` и така нататък. тъй като точно бойко е виден представител на бившите комунисти, настоящи крадци, не разбирам къде минава тънката линия... ах да, бойко е и пожарникар и възпитаник на преданата на делото на бкп висша милиционерска
193
0
 
0
 
! Отговори
МАРГИ преди 14 години
ИМА ПСИХИАТРИ ВСЕ ПАК! МОЖЕ И ДА ТИ ПОМОГНАТ МАКАР ДА СЕ СЪМНЯВАМ, НЕЗНАМ ЗАЩО ОБРЪЩАТЕ СТРЕЛАТА КАТО ВИДИТЕ ДЕБЕЛИЯ! НЕ ГОВОРИМ ТУК ЗА БОЙКО А ЗА МАСЛАРОВА! ИЛИ ТИ СЕ ОПИТВАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ Е НЕВИННА!!! ЗНАЧИ ПАДАШ ОТ МАРС ИЛИ Я ПРИКРИВАШ!!!
192
0
 
0
 
! Отговори
нора- нотариус преди 14 години
кой да питаме масларова ли?? я виж прокурорите как я скриха! така ще стане и с другите и далавери споко, съда повечето са *** а пък и тя си плете кошницата! няма да я видим в панделата правосъдие няма в БЪЛГАРИЯ не го ли разбрахте???
191
0
 
0
 
! Отговори
bobo преди 14 години
Една от големите далавери през последните десет години е "Красива България" - питайте Масларова . :)
190
0
 
0
 
! Отговори
темида преди 14 години
НЯМА ненаказано зло, ако не е съда на красю, то ТОЗИ отггоре ще го стори
189
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
ареее и калинчо изплува от канализацията :)))кажи бе, малоумно калинченце, как така пукна поредния балон с лъжи, изръскани от идола ти бойко? и защо тоя твой мухобоец като си отвори устата или обижда, или лъже? а?
188
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
аре де, немуньо сапата, от ранния следобед ЧАКАМЕ доказателства за това, че масларова била някаква си. ти ни пробутваш само доноси, писани от гербери....няма ли да подходиш малко по-сериозно?
187
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
що за непознат си ти, сапата :)))ти си един ***, който де дуе иззад ъгъла, и показва мускули, след като батковците си тръгнат :) нагледал съм се на такива като теб, сламени мъжкари, които бягат при първия намек че тоя отсреща е по-силен или по-умен....и ми е интересно, защо, когато на простотиите ти отговорям в твой стил, изведнъж твърдиш, че `щял си да ми отговаряш в мой`.... да не би да си намерил нещо факт, подкрепящ лъжите ти, които изръска досега? или пак си готов само със `питания`?
186
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Shte e chista ,kak da ne e sled kato ima opit genata ot pedishnia mandat.Opit bratoooo!
185
0
 
0
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Чиста колкото калчище.
184
0
 
0
 
! Отговори
ще има ли съд преди 14 години
А аферата със слуховите апарати ?