ГЕРБ подражава на Живков, отчетоха сините

Мартин Димитров иска нова антикризисна програма
Обновена: 31 авг 2011 11:36 | 31 авг 2011 11:35,
113
ГЕРБ подражава на Живков, отчетоха сините
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов иска да подражава на управлението на Тодор Живков. Това заяви при откриването на есенната сесия на 41-вото НС съпредседателят на Синята коалиция Мартин Димитров.

„Областният управител на София-област е в инициативния комитет за честване на 100-годишнината на Тодор Живков. Това е прекият представител на премиера Бойко Борисов и щом се включва в този комитет, явно означава, че управлението, на което ГЕРБ подражава, е управлението на Тодор Живков“, аргументира се синият лидер и добави, че това е тежко падение за партия, която се определя като демократична.

Мартин Димитров призова ГЕРБ да спрат с манипулирането на местните избори на редица места в страната. Като примери лидерът на СДС даде регистрирането на две Сини коалиции във Варна и на Коалиция за Зеленогорски в Плевен без съгласието на кмета Найден Зеленогорски.

Сините се заканиха да направят експеримент и за следващите парламентарни избори – без знанието на Бойко Борисов да се опитат да регистрират коалиция "За Бойко Борисов".

„Всеки, който е тръгнал да търси служебна победа на избори е получил точно обратното – служебна загуба, отсече Мартин Димитров.

Синята коалиция предложи парламентът спешно да изработи нова антикризисна програма с акцент подпомагането на малкия и средния бизнес.

В момента има верижни фалити и държавата се превръща в причина за тях заради неплащане към бизнеса, ако това не се промени, безработицата ще става все по-голяма, предупреди лидерът на СДС.

Още по темата
Приоритет за Синята коалиция през този сезон ще е и изработването на бюджета за следващата година. Той трябва да е балансиран, за да гарантира на българските граждани стабилност и възможност да се развиват.

Димитров посочи, че не трябва да се допуска актуализация на тазгодишния бюджет, защото това ще означава провал на бюджетната политика, раздути разходи около изборите и бюджет извън контрол.

Сините се ангажираха и с разработването на антимонополно законодателство, което да постави на мястото им фирмите с господстващо положение в България.

Справянето с битовата престъпност също трябва да е акцент на политиката на всички партии в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Няма как да сипе негативизъм ,то кой ще му вярва
102
3
 
1
 
! Отговори
симчо преди 12 години
Този става от смешен - жалък, в опитите си да сипе негативизъм по ГЕРБ!
101
2
 
1
 
! Отговори
сис преди 12 години
хахх тоя обаче продалжава с тъпотиите си, хем вижда, че не му се обръща внимание, хем продължава да говори глупости, дига кокалите на мъртвите тц тц тц
100
3
 
1
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Намери се кой да каже, че се подражава на Живков (лека му пръст)! Моля, престанете с позорните коментари и измислени статии!
99
3
 
3
 
! Отговори
avenger преди 12 години
А защо пък трябва да подръжават на него, дори да е така, не се променя факта, че Герб са най-успешната политическа партия в България.
98
2
 
1
 
! Отговори
Пак до 101 преди 12 години
1 -"Мето Илиянски, който се опита да наследи Бай Миле" - тотално си в грешкаМето винаги е бил нива над Бай Миле - та да го наследява2- Бойко няма интерес от убийството на Бай Миле щото са от един отбор - търси килъра при Братята 3- За наркотиците ще ти кажа че Бойко има издадена смъртна присъда от Сретан Йосич защото го арестува - обади се в Холандия да дойде самолет с Барети и да си го вземат така и стана (Бойко знаеше че беше организирано бягство при преместването му в друг затвор) Един бивш военен прокурор го организира срещу 2 милиона долараСлед като не успя да го измъкне се извини на Сретан и искаше да върне 2 та милионаОтговора на Сретан беше Аз пари обратно не взимам Този прокурор беше убит близо до Пирогов с 6 куршума и 2 милиона у джебоТака че не намесвай Бойко тука с наркопазара а по добре помисли и свържи нещата
97
3
 
2
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
Много си заблуден какъв Маргин Ве ?Бойко е с Маджо и са върли врагове с Маргинитегледай в ютубе Георги Стоев при Венета Райковаи не пиши глупостиИзмежду Гоце-Костов-Доган аз направих своя избор Боко Тиквата ще вземе моя глас на принципа на най малкото зло и не си мисли че не знам кой е БойкоОмразата ми към онея 3 мата е в пъти повече от към Бойко
96
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЗ ПРЕДЛАГАМ МНЕНИЕТО НА ДРУГАРЯТ ГЕНЕРАЛ ПОЖАРНИКАР - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ БОЙКО БОРИСОВ ВСИЧКИ ДА СТАНЕМ - ОВЧАРИ... ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ И ТОЙ БЕШЕ ЗНАТЕН ОВЧАР НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !
95
1
 
6
 
! Отговори
7 преди 12 години
Tелохранителя Бойко ...е един много неприятна СМЕСИЦА от кадафи, хафез асад и тодор живков. Нещата не са наред!?!
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубаво се репрчиш, ама при кое правителство се започна промяната - НАТО, Европейски съюз - при КОСТОВ, а лесно е да имаш европейски пари, и да решеш с ножичката и всичко да отричаш. *** да си съдереш - акъла на Костов няма да го имаш - защото ако беше на неговото място преди 20 години незнам как щеше да пееш.Но и твоя ред идва- като спреш да даваш за да ти се вдига рейтинга другарю пазач на тодор живков
93
0
 
5
 
! Отговори
@@@ преди 12 години
Дане забравяме, че мутрата също като Тодор Живков разбира от всичко - екология, магинстрали, катъри и камили! Блазе на България с такъв министър-председател! Като четем стенограмите от заседанията на МС оставаме с впечатлението, че телевизионните комически формати са нищо в сравнение цирка на министрите, режисиран от най-ниското чело на Балканите. Докога ще берем срам с този неандерталец начело?!
92
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И все пак Тиквата не е толкова ***, колкото изглежда - Първо килърите му разстреляха като прасе Бай Миле заедно с 4-мата му бодигардове и сложи ръка върху бизнеса му. След това гръмнаха и уж мистериозно изчезналия Мето Илиянски, който се опита да наследи Бай Миле. Сега Тиквата е едноличен владетел на наркопазара в София. Парите не са никак малки. Има и къде да се перат - Банката на мутреската му. Всичко върви по план. А *** стадо дори ръкопляска, на тези които тровят децата му... Кръстникът на дъщерята на Бойко Методиев Борисов и Големият Маргин...Затова нещата се подреждат - експерт, милиционер, експерт, милиционер...А на върха - МУТРА...
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами то и за децата стана вече ясно, че сценаристите на Българския преход съвсем целенасочено са организирали едрата престъпност чрез техни кадри от ДС, МВР и чрез привличане на спортисти по бойни изкуства. Въпросът е, че след като истината лъсна за всички и след като изминаха повече от 20 години от началото на тоя сапунен сериал, крайно време е да се му се сложи ТОЧКА !!!
90
0
 
4
 
! Отговори
шараните преди 12 години
Ама какво да му правиш на матряла-избирател? Иска си мутрата за кмет и това е.После си го поиска и за министър-председател.Сега е управляван по системата днеска едно ,утре друго,на третия ден нито едно от първите две
89
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината е, че днес България се управлява от човек, който може да прави две неща да рита топка и да сади картофи. Той не знае, че от няколко хилядолетия съществува разделение на труда и не е задължително да си засадил картофи, за да можеш да ги ядеш. С доктрината Картоф Бойко Борисов официално обяви, че в българския самолет няма пилот. A'e у лево!
88
6
 
1
 
! Отговори
Аз Казах! преди 12 години
до 95 , *** от написаното от теб си вадя извода, че в момента си в тоалетната и нямаш за какво друго да използваш ръцете си освен да пишеш. То верно казват , че Интернет е прозорец към света, но той няма да ти помогне да разсееш миризмата си - СРЪДЛЬО ... хейтвай непотребни боклуко , на мен и тогава и сега ми е добре, а на хора като теб никога няма да им е добре , то няма угодия ... ай продължавай да стоиш наведен ***
87
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 95Не е най-гадния,все пак румънците имаха чаушеску.
86
5
 
5
 
! Отговори
Do Аз Казах! преди 12 години
Противно, гнусно човече, Тодор Живков е най-гадният политик от бившите соц. страни.
85
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И кво казвате сега,ГЕРП "борели" яко ***?Областният управител на София-област е в инициативния комитет за честване на 100-годишнината на Тодор Живков. Това е прекият представител на премиера Бойко Борисов и щом се включва в този комитет, явно означава, че управлението, на което ГЕРБ подражава, е управлението на Тодор ЖивковАлоооооооооо,съвсем за мезе ни взехте бре!
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква стана тя- българия- мафария в т.ч. и занимаващите се с писане тук. Защо ли всички политици си вярват?