Кадиев си пожела честна битка и честни избори

Висока ще е избирателната активност, прогнозира той
Обновена: 23 окт 2011 14:30 | 23 окт 2011 14:28, Елка Василева
14
Кадиев си пожела честна битка и честни избори
Георги Кадиев. Снимка: БТА

"Пожелавам си честна битка и честни избори", каза пред журналисти кандидатът на БСП за кмет на София Георги Кадиев, след като гласува в 81-во СОУ "Виктор Юго" в ж.к. "Младост 3".

"Пожелах си две неща: да изляза от тази кампания така, както съм влязъл - нормален човек, както и най-после хората да гласуват за политици, които заедно с тях ще управляват този град и държавата", отбеляза той.

По негови наблюдения избирателната активност се очертава да е висока и той е доволен от този факт, тъй като иска, ако бъде избран за кмет на столицата, това да стане с мнозинството от гласовете на хората.

Според него начинът на гласуване е доста сложен – няколко бюлетини се слагат в различни урни. Очевидно хората имат нужда от повече време за това нещо.

Той не можа да обясни факта, че името му липсва в изнесените избирателни списъци.

"Очаквам големи изборни измами от по-сериозен тип – купуване на секционни комисии, подмяна на цели чували с бюлетини, и то особено в по-малките населени места.

Моят късмет е, че София е голям град, където дори и човек да купува някакви гласове, те влияят относително малко на крайния резултат. От друга страна всеки глас е от значение. Напомням, че изборите в Тирана бяха загубени от социалистите с 10 гласа, изборите в район Илинден в София бяха загубени от нас с 54 гласа", коментира още Георги Кадиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Георги Кадиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
тонитов преди 11 години
Комунист и честност, кога?
13
0
 
1
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 12 години
Кадийката гризна дървото .
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГНУСЕН ПЛЪХ И ***
11
0
 
2
 
! Отговори
бай Тишан преди 12 години
"Очаквам големи изборни измами от по-сериозен тип купуване на секционни комисии, подмяна на цели чували с бюлетини, и то особено в по-малките населени места."Жоре,голям "специалист си ш тия работи" и всичко знаеш!...Колко ли пъти си го правил досега на избори?...
10
2
 
1
 
! Отговори
blagoi преди 12 години
Bravo,pi4....Glasuvah za teb....
9
4
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
тиквата си е тиква.. човекът ти говори не да не плаща данъци, а да не плаща необосновано високи данъци.. защото положението беше такова - хора в богатите квартали плащаха по-малко от тези в центъра.. ?!
8
3
 
5
 
! Отговори
inatut преди 12 години
do 6Ако може и данъци въобще да не плащаш - най добре ще е нали?Да ви *** на светлото соц. бъдеще..
7
3
 
5
 
! Отговори
Шрек преди 12 години
каква честност от комунист да очаквам?
6
6
 
5
 
! Отговори
realist преди 12 години
Пич е Кадиев! на фона на нещастната учителка и надмения седесар, Кадиев ме впечатли. Много беше силен на дебатите, в последния ден на кампанията. Видя се, че човекът има добри намерения и реални идеи за развитието на София. Желая му успех!
5
3
 
2
 
! Отговори
До до Този преди 12 години
Здравей, пиша това, което мисля. Пусни един сърч в гугъл преди да отидеш да гласуваш ако си проспал цялата последна година. Този човек собственоръчно спря брокерите в общината да ми вдигнат данък сгради тайно с 50%! И това беше януари месец!
4
2
 
2
 
! Отговори
До "Този" преди 12 години
Ловко агитираш.
3
6
 
3
 
! Отговори
Този преди 12 години
Този човек може да е всякакъв, но поне е куражлия и опитва нови неща! Аз съм за нова София, в която се дава път на новите, младите и новаторските идеи!!!
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Социалистите са велики капиталисти. Този образец примерно... а бе хора, сега се сещам че Калфин и Кадиев май са два различни индивида, вие забелязали ли сте нещо такова?? Но какво там значи някаква си личност, както е както е възкликнал поетът революционер..
1
5
 
9
 
! Отговори
Вителчето преди 12 години
Аз не гласувах за Кадиев.Интересно ми е дали *** ще ме банне след това изявление?