48 минути работа и дзън-дзън – депутатска ваканция

Народното събрание се наработи за 2011 година
Обновена: 21 дек 2011 10:09 | 21 дек 2011 10:04,
53
48 минути работа и дзън-дзън – депутатска ваканция
Цачева удари звънеца и разпусна депутатите. Снимка: Булфото

След само 48 минути работа днес депутатите приключиха работа си за 2011 г.

За тези отрудени минути народните избраници ратифицираха договор с Грузия и разгледаха на първо четене промените в Закона за опазване на околната среда.

Още по темата

Парламентът не обсъди обаче на второ четене спорния законопроект за съхранение на въглероден диоксид в земните недра, тъй като докладът на водещата парламентарна комисия не е изготвен все още.

Тогава Цецка Цачева удари звънеца, обяви край на заседанието и пожела светли коледни празници и щастлива Нова година на народните представители.

И така официално Народното събрание излезе в дълга коледна ваканция – от 22 декември 2011 г. до 10 януари 2012 година.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
МЕДЕЯ преди 12 години
Ехх, как исках и аз днес да работя ЦЕЛИ 48 минути :)
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ИЛИ ТЕ ИМАТ 90-ТА ГОДИНА НЕ ЧИСТЕНИ ОТПУСКИ НАТРУПАНИ ...
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗАБРАВИХ ДА ПОПИТАМ .. ТЕЗИ 20 ДЕНА ОТ ПЛАТЕНИЯ ОТПУСК ЛИ СЕ ВЗИМАТ ИЛИ НЕГО СИ ГО ИМАТ ОТДЕЛНО ?!
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, евала на депутатите . . .трябва да натрупат сили за коледното ядене,а после да имат и време да си починат от празниците с екскурзия до някоя топла страна - за това се иска минимум 20 дена отпуска
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само едно не разбирам, каво толко свършиха тия, че им се полага ваканция по-дълга от ученическата? Или им трябва малко време извън пленарната зала, че да се доуточнат по далаверките. А иначе, ако "забравят" да се върнат на работа, най-добре! Жалко, че няма как да стане иначе колко много пенсионери можеха да получат бонуси, че и увеличение на пенсията с парите, които сега даваме за заплати, мерцедеси, пътувания и банкети... ехеее! Ама уви, това са само мечти.
47
0
 
7
 
! Отговори
Orda преди 12 години
Да пукнат дано.
46
0
 
7
 
! Отговори
Parcuc преди 12 години
*** в устите на продажните ни политици както и на манголо-чифутския екип на днес.бг
45
0
 
5
 
! Отговори
До 45 преди 12 години
Точно така беше. Но преди 22 години едни тарикати се писаха политици и седнаха в удобните столчета в Парламента. Нищо не правят, но пък колко прибират...
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато бяхме СОЦИАЛИСТИЧЕСКА държава, депутатите се свикваха на 2 сесии в годината,Не получаваха допълнително заплата, а само командировъчни за времето на сесиите.През останалото време работеха, кой на нивата, кой в завода, кой при кравите в обора.Така се осъществяваше истинска НАРОДНА демокрация. По това време да бъдеш депутат беше чест, а сега е резил.
43
1
 
13
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ПАРЛАМЕНТА ОТКАЗВА ДА ИЗПЪЛНЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ!!!- ЗАЩО НЯМА ДЕБАТ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ДОРИ ОБЩИ?!?!?ДЕБАТ НЯМА И НЯМА ДОРИ ИСКРИЦА МИСЪЛ ЗА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ, защото БСП и ГЕРБ имат една и съща идеология СВРЪХ-СВРЪХЛИБЕРАЛИЗЪМ (идеологията на свръх-богатите). Всички те мразят народа си, работят само за себе си и срещу българският ни НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ!ОТ КЪДЕ ПАРИ ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕ ЛИ?- Ако в Европа вземат заплати на 150% от изработеното, то в България се вземат 50%...!!! Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от нея!!! БНП е 45% от средноевропейския, средните ни доходи са 20% от средноевропейските Следователно средната ни заплата ТРЯБВА БЕЗПРИКОСЛОВНО, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!! Това означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в социалните системи!!! - За още по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си и за това, за инвестираната печалба, данъка и ТРЯБВА да се намали на 5%, а за останалата и част, колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...Което означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в бюджета!!!- Премахване на таваните за всички видове осигурявания, ще донесе в НОИ още около 2 милиарда годишно- При такова ДЕМОКРАТИЧНО ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ, което е единственото справедливо облагане, ПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА ЩЕ НАРАСТАТ С 2/3, без сътресения за никогоДнес:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 298лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 692лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 270лв. С по-малко се извършва Национален геноцид...!!!- ПО КОНСТИТУЦИЯ И МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО - ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО КАТО ГЕНОЦИД ДАВНОСТ НЯМА (дори да е организирана престъпна група, прикрита като парламентарно мнозинство)!!!
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
aide nadaite barcheto v parlamenta che nali ste socialno slabi pari niama za horata ama vie nali ste blagopomazani za vas vinagi ima moje naroda da umira ot glad nai veche nashte maiki,bashti kamoli babi i diadovci koito na den se chudat dali kiselo mliako ili hliab da si kupiat
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ние сме виновни че ги търпим тия индивиди!!!Ако имаше референдум да станем президентска държава няма да има партии и дупетати??!!
40
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
napravo sa se prerabotili da gi ojalish a bonusite vzehte li si che idva koleda i nova godina
39
0
 
14
 
! Отговори
ZUZU преди 12 години
ДА ИМ ПОДАРИМ ПО ХАВЛИЕНА КЪРПА ЧЕ СЕ ИЗПОТИХА ОТ РАБОТА ДА СЕ ЗАТРИЯТ
38
1
 
7
 
! Отговори
Гад преди 12 години
Тия мога да ги поздравя с една песен "Млък! - Мързи Ме" !!!
37
0
 
16
 
! Отговори
NAZI преди 12 години
Посещение на остров Белене с преплуване на Дунава им трабва на тия.
36
1
 
12
 
! Отговори
ZUZU преди 12 години
ТИЯ ТЪРТЕЙ ДАЛИ ИМАТ *** ЗА ВАКАНЦИЯ!!!
35
1
 
19
 
! Отговори
мафия преди 12 години
Най мързеливите хора...с най -голяма ваканция.
34
2
 
11
 
! Отговори
varnenec преди 12 години
И Искра Фидосова пришпори Цецка,хади *** , че имам работа,/да отараши кюфтета,идр/.Хади че се захрачих.
33
2
 
12
 
! Отговори
БЛАГОДАРЕН преди 12 години
Благодарен съм че няма да виждам лицата на интелектуалните *** и герберасти цели двадесет дни.