България е като слепец в мъгла, провидя Паси

Готви управленска програма за България, но няма да прави партия
27 фев 2012 20:00, Красимир Ангелов
155
България е като слепец в мъгла, провидя Паси
Соломон Паси е готов с проект за управленска програма на България. Снимка: Булфото

"България в момента е в безпътица в международен план. Ние се движим на международния терен като слепец в мъгла и как няма да е така, като лично министър-председателят заяви, че правим каквото каже Меркел".

Това заяви бившият външен министър и настоящ председател на Атлантическия клуб Соломон Паси в интервю пред БНР.

По думите му сегашното правителство е „целунато от Господа“ и облагодетелствано от факта, че на дневен ред не стоят преговори за членство в НАТО и ЕС.

"Това означава, че получи тези два инструмента на готово. Това са два инструмента, които могат да се използват по два различни начина. Единият инструмент е като мотика - ти с мотика можеш да копаеш, но мотиката можеш и да я настъпваш. В този момент ние много повече настъпваме мотиката, отколкото да копаем с нея и аз мисля, че е крайно време това да бъде променено", разясни Паси.

Той похвали качествата на външния министър Николай Младенов, но изрази опасения, че неговото министерство е "забутано в ъгъла".

По повод твърденията, че има намерение да прави своя партия, Соломон Паси обяви, че това не му е цел.

"Аз нямам никаква причина да цепя когото и да е. Бих се радвал всяка партия да признае моите идеи. Аз имам истинска, сериозна подкрепа в рамките на НДСВ и смятам, че на основата на НДСВ може да се построи нещо много по-голямо", подчерта бившият външен министър.

Той призова за формулираме на управленска програма за България, която да включва преди всичко икономическото развитие, след това позициониране в ЕС и НАТО и позиционирането си с големите фактори в света.

"Идеите, които имам за управление на държавата, ще ги предложа на всички, които искат да работят върху тях, като съвсем естествено е да започна с НДСВ", завърши Паси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още по темата: НДСВСоломон Паси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя па *** какво се обажда като черна станция, много е лесно да изтъкваш очевидните неща...
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТАКИВА ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ ЗА ЖАЛОСТ И ОНЯ ОТ АПЕЛАТИВНИЯ СЪД ПЕНГЕЗОВ ДЕТО ПИЕ ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ ПО 2 ГОЛЕМИ РАКИИ 2 БУТИЛКИ ВИНО ПО 40 ЛВ. ЕДНАТА И ТОВА НЕ Е ВЛЯЗЛО В НИКОЯ НОВИНА ИМА ИНФОРМАЦИОННО ЗАТУМНЕНИЕ ПИЯНИ ПРОКУРОРИ И ПИЯНИ СЪДИИ РЕШАВАТ СЪДБАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТЕ ЖИВЕЯТ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ И НА НАШ ГРЪБ ЗАКОННО ЛИ Е ДА СЕ ПИЕ ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА ДА КАЖАТ ЗАТОВА ГИ КРИТИКУВАТ ОТВСЯКЪД
122
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България е като слепец в мъгла----- казало *** и паднало в дупката
121
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ти ли си окатия, бе! Ти ли ще даваш ъкъл? Хората не могат да те гледат,опротивял си им и в червата,гнусят се от теб и предателската ти политика ,от опитите ти да ни направиш *** на господарите си,сега пак се показваш,пък и се пънеш да ставаш фактор.Скрий се в дупката си и се моли да те забравим
120
0
 
1
 
! Отговори
TURCHIN преди 12 години
T.Jivkov da beshe na prekristil na (EVREIN ILI MASON ) privilegii boll
119
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** и разбирача
118
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
заради такива *** като тоя на снимката сме на това дережезатворих предприятията и хората избягаха по чужбина аман от такива предатели
117
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЮДЕЙСКО-МАСОНСКАТА МАФИЯ Е С ОГРОМНА ЗАСЛУГА ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЛИЧА НА СЛЕПЕЦ !
116
2
 
5
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
Не стига че е сляп , а Господ му пратил и мъгла !!!!! Паси се оказа мъдар , а аз мислех че е *** !
115
2
 
10
 
! Отговори
велзевул преди 12 години
МАЙНАТА МУ НА *** !
114
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега тоя предател национален като толкова много обича натото да даде пример и да иде в афганистан на фронта защо да пращат там млади войничета да иде той и да даде пример като толкова много му е мило натото
113
0
 
5
 
! Отговори
kotarak преди 12 години
Като Солмон Праси в бъзе. Слепец в тъмна нощ или в мъгла ..... защо се праим на интересни. То положението е ясно, България е на колене......
112
1
 
17
 
! Отговори
чичо Гошо преди 12 години
Богатия потомствен масонски евреин иска да стане само по-богат и с повече влияние за да става още по-богат. Как мазно се е ухилил, широко му е около врътлето, дано да му е широко и около *ишлето. хохохо.
111
1
 
3
 
! Отговори
сравняващ преди 12 години
Да Бг е като слепеца в мъглата и глуха в тишината и куца гонеща в тунела евро-влака, ох мъкааа...!!!
110
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Умрял един човек и отишъл в ада. Попитал там едно дяволче дали има телефон да се обади,онзи му казал къде. Човекът попитал колко ще струва до Америка, дяволчето казало 10 долара. Попитал до Англия,дяволчето казало 5 лири. Нашият попитал колко ще струва да звънне на жена си в България. Цената била 5 стотинки. Човекът се учудил защо толкова евтино, а дяволчето казало: Ами води се градски разговор - От ада до ада -толкова...
109
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя и едно сравнение като хората не може да направи: "Като слепец в мъгла". Какво го грее слепеца дали е мъгла или е ясно като НЕ ВИЖДА НИЩО?
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За теб, другарю, има специално запазено място в геената.
107
1
 
8
 
! Отговори
Богданов преди 12 години
Пак и се влиза в голямата политика на еврейската ***. Само, че никой никъде не го иска, за негово съжаление.
106
1
 
13
 
! Отговори
аватар преди 12 години
НАЙ ГОЛЕМИЯ МУХЛЮ И ПРЕДАТЕЛ В ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ПРЕХОД НА БЪЛГАРИЯ,ОСВЕН ТОВА И *** И РАЗВРАТНИК ОТ КЛАСА С ОГРОМНИ ОРГИИ С *** В РЕЗЕРВАТА РОПОТАМО,А НЕГОВАТА ВТОРА ЖЕНА Е ЕДНА ОТ ВОДЕЩИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ***,ПОВЯРВАЛА СИ ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА.ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ И ДВАМАТА !!!!!!!!!!!
105
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Паси, теб трябва да те окачат на един трънлив клон и да те държат докато пукнеш. Ти *** мизерна ни набута в НАТО, благодарение на теб нямаме армия, благодарение на теб нямаме военно промишлен комплекс, благодарение на теб хиляди са на улицата или са имигрирали. Това стига да те окачат на въжето. Ти си само една американска марионетка и нищо повече. *** си в Израел и не се показвай никога. Такива като тебе излъгаха царя и провалиха НДСВ. Не знам с какво излъга Гергана.