Левицата иска оставката на Найденов

Какво още трябва да се случи, за да си отиде, питат от КБ
Обновена: 9 мар 2012 14:47 | 9 мар 2012 11:01,
73
Левицата иска оставката на Найденов
Мирослав Найденов. Снимка: БТА

Депутатите от “Коалиция за България“ искат оставката на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов.

Днес парламентарната група излезе с декларация до премиера Бойко Борисов, в която се посочва, че народните представители от левицата са силно обезпокоени от политиката на Найденов.

Червените дават като пример за недобрата работа на министъра скока в цените на яйцата, хляба и дървесината в последните три години.

Мирослав Найденов осигурява условия за ръст на цените и после самоотвержено започва да се бори срещу това и със спекулата, смята левицата.

По данни на народните представители страната ни е усвоила едва  27,8% от програмата за развитие на селските райони.

Левите припомнят и скандала с бившия директор на “Напоителни системи“ Георги Харизанов. Харизанов се оказа без нужния образователен ценз и съден за изнудване.

“Рекетът на средния и дребен бизнес е тотален. Найденов се яви като защитник на потребителите, като пропусна да каже защо прилага директивата за щастливите кокошки“, се казва още в декларацията.

“Какво още трябва да се случи, за да предприемете действия по отстраняването на министър Мирослав Найденов“, питат левите премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Жеко преди 12 години
Безсрамник ! Бил отличник , че не получил нито лев бонуси, а може ли да каже колко народна пара е пропилял през 2011г. за измислени и никому ненужни проекти и концесиони анализи в МЗХ ! Парите са похарчени за едното нищо. Може да се каже ,че са потънали като вода в пясъка над 500 000лв само през 2011година. А колко още пари е раздавал за щяло и нищяло сам си знае, но няма да е лошо да даде отчет на министър -председателя.
62
2
 
0
 
! Отговори
дядо Боцко преди 12 години
Да не са го назначили те,че да му искат оставката ? Или пък да са гласували за него ...
61
2
 
1
 
! Отговори
До 68 преди 12 години
Аз ОБИЧАМ, в рамките на този диалог, да ми спечели доверието. Той е събирателен образ на селски тарикат, компенсиращ липсата на професионализъм с готовност да ближе, да грухти по софри и да пее на чинията си за собствено удоволствие. Интелектът му, отдавна прозира, няма да се зачудя, ако и неговата диплома е спазарена слещу няко ***.Този типаж е достоен за затънтен селски интериор със средна възраст на обитанието-близо до св. Петър.Въздуходувко-плямпа похвални трели, обещава и лиже.
60
1
 
1
 
! Отговори
696 преди 12 години
ДО 67 Не ме интересува какво мразиш ! КАЖИ КАКВО ОБИЧАШ !
59
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mразя комунистите, но още по-вече вече мразя ГЕРБ заради такива подли, корумпирани дребни тарикати като този министър!!!Този до каквото се е докоснал смърди и неговото зловоние се пренася върху ГЕРБ.Те гледат само интересите на спонсорите, а "раята" е просто "лош мат'риал"
58
0
 
3
 
! Отговори
До 65 преди 12 години
Прилича на името ти.
57
3
 
4
 
! Отговори
Свинчев преди 12 години
Айде бе! Махнете този яйчар! Вгледайте се в снимката и кажете на какво най-много прилича? Познайте от три пъти.
56
2
 
2
 
! Отговори
1123 преди 12 години
Той е готов, нали направи вече бума с износа за Турция. Сега може и квоти да слагат....
55
3
 
8
 
! Отговори
Жорката преди 12 години
Като цяло - цените на сирене, месо, кашкавал, яйца скочиха драстично за година- година и половина, контрол на практика няма въпреки гръмките обещания, качеството не се подобри, монополиет останаха, двама зам-министри в тоя бранш изгърмяха (едната даже нямала диплома) министърът маа кючеци пред Борисов и японския посланик, каков още трябва да се случи за го изхвърлят като мръсон коте тоя тунеядец.
54
3
 
5
 
! Отговори
Жорката преди 12 години
че те даже Борисов не го харесват половинат българи а само четирдесет и нещо проценат а найденов е доста по-назад. нека не забравяме - наложи БДС, който не отговаря нито на стария БДС нито на евпейските норми, не стана ясно кой , къде и как ще правис стандарта в чиии лаборатории, кой ще прави контрола. Цената се повише - качеството и контрола не. Някои стоки имат БДС, други не, но тези които нямат също увеличиха цените. Има магазини в които редвоно има проблеми, но липсва контрол.
53
3
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Да искат бе. То едно е да искаш, друго е да можеш, пък трето и четвърто - да го направиш.
52
2
 
5
 
! Отговори
явно преди 12 години
си ви харесва да се плюете -тъмно червени срещу розови или бледо червени-господа ние сме във феодален строй-благодарение на червените олигарси-ми те командват и бат миро-това дали ще ви се изясни в следващите 100 години
51
4
 
3
 
! Отговори
КуКу преди 12 години
"Какво още трябва да се случи, за да си отиде, питат от КБ"Да спрат да го харесват повече от половината българи, например.
50
8
 
7
 
! Отговори
Дармадан преди 12 години
Аз не съм видял досега вече повече от 65 г. левицата нещо да даде-тя само иска,кот падне бате ! :)))))
49
0
 
8
 
! Отговори
до 51 преди 12 години
За съжаление земеделие има, но е само то, нямаме селско стопанство, унищожи се животновъдство, лека промишленост и т.н., но земята се обработва и се продаваме на Испания и Холандия зърното си, за до могат те да отглеждат животни и после да им внасяме ние ***. Тъй, че да това си е Министерство на земеделието, а не на селското стопанство и храните
48
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
E NA NEGO MU E POZVOLENO TOVA S 25 GOD MESO VNOSA I DA NI TROVI A SASHTEVREMENNO DA NI GOVORI ZA KA4ESTVO NA HRANITE TOI E S MONOPOLA ZAEDNO I E NA % NO TOVA MN DOBRE GO ZNAE NASHTI SPECIALEN PREMIER BORISOV TOZI 4OVEK E ZA ZATVORA NE ZA MINISTAR ETO TEZI HORA NI UPRAVLQVAT HORA KOITO NI TROVQT I NAI VE4E LAJAT I SHTE MI KAJE LI BB S KAKVO SA POVE4E OT PREDISHNITE ???????????????????????????????????????????????????????????/
47
5
 
5
 
! Отговори
агент преди 12 години
Ами трябва пак да внесе 25год ирладско месо.Целия е накалинчен. Какво искаш от човек , който си яде пациентите и довчера е бъркал в кравешкия г*з.Колко му е акъла?
46
3
 
9
 
! Отговори
777 преди 12 години
ВЪВ БЪЛГАРИЯ ЗЕМЕДЕЛИЕ НЯМА!!!ТО БЕ УМИШЛЕНО РАЗСИПАНО, ЗАРАДИ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!!!ДОРИ И ДА ИСКАМЕ ,НЕ МОЖЕМ ДА ГО ВЪЗСТАНОВИМ, ПОРАДИ ИКОНОМИЧЕСКИ И ДЕМОГРАФСКИ ПРИЧИНИ!!!ВЪПРОСЪТ ТОГАВА Е ,ТОВА МИНИСТЕРСТВО ЗА, КАКВО НИ Е ?ОТГОВОРЪТ Е ЕДИН, ДА СМУЧЕ ПАРИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕ ЗА НАШИ ХОРА И ТАКА ,ДО СЛЕДВАЩИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА!!!
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв ли още номер трябва да му спретнем, за да си отиде - питат от КгБ.
44
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Миро, само бели правиш, сменяш етикети и вдигаш цени. Ти стоиш зад скандалните назначения на калинки и харизановци.Ти внесе половин вековно месо. В тази връзка някои хора е по-добре да нямат висше образование, защото ги издигат и големи бели правят. Ти си от тях. Ходи си с добро, но в село не стъпвай, че ще ядеш бой.