Христина Христова поиска пак НДСВ, предлага се на Кунева

Царската партия се готви за избори, търси си партньори
48
Христина Христова поиска пак НДСВ, предлага се на Кунева
Христина Христова. Снимка: Булфото

Председателят на НДСВ Христина Христова обяви, че ще се кандидатира за нов мандат на предстоящия конгрес на партията през юни.

"Имах колебания дали да се кандидатирам най-вече заради преживяното през последните три години и за първи път обявявам намерението си публично", заяви Христова.

Тя апелира ако има и други членове на партията, които имат намерение да се кандидатират за председателския пост, да оповестят намерението си достатъчно рано, като заявят своята позиция за развитието на НДСВ.

Христова призна, че най-важното пред царската партия е успешното представяне на парламентарните избори през лятото на 2013 година.

"От шест месеца водим активни разговори с партии с електорална тежест от център-дясното пространство за участие в предстоящите избори. Най-голямо сближаване в позициите имаме със ЗНС и ВМРО", призна председателят на НДСВ.

Христова допълни, че партията внимателно ще следи и новата формация на Меглена Кунева, с която по ценности вероятно ще се окажат от един спектър.

"Протягаме своята ръка и към нея", заяви бившият социален министър от кабинета "Сакскобургготски".

По думите на Христова "ГЕРБ вече работи за предсрочни избори".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурно Пръмова ги привлича с идеология в зелено,непорочност и обет за аскетизъм и смирение пред бога хихихи
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трактора СПОНСОРИРА другарката Пръмова(кунева),а тя подкупва мръшляците-сребролюбци от другите партии.Пак си служи с *** номерца другарката от ЦК на БКПИначе е надпартийнаАМИН!
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другарката ПРЪМОВА - Кунева,ако "наистина влезе" в Парламента,каква хубава тройна коалицийка може да си спретнат с БСП и ДПС,направо не е истина...И ЩЕ ДОСЪСИПЯТ РОДИНАТА НИ!
40
5
 
3
 
! Отговори
НДСВ преди 12 години
НДСВ е наистина най-моралната партия от съществуващите в България. Хората в тази партия не си позволиха да обиждат нито един политически опонент в нито един момент. И понеже предизборните им изяви не бяха арогантни,не успяха да спечелят симпатизанти. Българина не уважава умните, работливите и цивилизованите. Българина избира обиди, просташки изказвания и мамути. Ако всички сме честни,поне пред себе си ще отчетем,че през 2001г-2009г живяхме най-спокойно. Никой не ни притискаше и тормозеше.
39
1
 
4
 
! Отговори
Majstor Manol преди 12 години
Новата формация на Кунева, вероятно има предвид политическия Франкенщайн, обединяващ иначе несъвместими елементи от център и дясно с представително лице - червена снаха. Невъобразима комбинация!
38
1
 
4
 
! Отговори
Hikova I. преди 12 години
Въобще няма и спор, че с Кунева споделяте едни и същи ценности и най-вече една - любов към олигархията.
37
2
 
4
 
! Отговори
Biser Dimov преди 12 години
И тези потъващи мишки ще се легитимират като Кунева в дясно, за да оберат вота на агонизиращите сини, които грижовната еврокомисарка прибра под крилото си, пак с тази цел. Под синята и премяна обаче винаги ще си личи червената й боя.
36
1
 
4
 
! Отговори
kirilie преди 12 години
Меглена Кунева участва на избори преди две години, през 2009 г. Тогава я питаха: "Ти си еврокомисар, ще станеш ли депутат, или ни лъжеш?". Тя каза: "Не, излизам. Аз съм европейското лице на България". Това беше лозунгът й. Всички медии попитаха дали това наистина е така, или ни подвежда. Сами можете да си отговорите на този въпрос. Когато днес Меглена Кунева днес иска моя вот, защо да гласувам за нея? За да отиде пак в парижката банка!
35
1
 
5
 
! Отговори
koko_shanel преди 12 години
Чрез структурите на царистите в страната Кунева се е сдобила с подписите за регистрация за участие в президентските избори. Меглена Кунева събра 26 хиляди подписа, като 25 хиляди от тях бяха осигурени от НДСВ. Какво по-нагло от това? Това значи, че тя няма СОБСТВЕН електорат, а разчита само на бившия от НДСВ. Така, че съм сигурна, че няма да има никаква успеваемост и на избори.
34
2
 
4
 
! Отговори
idiot_ преди 12 години
Така е Кунева се обгражда само от плъхове и накрая ще изпълзят от канала си за избори!! Но до тогава да се надяваме, че смрадта около тях достатъчно ще се е разнесла
33
1
 
7
 
! Отговори
майски дъжд преди 12 години
Кунева се обгражда с възможно най-големите политически емигранти. Толкова по-зле за нея, защото тези службогонци утре ще я предадат, както тя предаде НДСВ.
32
1
 
5
 
! Отговори
Pipistrella преди 12 години
Всички удавници с болни амбиции се предлагат на Кунева, като се започне от сините отцепници и се стигне до бившите и съпартийци. Явно и те подведени от медиите и социолозите си мислят, че другарката Кунева е печелившият им билет към властта.
31
2
 
4
 
! Отговори
Till Lindemann преди 12 години
Тези пътници на къде са се запътили, нямат никакъв шанс да влязат в парламента, дори колоритния Каролев не може да им помогне, а Кунева, която така самоотвержено подкрепят допълнително ще им изпапка вота.
30
1
 
5
 
! Отговори
teritorialno_podelen преди 12 години
не стига, че не техен гръб направи партия и им открадна електората кунева, ами сега ще и протягат ръка! тия от ндсв да не са мазохисти? кунева съвсем ще ги разсипе
29
1
 
9
 
! Отговори
Bg преди 12 години
Никога не е късно да станеш за резил!
28
1
 
6
 
! Отговори
lilava_duga преди 12 години
"Христова допълни, че партията внимателно ще следи и новата формация на Меглена Кунева, с която по ценности вероятно ще се окажат от един спектър."Протягаме своята ръка и към нея", заяви бившият социален министър от кабинета "Сакскобургготски"." АМА и тия са мега зле бе! Тая Кунева им би шута, открадна им половината електорат и те й подавали ръка! :)) Всички там в тая царска партия явно имат доста извратено мислене, начело с Кунева!
27
1
 
3
 
! Отговори
дани преди 12 години
много политически к--ви се предлагат на кунева-пръмова и всички ще останат с пръст вгз
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това тъпо парче не спря да дрънка глупости ! За какво са им на Герб предсрочни избори при положение че втория им мандат е сигурен ?!
25
1
 
9
 
! Отговори
perfektnata_burq преди 12 години
а кунева предложи на куцо и сакато да бъде в нейната партия :) това ако не е политическа к*рва, няма какво друго да е!
24
3
 
4
 
! Отговори
йотата преди 12 години
България на тези граждани:Управляващ: Име: МЕГЛЕНА ЩИЛИЯНОВА КУНЕВА, ЕГН: Длъжност: Председател, Роля: Управляващ Управляващ: Име: ИВАН ДИМИТРОВ СТАМБОЛОВ, Длъжност: Член, Управляващ Име: КАЛИН КРАСИМИРОВ ТОМОВ, Длъжност: Заместник председател, Роля: Член на управителен съвет Калин Томов-царски активист на 25г. член на Съвета на директорите на Интенданско обслужване при Министерство на отбраната , в момента около 10 фирми ,някои в съучастие с Иван Стамболов - десетина фирмиСега ще си направят и партия!