7859,80 лв. за командировките на министри за три месеца

Над два пъти повече дали областните управители
Обновена: 24 окт 2012 20:15 | 24 окт 2012 20:15,
26
7859,80 лв. за командировките на министри за три месеца
Кабинетът утвърди разходите за командировки в страната за второто тримесечие на 2012. Снимка: архив Булфото

7859,80 лв. са средствата, които са изразходвали министрите и зам.-министрите за командировки в страната през второто тримесечие на годината.

На днешното си заседание кабинетът утвърди разходите за командировки в страната за второто тримесечие на 2012 г. на министрите, заместник-министрите, областните управители и на органите към Министерския съвет.

Председателите на  държавни агенции и техните заместници са били по-пестеливи в разходите си за служебни пътувания. Техните командировки са стрували на данъкоплатците 2086 лв. за второто тримесечие на годината.

Най-много за служебни пътувания са похарчили областни управители - 16 310,49 лв. Най-пестеливи пък се оказват председатели и членове на държавни комисии. Те са дали за командировки едва 1074,80 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво правят по време на тези командировки?
24
0
 
4
 
! Отговори
166 преди 11 години
Да Ги командироваме между небето и земята, защото нито небето Ги иска, нито земята!
23
0
 
2
 
! Отговори
hmmm преди 11 години
Гледах едно клипче в тубата с Ерик Кантона за банките има го и със субтитри.Та там пича казва, че в днешно време лесно се прави революция, но това хората не трябва да го позволяват. Войни, протести, революции и тн. са доказано неефективни и винаги се обръщат срещу хората. Та той още 2010г. започва да говори на хората да си променят навиците и да си изтеглят прите от банките, които мътят водите в света чрез медиите, та цели правителства треперят от тях. Спира им се вярата и финансирането. Дали!?
22
0
 
3
 
! Отговори
bolka преди 11 години
Не може това да е вярно. За отрязването на всяка лентичка из цялата ни страна ходят поне по двама министъра едновпеменно, а те се придружават и от още техни служители. А през лятото почти всички от тях се изсипаха по Черноморието ни и то не за един ден. Някои от тях си изкараха почти по една отпуска. За командировки извън страната пък да не говорим. И това е само на пръв поглед.Разходи от порядъка на милиони е по-приемливата сума.
21
0
 
10
 
! Отговори
!?!?! преди 11 години
Помните ли, след като спечели изборите, ББ каква шумотевица вдигна?НИКАКВИ "представителни" - СС бил дал 10 хилки за букети и т.н. Срам и к'во ли още не! :)И вие като му се връзвате и оная баба от Русе като записа едни оди за ББ - леле-мале!След 3 г. - какво? Правителствен самолет вози ритнитопковци, Дянков си води любовницата за ЧРД във Виетнам, а за нас - на кризата по-дългия!Радвайте му се!Избрахте си го! ЕОН, ЕВН и ЧЕЗ щеше да гони, цената на тока да намалява? Помните ли?
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е пълна лъжа!!! Само билет бизнес класа до някъде си, колко струва, та тази сума е за 3 месеца и то за всички?
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пропуснали са малка подробност,това са официалните цифри(за неофициалните добавки не говорим(но сумата е НА ЧОВЕК!
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
8 хил. ама друг път. Умножете го по 10 поне...
17
1
 
2
 
! Отговори
do 12 kraglio преди 11 години
"Живота е кръгъл"??!! Kak taka e KRAGAL??!! Jivota? Iskash moje bi da kajesh nesto za karmata? Ama tia ne e geometrichna figura....Jivota bil "kragal" ahahaha po-goliama smehoria ne biah chuval! Zakragli mi mozaka s tazi nova informazia...oh chakai...
16
1
 
5
 
! Отговори
Човек от народа преди 11 години
Аз съм *** консултант и само за един месец имам 7000 Евро разходи за командировки, и то като като икономисвам(щото аз си ги плащам). Нещо бъркат цифрите. ..
15
1
 
4
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 11 години
а ние умираме всеки ден...
14
1
 
10
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
ти чакай живота да им върне.. какво като им върне? Те са се наситили на живота ? А ти гладен умираш и чакаш все някой на някого да върне. Ако ще ми кажеш "има друг свят" .. докажи го ! Ада и Рай са на този свят, такива на снимката живеят в Рай.. а такива които коментират тях живеят в Ада лека вечер.. доста минуси чакам, но това няма да промени мършавия ви акъл
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
народее банален стана с едни и същи коментари, само това ще ви кажа !
12
1
 
7
 
! Отговори
! преди 11 години
Живота е кръгъл, всичко се връща! Един ден ще платят и за сълзите на българите, изпаднали в немотия от тяхното управление, и за нямането на лекарствата за онкоболните, плащали цял живот осигуровките и дали здравето си за държавата, и за множество животи на самоубилите се българи, неуспяли да преживеят този рай под небето!
11
0
 
6
 
! Отговори
:D преди 11 години
304 лв...:D dnes.bg да се бяхте понапънали малко да съберете повече за снимката на новината :D ама 24-то число на месеца е ...чакат се заплати..авансите са изхарчени явно :))))))
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Vsicki ministri sa mirshi za tehnite sredstva ima pari za nashite deca nyama mafiiiiiiiiiiiiya
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еееее кви икономични са станали правителствените лимузини с 8 ,10 и 12 цилиндрови турбомотори.И самолетното гориво е по левче варела.Сигурно спят и на палатки и си носят половинка сандвичи,чешмяна вода и преоценени бисквити.Как издържат милите?8 хил лева за 3 месеца разходки.Отделно другите екстри.
8
0
 
14
 
! Отговори
тихата_стъпка преди 11 години
Една държава- "отличник" би си позволила повече разходи, поправете ме ако греша.
7
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отново единственно Иван Костов може да оправи България. Костов идва на власт! Треперете, мишки!
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А заа българските майки пари няма при ГЕРБ. Но за хеликоптерни екскурзии на Бистрищките тигри средства веднага се намират.