Деси Добрева е водач на листата във Варна на партията на Цонев

Нова алтернатива поиска да участва в следващия кабинет
Обновена: 12 апр 2013 12:32 | 2 апр 2013 14:45, Красимир Ангелов
136
Деси Добрева е водач на листата във Варна на партията на Цонев
Деси Добрева ще бъде кандидат за депутат. Снимка: Булфото

Певицата Десислава Добрева ще бъде водач на листата на партия Нова алтернатива във Варна, съобщи председателят на партията Николай Цонев.

Dnes.bg припомня, че това не е първият опит на чаровната певица да влезе в политиката. През 2009 година тя бе кандидат за евродепутат от НДСВ.

Бившият военен министър от кабинета на тройната коалиция посочи, че партията му е готова да предостави избираеми и водещи места в листите си на представители на всички граждански организации, които имат желание за участие.

Целта на партията е да постигне резултат високо над границата от 4 процента, обяви целите си Цонев. Той подчерта, че се надява Нова алтернатива да има депутати от почти всички областни центрове.

Според председателя на партията следващото правителство трябва да е експертно правителство на националното спасение, а неговата партия би желала да участва в такъв кабинет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
1
 
! Отговори
aleksiBG преди 11 години
Тая пропя *** песни - доста *** ще гласуват за нея - youtube/watch?v=NIUAuxWzQjE
114
0
 
1
 
! Отговори
Възторжен преди 11 години
Тази зряла жена има огромен житейски опит, интелект, висока култура, необятни знания. Казват, че е устискала на чаровете на работодателя си - Плешивият Чалгаджия и не е направила шпагат. Ами да я изберем! Макар, че на мен повече ми се иска да я направим Премиер! Те такъв не е имало откакто свят светува! Ще се хареса на всички наши партньори. О-паа, май се поувлекох... Като си представя какви *** управляват ЕС....
113
3
 
4
 
! Отговори
Casper преди 11 години
Каквато и статия да се напише в този сайт всичките коментари отдолу са яко хейт. Пичове, така нема 'се оправиме... съмнявам се някой да е прочел политическата платформа на "Нова Алтернатива", да е разговарял някога с Николай Цонев или Деси Добрева, но е перфектно информиран че са крадци, престъпници, к*рви и какви ли още не... айде сега започвайте да натихкате "не харесвам" бутона и да стискате палци че ще дойдат извънземните да ни спасят. Амин
112
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Куцо, кьораво, сакато в парламента бройката е злато.Баси парламента само мен ме няма там.Абе хора не смятате ли, че време за по-радикални мерки... Тия плевели У парламенто много са пораснали нещо.
111
1
 
5
 
! Отговори
Христо преди 11 години
Ние сме страната на неограничените възможности! Ами след Бойко и свинче да пуснеш в политиката, става! А тази става и за такива работи, че се изчервявам...
110
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На чий ли микрофон пее сега, едва ли е един за да стигне до тук
109
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли кой да е на*бе тази певица и да си намери работа да си гледа децата.Варна спите *** и пайжина е хванала.
108
2
 
5
 
! Отговори
корумпиран съд,Цонев преди 11 години
Николайчо Цонев,май бърка избирателите със съдиите? Докато със съдиите му беше лесно-плати си и те го оправдаха, но с избирателите ще му е доста по трудно.Доколкото за Деси Добрева, тя за пореден път заложи на куц кон.
107
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом дотук се стигна *** да стават депутатки, България е до долу!
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Magdalena MarinovaСигурна ли си, че детските не зависят от заплата кочто си получавал??? Ако не се лъжа получаваш 70% от заплатата на кочто си осигуряван последната една година! провери пак...Не съм казал, че са високи детките. Коментирах конкретно лицето на снимката което даже не се е осведомило по отношение на детските и стана за смях в ефир!!! Държавата не и плащала, но като се усигоряваше на 200 лева и беше добре, нали !
105
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Миличката, не успя да стане евродепутат, ама все копнее да се вреди на политическата хранилка
104
1
 
5
 
! Отговори
Костов преди 11 години
А дали Десислава Добрева върна неправомерно получените пари от майчинството?!
103
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...КОЛКО ЛИ СА И НАБУТАЛИ ПРЕСТЪПНИКЦОНЕВЦИ...
102
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМКРЕМЪЛЦИТЕ ОЗЛОБЕНИБЪХТАМ РАБОТЯ И ТИЧАМТУЙ Е РАДОСТТА ЗА МЕНЕ.АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ СВОБОДНОВ ЗАДУНАЙКАТА ЖИВЕЯА ЗА БЪЛГАРСКО И РОДНОДА ПОМИСЛЯ АЗ НЕ СМЕЯКРЕМЪЛСКИТЕ ПОДЛАГАРИТУК КРАДАТ МЕ,ЛИЦЕМЕРЯТЛЕВИ ДЕСНИ ВСЕ ШАМАРИС ТОК,С ВОДА С КАКВО НАМЕРЯТБЕКАПЕ МЕ Е РОДИЛАИ УЖ ВИНАГИ ДАВАЛАПАРТИЯТА НА КРЕМЪЛ МИЛАХИЩНА ЛИЦЕМЕРНА ХАЛАМОЛЯ ТИ СЕ САМО БОЖЕМОЛЯ ТИ СЕ НАЙ--ПОДИРБЕКАПЕЙСКИТЕ ИЗЧАДИЯДА НАТИРИШ ВЪВ СИБИРЧАК ТОГАВА НАЩА МАЛКАНАЩА СВ
101
1
 
0
 
! Отговори
dp преди 11 години
Отчаяни са гадовете и търсят начин да събудят някакъв интерес към "изборите".На които пак ще има само слуги на КГБ мафията за "избиране" разбира се.Но интересното е, че не виждам кой ще повярва и на такъв - на какъвто и да е, всъщност - ход.Не това муце певица ами и всичките spice girls, girls aloud и когото още се сетятда докарат в парламента хората пак ще знаят, че всичко е измама с мафията на дъното и.
100
1
 
10
 
! Отговори
Искащ преди 11 години
Аз бих желал да участвам в задния двор на Деси Добрева !
99
1
 
3
 
! Отговори
Magdalena Marinova преди 11 години
Someone, kolko sa horata, koito se oplakwat, che polu4awat niski detski w Bulgaria? Edin, dwama ili wseki roditel, kojto ima dete? Detskite ne zawisqt ot zaplatata, koqto si poluchawal, a e opredelena ot Kodeksa na Truda za pyrwo dete, wtoro dete i pr. Zatowa *** imat po desetina, che da mogat da izkarat meseca. Te ne sa rabotili pri Slavi, ili kydeto i da e, kak taka poliu4awat detski wyobshte po washata logika? Powe4eto komentari po-dolu nqmat nikakwa wryzka s lichnossta Dessy.
98
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-добре да има 5 000 000 депутата и така доходите ще се вдигнат и никой няма да се кара с никой.
97
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малките кристалчета и Хабиби,също трябва да се кандидатират за депутати.
96
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази освен да пее може и да свири.