Можем да извадим България от кризата, повториха от ДСБ

Тъмносините искат необлагаем минимум
7 май 2013 21:30,
28
Можем да извадим България от кризата, повториха от ДСБ
Димитър Бъчваров. Снимка: архив Булфото

"Демократи за силна България" има практическия опит при извеждането на държавата от криза и по това се различават от останалите партии. Това заяви Димитър Бъчваров, учредител на ДСБ и председател на вътрешнопартийната комисия по икономика и финанси и член на националното ръководство на ДСБ на пресконференция във Видин.

Практическата програма на ДСБ се състои от три стъпки, които са доходи, работа и сигурност. Такива стъпки направи през 1997 - 2001 година правителството на Иван Костов, за да извади държавата от икономическата катастрофа. Тогава имаше един екип от реформатори, които знаеха, какво да направят и го изпълниха, каза Бъчваров, цитиран от БТА.

По думите на Бъчваров едно от нещата, които трябва да се направят за възстановяване на икономиката е въвеждане на необлагаем минимум на работата заплата.

С това в хората ще останат около 400 - 500 милиона лева, които веднага ще се усетят. Втората стъпка е премахване на дискриминационния данък върху едноличните търговци, които в момента са най-обложените играчи в икономиката, обясни още Бъчваров. ДСБ предвижда и много сериозни мерки по отношение на обществените поръчки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: врацаДСБизбори 2013
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
1
 
! Отговори
Радул преди 11 години
Един .!. за Гаргамел и сините смърфове
13
2
 
9
 
! Отговори
5 преди 11 години
За ДСБ ще гласувам.
12
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На червени гъзоблизци се разчиташе от 1945 до този момент: гроб, сини, червени, зелени, анадолци с орязан морал, мозъл и други съставки, арабите с техните банки за подривна дейност. Адио, Рио. Надявам се прокуратурата да се задейства по-скоро. Ако не - да се отворят Скравена и Белене. От където дошло - там отишло.
11
10
 
4
 
! Отговори
КОСТАДИНОВ преди 11 години
ВИЕ , ОТ "ДСБ " ,НЕ БЯХТЕ ЛИ ТЕЗИ ,КОИТО ЛИКВИДИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ? МАЙ ВИЕ БЯХТЕ ,ДЕТО ИЗПЪЛНЯВАХТЕ БЕЗПРЕКОСЛОВНО УКАЗИТЕ НА СЕЛЯНИНА - ПРЕЗИДЕНТ ЖЕЛЮ ,ЗА ТОТАЛНА ЛИКВИДАЦИЯ НА " КОМУНИСТИЧЕСКА " БЪЛГАРИЯ ! СЕГА СТЕ ВЕЧЕ ДСБ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ГОВОРИТЕ ,ЧЕ ИВАН КОСТОВ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ СПЕЦИАЛИСТ ПО ИЗВЕЖДАНЕ НА СТРАНАТА ОТ КРИЗИ . БОЖЕ ,ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ПОВТОРНО УПРАВЛЕНИЕ НА СДС ! ВПРОЧЕМ , НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ,ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ БИХА ЯК ШУТ НА МНИМИТЕ ДЕМОКРАТИ !
10
4
 
8
 
! Отговори
Елитът преди 11 години
Който се заблуждава,ч е изборите са между ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,КУНКА и т.н. от комунални услуги, се заблуждава. Девизът на КГБ/ДС е "Всички срещу Костов".Целта е ликвидиране на последната алтернатива на руско-българската мафия- дсб/бдф.Ако това се случи, попадаме под руско робство до края на България. Тогава зимата на 2012-2013 ще ни се види като топло лято....Гласувайте както ви подбутват червенковците за да се уверите в това.
9
6
 
3
 
! Отговори
gogo преди 11 години
"Можем да извадим България от кризата" - това не сме ли го чували вече?
8
7
 
8
 
! Отговори
НИКОЙ преди 11 години
Ееех има още *** народ, който да гласува за Ването Костов. Не разбрахте ли че той разпродаде държавата за без пари, ама сега ще кажете те тези предприятия били губещи и с дългове. Ами я сега се замислете, ако са били наистина толкова губещи и с ужасни дългове и е нямало начин да изкарват пари, защо тогава въобще някой ще тръгне да ги купува. Толкова ли са глупави всички инвеститори???Самата истина е че част от предприятията са били губещи, но е могло да се оздравят с държавни пари.
7
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Умните и компетентни политици в България са дефицит . Изключение са ДСБ и затова трябва да ги подкрепим на изборите . Всички имаме нужда от тях !
6
7
 
2
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
Ние пък можем да отървем народа от неговите мъчители и грабители!
5
25
 
1
 
! Отговори
Иван Костов преди 11 години
Само ГЕРБ,другото не е истина
4
4
 
1
 
! Отговори
gost преди 11 години
оле маико вярваите си само доде минат изборите и после като влезете пак 6те запеете старата песен затова втрасна ми криза за едни криза за други едни с по сто работи се оплакват 4е са в криза ние дребния и среден бизнес хората дето сварзват двата края кво да кажем а отдавна да сме се отказали аман
3
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иван Пушкаров. Никога не трябва да забравяме 1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов бог дъго прости и Иван Костов и БКП, бяха наистина гениални злодей.
2
14
 
7
 
! Отговори
damata преди 11 години
Хайде бе, *** вие сериозно ли го приказвате това? ?Та вие сте главните виновници за разпродаването на бедната ни вече България- за затвор и каторга сте!
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знаем...знаем...