Как да има стабилен кабинет с премиер, викан от прокуратурата!

Кунева: Коалициите сега не са полезни за България
8 май 2013 15:53,
155
Как да има стабилен кабинет с премиер, викан от прокуратурата!
Снимка: архив, БТА

“Не може да има по-нестабилно правителство от това, чийто премиер и министри са привиквани в прокуратурата. Коалициите в този момент не са полезни за България. Трябва да спрат да плашат,  че едно еднопартийно правителство ще бъде нестабилно”, заяви в Русе председателят на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева.

Тя посочи още, че предишното правителство е било нестабилно и заради намеренията си за национализация, и заради некомпетентните си приближени, което е назначавало на ключови държавни позиции.

Меглена Кунева отново припомни решението на Националния съвет на партията от вчера, че “Движение България на гражданите” е готово да състави самостоятелно мандатно правителство. Тя коментира още, че гражданите не трябва да бъдат притискани "да избират между ляво или левашко управление".

На въпрос какво се случва с отношенията между България и Европейската комисия предвид скандалите с подслушванията в България, Кунева коментира, че страната ни трайно се отдалечава от Европа.

“Когато си министър-председател, носиш отговорност за всичко. Нежеланието и неумението да поемаш отговорност, е неуважение към гражданите”, коментира тя. По думите й обаче, ако България не е била член на Европейския съюз, в момента в страната е щяло да върлува полицейска хунта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
0
 
! Отговори
алекс преди 11 години
цацара е за затвора.
97
0
 
0
 
! Отговори
алекс преди 11 години
Цацаров защо не се4 заеме с отвли4анията , обирите , заменките и другите далавери на така наре4ената троина коалиция ами се занимава с наи 4есния и по4тен министар?задавам си вапроса ,, каква е при4ината ?дали има ,материален стимул ?, или е на ли4на основа , което е потсадно.
96
0
 
0
 
! Отговори
Крис Слав преди 11 години
Аз съм Българче..обичам,Да отивам на море,Българин да се наричам,там хич не е добре!В ресторанта всеки ден,Щяха да намират време,да сервират и на мен!Бих се запознал свободнос много хубави жениВсичко Българско и родноЩеше да ме оцени!А сега на ум за мене,Май че всеки си мълви,В наште Планини ЗелениТоя що не си върви!Ченгесарите уви са нашия бе срам,но на Паметника пише-НЕ НАМ..!Аз съм Българче, обичам, ще се боря и ще знам!
95
1
 
2
 
! Отговори
Людмила преди 11 години
Кунева-Пръмова - повелителката на лъжите и царицата на задкулисните игри!
94
0
 
2
 
! Отговори
мария михайлова преди 11 години
До 117Добре се сети да дадеш тази книга за пример, тя е много полезно четиво и току-виж отвори очите на мнозина. Дано повече хора си я купят. там пише интересни неща за миналото на Кунева,
93
1
 
1
 
! Отговори
lord glenn преди 11 години
Хайде нека не се хаби много другарката Кунева. Нейните думи не струват пет пари.
92
1
 
3
 
! Отговори
ИСТИНАТА!!!!! преди 11 години
ДО ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ ИСТИНАТА!!!!ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА НА АНТОН ТОДОРОВ "ЗАДКУЛИСИЕТО НА ПРЕХОДА: МЕГЛЕНА КУНЕВА!!!!!
91
1
 
4
 
! Отговори
Velizara преди 11 години
Кунева е абсолютната шарлатанка. Една марионетка е тя, каквото ѝ поръчат спонсорите , това прави. Тя няма морал, интересуват я само парите
90
1
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
уф, пак ли тая, ще отида да повърна.
89
0
 
3
 
! Отговори
НАРОДА преди 11 години
Ти много да не парадираш,че отдавна си за затвора с това,което причини на народа на България Ако имаше добри намерения отдавна щеше да си се потопила някъде а не с безочлива наглост да се покажеш за пореден път и да обещаваш врели некипели! В Япония за такова нещо си правят харакири.Ти и всички като теб се гръмнете!Аман от вас!
88
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми, ти *** ! -Ти как се размина с прокурора, като цялото ви родословие и котило плачете, та чак ревете за него ?!?
87
1
 
4
 
! Отговори
Наглост преди 11 години
Жената, която продаде важен национален интерес на над седем милиона (затварянето на два блокове на АЕЦ) за място в Париба и задоволно количество пари и още кой знае какво... КАК тя ще ни защитава интересите?
86
8
 
3
 
! Отговори
Николай преди 11 години
Кунева е най-доброто решение в момента за България,само тя може да изхвърли всички безхаберници,назначени на държавни постове.Имал съм удоволствието да работя с нея,страшен професионалист е и не я интересува от коя партия си ,а само можеш или не можеш.
85
1
 
1
 
! Отговори
джв преди 11 години
Няма какво да му мислим повече, да идва Царя да оправи положението. Царя и само Царя!
84
1
 
5
 
! Отговори
х преди 11 години
Крадеца вика дръжте крадеца. Другарите са в паника. Но честно казано на тези избори няма смисъл да се гласува, да ги оставим да платят на ***, те и без това само за тях мислят и на есен нови избори. Дано до тогава разберат че не искаме крадците на прехода.
83
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Да,НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ЗАПОЧНЕ НА ЧИСТО.Та Кунева да върне акциите си , а Бориславова-милиярдите?????Жалки драскачи. Където и да пипнеш ГЕРБ-СМЪРДИ,СМЪРДИ,ЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ.
82
0
 
0
 
! Отговори
jjj преди 11 години
98Ти далтонист ли си? Да не е руса - черна е. А ти да не си и адвокат - сигурно знаеш и кога ходид тоалетната
81
0
 
2
 
! Отговори
ставри преди 11 години
До 98:Какви 10 акции за 1000 лева?Кой продава само 10 акции?И каква да я изкараме-бяла?
80
1
 
2
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Ало,другият анонимем,та защо не зададеш същият въпрос и на другарката на д-ря Борисов:Как тя пък стана милиярдерка.Резонно е,нали?Та , като държиме да разбереме ,давай по ред....
79
4
 
8
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Малеее кой говори за почтенност, криминално проявената в Габон персона Кунева-Пръмова. Каква наглост има в душите на червените червеи. А сигурно и ще има *** които ще гласуват за тази *** ? Няма ли най-после да измрат тези червени влечуги бе ?