Пеевски надъхва предизборно: След 12 май измитаме ГЕРБ!

ДПС взима властта, ще бъдете добре, крещи той на митинг в Крън
Обновена: 9 май 2013 14:30 | 9 май 2013 11:00,
532
Пеевски надъхва предизборно: След 12 май измитаме ГЕРБ!
Снимка: YouTube

"След 12 май ДПС взима властта, което значи, че вие ще бъдете добре, ще се грижим за вас, ще имате работа. Нали искате да имате работа?. Това заявява кандидатът за депутат от ДПС Делян Пеевски на митинг-концерт в Крън, провел се на 7 май вечерта. В клип, качен в YouTube със заглавие „10 хиляди събра ДПС в Крън на 7 май“, събралите се хора скандират и развяват знамена на ДПС.

"Другото най-важно е, че на 12-и измитаме ГЕРБ. ГЕРБ си отиват. Искате ГЕРБ да си отидат, нали?", казва на микрофона още Пеевски.

"ГЕРБ ви страхуваха 4 години. Страхуваха ли ви ГЕРБ?“, пита Пеевски. „Да“, отговаря множеството. 

„Отиват си“, категоричен е Пеевски, който е водач на листата в Стара Загора. Той отсича, че ДПС няма да се коалира в партията на Бойко Борисов.

"Приятели, искам да знаете, че лъжите им, че ние се коалираме с тях, са една огромна лъжа. Ние няма да се коалираме с тях", обяснява кандидат-депутатът и подканя симпатизантите да скандират ДПС. "Обичам ви", откровеничи дори Пеевски.

На митинга думата взема и Халил Летифов – областен лидер на ДПС и втори в листата на движението в региона.

„Приятели, не се съмнявайте в нашата искреност, не се съмнявайте, че ние ще застанем зад вас и следващите 4 години ще има хора, които искрено да мислят за вас и да бъдат зад вас“, казва той.

На клипа се вижда, че на митинга публиката забавляват фолкпевиците Софи Маринова, Бони и Галена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


532
Още по темата: Делян Пеевскиизбори 2013
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
416
0
 
1
 
! Отговори
АнтиБКП преди 11 години
Със всяко вдишване което прави серГЕЙ - България УМИРА! По-скоро 54 мандат за БСП - това ще е края за България. Гласуваш за БСП печелиш и ДПС в бонус...ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК НА ТУРСКИ, присъединяване на България към Турция, официално изучаван език на ТУРСКИ в училищата и само сега и ПОВЕЧЕ ТУРСКИ КАНАЛИ И СЕРИАЛИ! Гласувайте сега и серГЕЙ ще ви построй и АЕЦ БЕЛЕНЕ, имаме ток 4 пъти от това което ни трябва и най-хубавото... НИКОЙ НЯМА ДА НИ ГО КУПИ понеже ще е най-скъпият ток на балканския полуостров!
415
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 11 години
Все още имаме шанс да останем етнически българска държава.По-добре,че ги показват как надъхват *** за да си направим сметка какво ни чака-а именно"ЗАСТАВАМЕ ПЛЪТНО ЗАД ВАС". За тия "новите" българи ли се бориха Левски и Ботев. ДА БЪДЕМ И НИЕ ПОНЕ МАЛКО НАЦИОНАЛИСТИ,пък било и без да ни купуват. БОГ да пази България!
414
0
 
1
 
! Отговори
... преди 11 години
In 2013 Bulgaria shamefully is still a country, in which BSP/BCP is set to potentially win theupcoming May parliamentary elections. This vicious party and its members are still integral part andparcel of Bulgarias political class, to an extent that even Bulgarias current Chief Prosecutor SotirCacarov is a former BCP member. It has become apparent that in Bulgaria this semi-terrorist partyBCP/BSP will never be condemned or punished for its numerous crimes against humanity.
413
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гласуваш за БСП - получаваш ДПС!Гласуваш за Пръмова - пак получаваш ДПС!
412
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще объркаме сметките на "социолозите". На...ха се да врещят как БСП настигала и минавала ГЕРБ. И ще стане пак като всички предишни избори, когато не познаваха с много, много проценти.Така е, когато си долна, платена червена ***.
411
1
 
12
 
! Отговори
Братя, българи!!! преди 11 години
За мен най-добрия или най-малко лошия вариант е: коалиция Герб-Националистически блок (Атака, ВМРО, НФСБ). Първите: еврофондове и инфраструктура. Вторите: борба с монополите, *** въпрос, защита на родния производител, патриотично образования и ценности. В нашия род така сме се разделили: 1/2 за Герб, 1/2 за Националисти. Жалко, че последните въпреки крамолите си, не се обединиха преди изборите и така накъсаха вода. Но силно се надявам и трите националистически да са вътре в парламента!!!
410
1
 
16
 
! Отговори
:) преди 11 години
Като гледах клипа щях да повърна накрая..тази русата *** ми дойде в повече. Какво да се лъжем, електората на ДПС е с ментални проблеми. Дебелата *** не знам що ги лъже, че ще им даде работа, че кой работодател има нужда от такива ***?:)))Вижте им муцуните-на къде отива милата ни Родина?Боже пази България!Хора гласувайте-да изметем БСП/ДПС/Евророма-все още сме мнозинство!...................И аз такааа!
409
1
 
5
 
! Отговори
ужасссссссс преди 11 години
Като гледах клипа щях да повърна накрая..тази русата *** ми дойде в повече. Какво да се лъжем, електората на ДПС е с ментални проблеми. Дебелата *** не знам що ги лъже, че ще им даде работа, че кой работодател има нужда от такива ***?:)))Вижте им муцуните-на къде отива милата ни Родина?Боже пази България!Хора гласувайте-да изметем БСП/ДПС/Евророма-все още сме мнозинство!
408
0
 
2
 
! Отговори
joro преди 11 години
kvi sa tiq ,ot kude izlizat podobni mazni lumpeni.....
407
0
 
6
 
! Отговори
TankoBG_ преди 11 години
Става за метач.Сутрин в 6 часа по спирките.......
406
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма такава държава!!
405
0
 
12
 
! Отговори
Топчо преди 11 години
Опомни се народе,този *** вместо да е в затвора,иска да управлява държавата!
404
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мазни дебели и грозни медузи виждам на снимката
403
3
 
3
 
! Отговори
ГЪНС анд ГАНЮ преди 11 години
Време е най-крайните и най-непримирими врагове на ГЕРБ като Делян Пеевски,Мирослав Найденов,Емил Димитров-ротманса,Христо Стоичков и Николай Бареков да вземат власта в свои ръце и да ни управляват!Не мислите ли?
402
0
 
18
 
! Отговори
хомо сапиенс преди 11 години
Тези полумаймуни трябва да се срамуват, че замърсяват една свещена земя ! Раждат само ***, но един ден ще бъдат натикани обратно в Османския бейлик и оградени с бодлива тел!
401
0
 
15
 
! Отговори
Гост преди 11 години
Абе, тоя не беше ли "малко" монополист?
400
7
 
1
 
! Отговори
kucekciyata преди 11 години
dolu cerkezi I mosenici Kato herb I bsp gore Dps......dole levski I botev....
399
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ви се изпразня в устетата на вси черверасти, ха да мине 12-ти ,че да ви копаме *** пидиразка...на никого няма да липсвате, амин!
398
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
svobodata/page.php?pid=11323&rid= На този линк подробно са описани всички престъпни действия на Станишев това открито писмо е предоставено на Главния прокурор на 27.02. 2013 в него е описан и случая с 116 милона евро!! Защо Главния прокурор 2 месеца не разследва този случай и останалите изложени в него, а много бързо се зае със СРС-тат!! Нещо ми мирише на сговор между Цацаров и Сергей Дмитриевич Станишев!! Не е ли време да се потърси сметка от Главния прокурор Цацаров за прикриване на престъпленията на Станишев ощетил Данъкоплатците с милиарди левове!! Цацаров омаловажи реалните
397
2
 
8
 
! Отговори
qCKO преди 11 години
DPS N E e sabralo nqkakvi si tam 200-300 4oveka, koi e toq deto ne moje da broi? Stavate sme6ni s plateni manipulacionni statii... az pak se strahuvam ot DPS, poneje e etni4eska partiq i ograbva Bulgaria!!! Za6to pluete po GERB, poneje vi sprqha krajbite li?