ДПС раздава копия на бюлетини в Кърджалийско, алармира ГЕРБ

Бюлетината била с маркиран номер 40
Обновена: 11 май 2013 00:03 | 10 май 2013 19:27, Красимир Ангелов
42
ДПС раздава копия на бюлетини в Кърджалийско, алармира ГЕРБ
Активисти на ДПС разпространявали копие от изборната бюлетина в кърджалийските села. Снимка: Архив Булфото

Активисти на ДПС разпространяват копие от изборната бюлетина в кърджалийските села, заяви водачът на листата на ГЕРБ и председател на областния предизборен щаб на партията Цвета Караянчева, цитирана от пресцентъра на партията.

Караянчева подчерта, че за това нарушение вече е подаден сигнал в РИК.

Бюлетината е с маркиран номер 40. С нея хората на Доган манипулират избора на хората и упражняват натиск върху свободната им воля, каза Караянчева.

Тя допълни, че в щаба на ГЕРБ са получени сигнали и за заплахи, отправени към жители на общините Кърджали и Черноочене, които са присъствали на предизборните прояви на ГЕРБ с участието на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов.

Обяснима е паниката на ДПС, че губи влияние, но със силови методи няма как да бъде спечелено доверието на хората, заяви Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП=ДПС , Гласувайте за когото искате
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И по Врачанско ГЕРБ плаща повече от другите... Отде ли са тия пари?!
32
1
 
2
 
! Отговори
акуд преди 11 години
до кога 50% не гласуващи българи ще допускат анти Български партии в БЪЛГАРСКИЯ парламент
31
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 11 години
тази белоянчева лъже, коя секция в България,ще приемат копие от бюлетина,но змията когато умирала,хапела наѝ-много,в същото положение,сега е герб.
30
0
 
14
 
! Отговори
Да си кажа преди 11 години
Всеки подаден глас за която и да е партия ощетява данъкоплатците със 50лв, които партията получава като субсидия от държавния бюджет! Това е истината, а вие сами си преценете дали е редно, дали трябва да продължавате да давате гласът си за някой който да ви граби най нагло, и да ви залъгва със обещания!?Записан ли си че си гласувал без значение със каква бюлетина си ощетил бюджета с 50лв! По малко гласове по малко субсидии за партиите!Това е положението! На тях им е за парите, а нас после...
29
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Боби В ЛОМСКО ГЕРБ ДАВА 100 В ЕЛИН ПЕЛИНСКО 100 В КИРКОВО 100 ДА РЕДИМ ЛИ ОЩЕ И ТОВА Е ПРОВЕРЕНО КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ЕГАТИ ИЗМЕТА СТЕ ЛЪЖЦИ И ТН.
28
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кандидат-депутатин Борисов и Цветанов обещава в селото- "Ще ви направим и мост!"- от публиката " Нямаме река!"- " Ще ви прокараме и река!И ще ви построим училище" - "Нямаме деца"- " Ще ви направим!"
27
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След понеделник ще имаме възможността да уволним платените от герб ***.
26
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АСФАЛТ ПАША В НЕДЕЛЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМАЗАН.АКО ИМА НАВИТИ ЛИМОНКИ МОЖЕМ ДА ВЪРЖЕМ БАСЧЕ,ЧЕ БСП ЩЕ БИЕ АСФАЛТ ПАША.
25
26
 
28
 
! Отговори
факт 2 преди 11 години
Един се опълчи на Доган и в момента всички си подадоха ръце да го сринат!Кофти ! неграмотите сме ние.Не можем да се измъкнем от казана!Нямаме собствено мнение. Сноби сме!Ако не сте съгласни с мен го докажете един път нека сме единни!Един път зад единствения ,който се опълчи на Доган! За по ясно :На 12.05.2013 всички ,които се чувстват българи да застанем зад единна кандидатура с 15
24
21
 
21
 
! Отговори
факт 1 преди 11 години
За послединте 20 год в България едно лично управляваше Доган- политик 1.Извън личните му качества още по две съществени причини:1.Мощен сплотен електорат- работливи , почтени , Природно интелигентни са турците.Не се напъват да стават вождове!2. Разединени , неориентирани , озлобени , недоверчиви българи.това е втория му сигурен стълб.
23
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Боби"лошото е че има заблудени който ви вярват."Хайде, герберче, намери си /ако можеш/ правописната грешка и ще гласувам за ГЕРБ.Вие сте най-неграмотната част на обществото.
22
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами и ГЕРБ да преснимат и те да раздават тогава.
21
5
 
25
 
! Отговори
Боби преди 11 години
Къде са сега господата от БСП да вият до небето че се купуват гласове и че се манипулират изборите , или на всички е позволено да го правят без ГЕРБ . Много сте тихи червени *** БСП=ДПС , лошото е че има заблудени който ви вярват.
20
19
 
22
 
! Отговори
БАЙ ГАНЮ преди 11 години
Гласувай за да можеш утре да псуваш на свобода ,а не да си скубиш косите между кълките
19
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако са ГЕРБ ще ги разпънат от разпити ,но нали са *** ДПС си затварят очите другите партии.Тази партия да се премахне от българския парламент
18
5
 
23
 
! Отговори
Защо, ама ЗАЩО преди 11 години
Изтрихте коментара за Цацаров! Писахме, че Цацаров трябва да се занимае с тези неща, ама той нали дава *** на БСП и ДПС нищо няма да направи.
17
1
 
5
 
! Отговори
Х преди 11 години
АКО ИМ ДАВАТ ЛЕТВИЧКИ ЩЕ ИМ ТРЯБВАТ 10 КУБИКА ДЪСКИ ДА НАБИЧАТ.
16
2
 
19
 
! Отговори
електорат преди 11 години
Ми като избирателите нито могат да говорят, нито могат да четат на Български така е.На едни избори ходиха с летвичка да маркират докадето стига от ръба на бюлетината.Затова неграмотни, постоянно безработни (нежелаещи да работят) и затворници не трябва да имат право на глас.Останалите дето бачкаме по две работи да си патим сметките не желаем да плащаме масрафа да всеки търтей.
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това лесно може да се елиминира, ако преди да гласува на гласоподавателя се даде подпечатана и подписана бюлетина от комисията и като излиза от стаичката се гледа, дали е дадената бюлетина! ;-)