Брожения в БСП заради Пеевски: Омерзени сме!

Станишев събира своите, за да им благодари
Обновена: 14 юни 2013 17:23 | 14 юни 2013 14:26, Камелия Цветанова
292
Брожения в БСП заради Пеевски: Омерзени сме!
Снимка: архив, Булфото

Изборът на Делян Пеевски за шеф на ДАНС възмути не само ГЕРБ, но и доста от червените депутати.
 
Някои от тях признаха пред Dnes.bg, че са гласували под натиск и то лично по поръчка на лидера на партията Сергей Станишев.

Имаше и такива, които направо си признаха, че се чувстват омерзени и точно сега им се иска да напускат парламентарната група на БСП.
 
Соцдепутати споделиха, че са били изненадани с номинацията на Пеевски тази сутрин. Рано, половин час преди началото на заседанието на парламента, Станишев ги събрал на сбирка и при тях дошъл премиерът Пламен Орешарски.
 
Лично той пък ги информирал, че Пеевски трябва да оглави ДАНС. Причината била, че на него може да му се има вяра, че имал силна ръка и доверието на чужди служби и е в състояние да се справи със задаващи се протести, които пък организирали от ГЕРБ, за да бутнат властта.

Още по темата
След като искат, не искат - гласуваха за Пеевски, следобед в петък Станишев пак събира своите, но този път в централата на партията, за да им благодари, обясниха още депутати.
 
Точно там обаче ще се съберат на протест и недоволни от избора на Пеевски.  Въпреки силната си изненада някои от червените народни избраници не са скрили гнева си на сбирката в петък сутрин.
 
„Повръща ми се от това”, каза един от тези, които са били най-силни в изказванията си. 
 
Янаки Стоилов, Димчо Михалевски, Стефан Данаилов са само трима от възмутените.  Новите депутати като Татяна Буруджиева, Явор Гечев, Борис Цветков се опитаха да се държат на страна от въпроса.
 
Георги Кадиев обаче, въпреки че също е нов в парламента, публично призна, че е отказал да гласува за Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tоя Пеевски да не плющи Сер"гей"чо.
240
1
 
5
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Започват както обикновено,само че май ще свършат по бързо от обикновеното.
239
0
 
9
 
! Отговори
данъкоплатец преди 10 години
*** какви *** са комунистите, как им го сложи Доган.Направо им го набута целия вътре.И що се правят на застреляни и не го махнат на момента, сигурно Станишко-*** е зависим от нещо, и не смее да гъкне.Сега е момента да се изчистят от предателите в БСП.И такъв автогол си вкараха, че до три месеца ще са аут за дълго време.Ето затова Бойко е по-добър.На него не му пука, щеше да махне на момента този който не го искат хората.Всички крадът като са на власт, но поне Бойко ги разчиства когато сга
238
1
 
5
 
! Отговори
911 преди 10 години
Нищо неме учудва!
237
0
 
16
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Човек, който се занимава с фолк певици, не може да бъде нормален. Значи в това му е силата, че щял да смазва протести? Ще видим.
236
0
 
11
 
! Отговори
slav преди 10 години
Алоооооооооооооо какво довери във чуждите служби алооооооооооооо кой го познава кой е чувал за някакво дебело просто прасе във който и да е международни служби ехоооооооооооо бсп ейййййй ехооооооо казали са ти сержо че си психично не добре момче осазнай се
235
1
 
13
 
! Отговори
дф преди 10 години
то вие сте си родени омерзени генна ви е такъв мръсен
234
1
 
18
 
! Отговори
beli преди 10 години
хак ви е като пишехте хиляди глупости за борисов
233
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сбъркана е избирателната система-умишлено е в този вид,за да пази ДС-другарите.Мислещите хора са омерзени и не вярват на никого-стоят си вкъщи.*** и турците са под строй пред урните,а останалите ги залъгват с изгубеното социалистическо минало светлото бъдеще.Над 50% не гласуваха на тези избори,а трябваше.Примерно за Зелените,за Глас народен,за младите хора от протестите...И хоп-в парламента най-омразните физиономии.А излязоха и данни за стотици хиляди избиратели фантоми.Демокрация,как не!
232
0
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Явно Станишката го е много страх от жена си и неиното обкръжение,както и от Дуган.На всички е ясно че те дърпат конците на всички нива.Да се опълчим срещу тях и мисля че ще постигнем някакви резултати.Не виждате ли че цялото ново правителство е в тяхното обкръжениеЩе се радвам да прочета ваши коментарии по този въпрос
231
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
гадно е да си помислиш само как олигарси с много пари оправляват една бедна държава ,но народа е този който определя кой да го оправлява.Трябваше при предните избори въобще да не се даде възможност на тия червени *** да вземат и един процент, какго и на турците.Но едно е ясно.Те си купиха изцяло изборите.Народа е подкупен защото е беден и на това разчитаха всички те ,както и на това ,че няма организиран а хаотичен процесСтанишев е изцяло заобиколен от престъпници не го ли виждате Тои няма мо
230
0
 
9
 
! Отговори
bg преди 10 години
Ей какви ***!!! Какво означава ползва се с доверието на чужди служби ами той ще работи за тях!!!
229
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"че имал силна ръка (ще извършва погроми...) и доверието на чужди служби (турските...) и е в състояние да се справи със задаващи се протести (ще ни бият до смърт!...), които пък организирали от ГЕРБ, за да бутнат властта."Народе, да ги смачкаме преди те да са ни избили!
228
0
 
23
 
! Отговори
сдг преди 10 години
"Лично той пък ги информирал, че Пеевски трябва да оглави ДАНС. Причината била, че на него може да му се има вяра, че имал силна ръка и доверието на чужди служби и е в състояние да се справи със задаващи се протести, които пък организирали от ГЕРБ, за да бутнат властта."Как е доволни ли сте от диктатурата,а как всички говореха че Бойко е диктатор,а диктатора си показа рогцата на третата седмица откакто управляват.
227
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Време е вече БСП и ДПС да се обединят и да се прекръстят Турска Социалистическа Партия. А, забравих и Сидер Ага . И него трябва да вземат в обединената партия. Щото той е виновен че за пръв път тази толкова важна длъжност в България се дава на турската партия.
226
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Управлението на Бойко взе да изглежда напълно демократично в сравнение с диктаторские стил на управление на Сергей.Да не говорим че си е признал на сбирката че Пеевски е избран за да смачка протестите на народа а на да се бори с мафията. Пеевски ще притежава две от най-важните власти - медийната и българското гестапо. И ще разплача конкурентите си. Да не говорим че се очаква голям бой да падне на протестиращи. Боя в Истанбул ще изглежда като пикник в сравнение с какавот се готви на хората в тук
225
1
 
19
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
ДНЕС СЪБОТАСофия, Ларгото, Министерски съвет, 18:30
224
0
 
26
 
! Отговори
Стоянова преди 10 години
Станишев веднага да си подаде одставката.БСП да поеме Кадиев.В противен случай всички ще напуснем партията и той ще остане сам.
223
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди години бяха назначили един ефрейтор за шеф на разузнаването, като за целта го произведоха направо в чин генерал. След време станахме единствената страна в света, който има генерал-лейтенант от пожарната. Сега пък назначаваме едно момче на 33 години, което няма опит в контраразузнаването за шеф на ДАНС - институцията, която трябва да ви пази от вътрешни врагове. Да, вярно, че сме страшно *** народ!
222
0
 
14
 
! Отговори
до 239 алевтина преди 10 години
По-*** коментар едва ли ще се намери тук дори ако вземем още от самото начало на този сайт. Най-жалкото в България е,че такива *** определят как да живеем.