Брожения в БСП заради Пеевски: Омерзени сме!

Станишев събира своите, за да им благодари
Обновена: 14 юни 2013 17:23 | 14 юни 2013 14:26, Камелия Цветанова
292
Брожения в БСП заради Пеевски: Омерзени сме!
Снимка: архив, Булфото

Изборът на Делян Пеевски за шеф на ДАНС възмути не само ГЕРБ, но и доста от червените депутати.
 
Някои от тях признаха пред Dnes.bg, че са гласували под натиск и то лично по поръчка на лидера на партията Сергей Станишев.

Имаше и такива, които направо си признаха, че се чувстват омерзени и точно сега им се иска да напускат парламентарната група на БСП.
 
Соцдепутати споделиха, че са били изненадани с номинацията на Пеевски тази сутрин. Рано, половин час преди началото на заседанието на парламента, Станишев ги събрал на сбирка и при тях дошъл премиерът Пламен Орешарски.
 
Лично той пък ги информирал, че Пеевски трябва да оглави ДАНС. Причината била, че на него може да му се има вяра, че имал силна ръка и доверието на чужди служби и е в състояние да се справи със задаващи се протести, които пък организирали от ГЕРБ, за да бутнат властта.

Още по темата
След като искат, не искат - гласуваха за Пеевски, следобед в петък Станишев пак събира своите, но този път в централата на партията, за да им благодари, обясниха още депутати.
 
Точно там обаче ще се съберат на протест и недоволни от избора на Пеевски.  Въпреки силната си изненада някои от червените народни избраници не са скрили гнева си на сбирката в петък сутрин.
 
„Повръща ми се от това”, каза един от тези, които са били най-силни в изказванията си. 
 
Янаки Стоилов, Димчо Михалевски, Стефан Данаилов са само трима от възмутените.  Новите депутати като Татяна Буруджиева, Явор Гечев, Борис Цветков се опитаха да се държат на страна от въпроса.
 
Георги Кадиев обаче, въпреки че също е нов в парламента, публично призна, че е отказал да гласува за Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
41
 
! Отговори
Хулиган преди 10 години
Орешарски, много скоро се *** до ушите, турци ще управляват сигурността на България, станахте за смях на целия свят!!!
160
0
 
13
 
! Отговори
orlinpetkov преди 10 години
Носете свински пържоли на протеста вместо домати. До утре ще се вмиришат.
159
1
 
35
 
! Отговори
Дядо преди 10 години
СТАНИШЕФ НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ, ДА ГО ИЗГОНИМ ОТ НАШАТА БЪЛГАРИЯДА СИ ХОДИ В УКРАЙНА ГАДНЯРА, ВЪОБЩЕ НЕ МУ ПУКА КАКВО ЩЕ СТАВА ТУКВЪН, ВЪН , ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ
158
1
 
15
 
! Отговори
orlinpetkov преди 10 години
100% мажоритарни избори и правила за отзоваване на депутати. хрантутеници не гледам. щом нямаш поддръжка от избирателите марш.
157
1
 
12
 
! Отговори
orlinpetkov преди 10 години
100% мажоритарни избори и правила за отзоваване на депутати. хрантутеници не гледам. щом нямаш поддръжка от избирателите марш.
156
2
 
38
 
! Отговори
ТЪПАНАРИ преди 10 години
ТУРЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ,А НИЕ МЪЛЧИМ!ДА ВИ *** МАЙКАТА НА ВСИЧКИ ОВЦЕ!
155
1
 
40
 
! Отговори
BG преди 10 години
Соц. ку*ви, омерзихте целия народ !!!
154
0
 
39
 
! Отговори
Недоволен! преди 10 години
Скъпи, сънародници! Първо ви пожелавам да сте добре, защото като цяло родината ни не я чакат добри времена! Така ли не успяхте да разберете, че умишлено ни съсипваха година подир година... Съсипваха ни образование, здравна система... ценности! Защо ли? Защото *** народ се манипулира лесно! За това, моля ви, забравете всички различия и нека се обединим! Само заедно можем да се противопоставим и измием тази ***!!! Те не са БЪЛГАРИ, братя и сестри! Те са ПРОДАЖНИЦИ! РОДООТСТЪПНИЦИ! Мислете...
153
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Събрахме се много хора и с коли след малко тръгваме за София,България е застрашена трябва да я спасим!!!
152
2
 
16
 
! Отговори
orlinpetkov преди 10 години
Да си направим по една скара със свинска пържола на протеста.
151
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега ли разбрахте , че сте омерзени бе ***
150
0
 
10
 
! Отговори
aman преди 10 години
da mu imam problema na statishew, kato ne te hareswame i byrkash oste w pyrwite dwe sedmici si otiwai. zatowa li doide da spirash i maltretirash horata. komusti pri was nqma svoboda na slovo i demokraciq...idiotii
149
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Националната сигурност в ръцете на турската партия-Бог да пази БЪЛГАРИЯ!!!БСП си направи публично ХАРАКИРИ!!!
148
1
 
52
 
! Отговори
sostin преди 10 години
Сергей Станишев е най-продажното и жалко същество в съвременната история на България. По-голяма *** от него няма. Този другар и майка си ще продаде за малко власт и пари. Най-големия пес сред глутницата *** днес продаде България на турците . Оня горе гледа Станишев , в ада ще гориш за тая твойта лакомия
147
1
 
57
 
! Отговори
Go преди 10 години
От БСП са най-големите *** - хората им дадоха властта а те вместо да се отблагодарят и да правят всичко в името на народа те правят гаф след гаф! Ами хората пак ще им я вземат скоро!
146
4
 
57
 
! Отговори
СмаХнат преди 10 години
До Двата *** които слагат минуси на коментарите с призиви за протести - защо не дойдете довечера да ни дадете минуси лично? Мръсни дупедавци и подлизурковци.
145
2
 
40
 
! Отговори
Protopopov преди 10 години
Предлагам да сменим Орешарски с Ердоган. Официално имам предвид. Няма какво да се лъжем. Скоро ще се отцепи автономна територия в БГ.
144
1
 
37
 
! Отговори
Мислещ преди 10 години
Казват това, защото видяха, че ще потънат с този си ход. На комунисти НЕ ВЯРВАЙ. Комунист и омерзеност? Че тази партия трябва да е извън закона!
143
2
 
44
 
! Отговори
да живей БКП_БСП преди 10 години
НИЕ ДЕПУТАТИТЕ ОТ БСП СМЕ ВИНАГИ ГОТОВИ,ДА НИ ИЗНАСИЛЯТ ЗА НАС Е ЧЕСТ И ОСОБЕНО РЕЗАНИ КАРАБИНИ,ВИНАГИ СИ НОСИМ ПО ЕДНА ТУБИЧКА ВАЗЕЛИН,ДА ЖИВЕЕ БАТИ СЕРГИ НАШИЯТ СМЕЛ ВОДАЧ ТОЙ СИ ХОДИ С 3 ТУБИЧКИ ВАЗЕЛИН,ВИНАГИ ГОТОВ Е НАШИЯ ДЕВИЗ!!!!
142
4
 
65
 
! Отговори
българин преди 10 години
Българи, не чакайте и минута дори, да се вдигнем на протест и борба против това правителство на олигарси, крадци и некадърници.