Кадиев не ще Пеевски: В залата не гласувах!

Не ме съдете, моли се във Facebook левият депутат
Обновена: 14 юни 2013 11:21 | 14 юни 2013 11:21,
55
Кадиев не ще Пеевски: В залата не гласувах!
Снимка: архив, Булфото

Едно от емблематичните лица на БСП Георги Кадиев обяви открито във Facebook, че не подкрепя избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

"Искам съвсем ясно да заявя, че не съм подкрепил кандидатурата му за председател на ДАНС. На заседание на парламентарна група гласувах против. В залата не гласувах", пише той и допълва:

"Дадох много от себе си, за да не е ГЕРБ на власт. Нямам никакъв проблем да напусна парламента утре, но не мисля, че това би подобрило нещо. Влязох в парламента, за да изкореним ГЕРБ, но и за да възстановим професионализъм и морал".

Кадиев твърди, че днешното решение прекрачва границата на компромиса, който той би могъл да да приеме.

"Негласуването ми е моята форма на несъгласие. Може би правилна, може би не. Не ме съдете. Надявам се в България да се случват добри неща", завършва той поста си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не се страхувай от промяната. Който го е страх от това да напише нова конституция да седи вкъщи и да си мълчи. Тук са хора, които искат промяната и тя трябва да се случи, дори и част от населението да умира от страх, тъй както част от населението е с интелект на морско свинче. Не може хора, без образование и познания, както и щрауси да решават бъдещето ми. Не може. Първото което трябва да се промени е - избирателите да имат средно образование. Личности да управляват, и да носят съдебна отговорно
49
1
 
4
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Стига с тази нова конституция и с велико народно събрание. Акъл имате ли? В това ВНС ще влязат същите тези хора, които виждате и днес, защото други няма!!! Няма! Тогава пак ще ревете "какво направихме, кого избрахме". Вместо това отделете 10 мин от времето си за кафене и прочете настоящата конституция, ще ви е от полза. И не го хвалете толкова Кадиев, той предложи закона, с който да се дават допълнително 120 лв на дете на семейства без детски градини, разбирай ромите /***/.
48
2
 
2
 
! Отговори
Rado преди 10 години
До ДиМи28Нова конституция? Ти ли ще я напишеш? Нов мозък ти трябва на теб и на повечето хора в нашата дементирала родина.
47
1
 
12
 
! Отговори
МОРСКИЯ преди 10 години
ТОВА ВЕЧЕ МИНА ЧЕРВЕНАТА ЛИНИЯ.ПРЕМИЕРА ОЛИГАРСКИ ПРЕКРАЧИ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ.НАРОДА НЕ ТРЯБВА ДА ИЗТЪРПИ ТАЗИ ГАВРА НА НАЙ-ГНУСНАТА ЧАСТ НА МАФИЯТА С ДЪРЖАВАТА НИ.ИДВА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО И .....ТРЯБВА ДА ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИТЕ ГАДИНИ,ТЕЗИ НОВИТЕ СЕ ОКАЗАХА МНОГО ПО-ЛОШИ ОТ ПРЕДИШНИТЕ...... БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
46
1
 
7
 
! Отговори
вес преди 10 години
не разбрахте ли че това е отблагодаряване на съсела за бредизборните манипулации.кой го интересува държавата важно е колко повече ще награбят.другари от,, членската маса,, на бсп видяхте ли до къде ни докарахте.
45
0
 
15
 
! Отговори
ан преди 10 години
А какво прави батко,,,,,,волен балансьора?
44
3
 
10
 
! Отговори
ДиМи28 преди 10 години
До Анонимен+ Велико народно събрание и нова конституция
43
1
 
6
 
! Отговори
коко преди 10 години
Какъв свестен е Кадиев? Свестен бе в началото докато не го налапа Овчаров , направиго милионер и вече не е един от нас редовите социалисти.
42
1
 
21
 
! Отговори
ДиМи28 преди 10 години
Г-н Кадиев, аз не Ви харесвам, но Ви уважавам за това доблестно решение!
41
1
 
15
 
! Отговори
аси преди 10 години
Правилно.Това момченце Пеевски има още мляко около устата.Имал опит вика Орешарски.И в какво?
40
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Дадох много от себе си, за да не е ГЕРБ на власт"...Чета и си мисля, че точно в това е проблема. Проблема е, че партиите не ги интересува народа, а властта. Да са на власт на всяка цена! Народа няма да плати тази цена.
39
3
 
31
 
! Отговори
. преди 10 години
А защо не гласува против ??? Мишка ...
38
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кадиев е от свестните в БСП. Заради такива като него още не съм заплюл партията, но Станишев ме отвращава.
37
1
 
34
 
! Отговори
КУКИ преди 10 години
КОЙ ЩЕ ТЕ СЪДИ?САМО *** МОЖЕ ДА ТЕ СЪДИ ЗА ЗДРАВОМИСЛИЕТО КОЕТО ПРОЯВИ.ЧЕСТНИТЕ И ПОЧТЕНИ ХОРА НИКОГА НЕ СЪДЯТ ИСТИНАТА.ИСТИНАТА Я СЪДЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КАТО ТОЗИ КОЙТО ДНЕСКА ОГЛАВИ НАШЕТО ФБР .ХА СЕГА ВОЖДА ВИ НЕКА КАЖЕ,ЧЕ НЕ ЗАВИСИ ОТ ДОГАН И НЕГОВАТА ПАСМИНА.ЖАЛКО,ЧЕ СВЕСТНИТЕ ХОРА КАТО ТЕБ ПОЧТИ ГИ ИЗЧИСТИХА ОТ ПАРТИЯТА.ОСТАНАХА САМО СЛУГИТЕ НА ОЛИГАРХИЯТА НА ЧЕЛО С ВОЖДА ОРЕШАРСКИ.ПАРДОН ОЛИГАРСКИ!
36
0
 
29
 
! Отговори
икли преди 10 години
Ако Г. Кадиев беше на мястото на Станишев нямаше да се комбинира с ДПС и БСП щяха да имат пълно мнозинство.. Кадиев е най най от всички . Помнете какво съм писал -- рано или късно тозиш човек ще служи на народа и то добре.
35
0
 
43
 
! Отговори
Дудук преди 10 години
ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ КАЗАХ, ЧЕ ВРЪЩАНЕТО НА ОПЕРАТИВНИТЕ ПРАВА НА ДАНС ГО ПРАВИ МНОГО ОПАСНО ОРЪЖИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА, АКО ПОПАДНЕ В ЛОШИ РЪЦЕ. ДНЕС ТОВА ОРЪЖИЕ ПОПАДНА В МАФИЯТА. Ще става страшно, ако днес не се прекърши главата на змията.
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНа 12 май къде ти беше акъла????
33
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** кво ни занимава със себе си тоя *** нагъл?!
32
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПреврата се извърши на 12 май. Въпросът е в това кои помагаха, съзнателно или не! Време разделно е дошло за всеки, ама много ни е късоглед материала!
31
3
 
14
 
! Отговори
? преди 10 години
До abvСтига с рефрена "да свалим ГЕРБ"! То се видя кои го искат, останалите прибляват като овце!