ГЕРБ иска да яхне протеста, оплака се Станишев

"Опитват се да подменят състава на хората по улиците"
Обновена: 19 юни 2013 11:11 | 19 юни 2013 11:10, Камелия Цветанова
199
ГЕРБ иска да яхне протеста, оплака се Станишев
Лидерът на БСП Сергей Станишев бесен на ГЕРБ. Снимка: Булфото

ГЕРБ искат да яхнат протеста за своя политическа употреба, обвини лидерът на БСП Сергей Станишев в декларация на парламентарната група на социалистите.
 
 „През последните дни те обвиниха партиите, които подкрепиха правителството на Пламен Орешарски, в реванш, а те го правят и искат да яхнат протеста за своя политическа употреба, за да продължат всичко, което правеха през последите 4 години и още по-лошо - все повече информации идват за това, че те се опитват да променят характера на протеста и да сменят състава на хората по улиците”, нападна соцлидерът.
 
Той обвини още депутатите от ГЕРБ в липса на отговорност.
 
„Когато днес България се намира в тежка кризисна ситуация,  депутатите, които казват, че са най-голямата политическа сила, отсъстват от  парламента, това не ме изненадва, но съм възмутен от мотивите, които бяха обявени от тях, че отиват при гражданите, че ще се разширяват към гражданското общество. Кой го прави, хора, които 4 години газиха всяка гражданска инициатива, всеки протест, които управляваха с репресия и страх, колко нелепо и колко нахално е това”, коментира Станишев.
 
Той не пропусна за пореден път да обвини бившите управляващи, че са организирали най-манипулираните избори през последните години.
 
„ГЕРБ показаха, че единствената им цел е властта. Тези хора, които докараха хората до самозапалване от отчаяние, мизерия и гняв, с какви очи ще се разширяват към гражданското общество, очевидно имаме работа с гьон сура”, скочи лидерът на БСП.
 
Според него е ясно, че депутатите от ГЕРБ няма да присъстват на заседанията на парламента, а ще търсят политически дивидент.
 
„Последните 4 години парламентът беше превърнат в изтривалка на изпълнителната власт, на решенията на Бойко Борисов, който дори ги нарече безделници”, добави Станишев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още по темата: Сергей СтанишевГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
2
 
3
 
! Отговори
andreivn преди 10 години
абе Бойко си гледа кефа, и даже не се показва по ТВ, тоя ква параноя го гони, кой и какво иска да яха, продължава да изкарва хората прости. Досега говореше че ГЕРб организирали протестите, сега- не са те ама се опитвали да яхат протестите, какво следва другарю ОстаниШеф
148
1
 
12
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
Съргейският оптимизъм се дължи на безкрайния му ЦИНИЗЪМ!!!
147
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правителството ти пада никои не ти е виновен, че сте некадърни.1) Вкарахте турски в училищата2) Щяло да се пуши навсякаде3) Пари има ... ама за римляните
146
2
 
12
 
! Отговори
x2x3x преди 10 години
Комуно-мафията вече се впрегна да спасява БСП по стари саботьорски правила! Вече са налице новите фалшиви компромати. И понеже Бойко не им се връзва на гадостите, атакуват президента! Очаквам още помия!
145
2
 
12
 
! Отговори
xp преди 10 години
Невестулката скоро, ще иска летен трансфер в ГЕРБ :Д
144
3
 
16
 
! Отговори
сиси преди 10 години
Тези хора ги тресе много лошо.Те навсякъде само бълнуват ГЕРБ,Борисов.Те не разбраха ли, че изборите бяха спечелени от ГЕРБ въпреки всичката помия която изхвърляха и продължават да сипят.Заради откачените им обещания сега ще затънем в дългове с милиарди.Станишев погледни се в огледалото май не виждаш,че и твоите не ти вярват вече.Иначе е мн. добре да останеш ,защото на всички избори губиш-много си подходящ за боксова круша!!!
143
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов си гледа работата и живота човека,тоя продължава да пелтечи срещу него,то това си е мания,чисто обсебване,влюбен ли е в него? Сигурно го и сънува и бълнува.Чист ненормалник,Борисов е мъж ,а ти си като някоя девойка,само пискаш и недоволничиш,куку - руку !
142
2
 
7
 
! Отговори
nero43 преди 10 години
До k.kostovмного точно казано браво
141
1
 
13
 
! Отговори
nero43 преди 10 години
Стига вече приказки. Мафиотският кабинет още не иска да си ходи и да прояви достойнство. ами да го изрита народът тогава.
140
2
 
13
 
! Отговори
alf2 преди 10 години
При нови избори влиза със сигурност НФСБ АТАКА аут....Шанс за България да премахне мутро-олигархичния модел да разкара мекерета, които служат на чужди държави, а политиците да станат слуги на народа !!!
139
4
 
39
 
! Отговори
k.kostov преди 10 години
Не ми излиза от акъла как БСП ДПС АТАКА, бягат като дявол от тамян, при мисълта за ГЕРБ. Мого ги е страх и има защо. Бойко може да е *** пожарникар, но само той има кураж да се противопостави на Сергей, Доган, да не говорим за мишката Сидеров. Бойко се противопостави даже на Руснаците. За това се иска много смелост, добра политика и интересите на БЪЛГАРИЯ на 1во място. А и си знаем, че поискаме ли оставка от Борисов, той ще я даде. Не като тея, хванали кокала и нещат да го пускат!!!
138
4
 
41
 
! Отговори
k.kostov преди 10 години
При нови избори, ще има осезаема разлика във вота. Сигурен съм на 100%. 1во Активността ще е много по-висока, 2ро АТАКА ще са АУТ. ДПС и Соца ще си получат, своя си постоянен електорат, но няма да получат гласовете на онези българи, които бяха заблудени. Ще влезе поне още една истински дясна партия. Благодарение на високата активност дяла на ДПС И БСП ще е малък, и ще имаме истинско дясно правителство. А новите дори и да са ГЕРБ, ще започнат на чисто, и ще си опичат акъла! 1 грешка и те доло!!!
137
1
 
16
 
! Отговори
stani6ev преди 10 години
Koi mi sra v ga6tite!
136
9
 
3
 
! Отговори
bashkolio преди 10 години
До НадеждаНапълно съм съгласен ,но ако сега има избори смяташ ли че ще има някаква осезаема разлика като съотношение в НС?В момента трябва да се променят доста неща и за това е нужно правителство и НС колкото и да са ни неприятни!Иначе се въртим в омагьосан кръг!
135
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя човек няама капка срама ...хората от 8-9 години му искат оставката ...тоя винаги е седял зад задколисни зделки и интриги ...ако някой някога е яхвал протести това си ти долно ...това си е ваша запазена марка ...всички много добре го знаем долна *** заешка муцуно ...заминавай си в РУСИя!!!!!! ТАМ ТЕ ЧАКАТ ТВОЙТЕ НЕ ТУК !!!! МАХАЙЙЙЙЙ СЕЕЕЕ ЛАИНАР!
134
3
 
30
 
! Отговори
Бай Йордан преди 10 години
Защо бе долна *** украинска *** не погледнеш себе си.Хиляди ти искас оставката съпартийците ти те плюят на всяка втора дума а ти си триеш насрания *** с на Бойко к....Какво бил направил за 4 години. Ти за четири седмици се *** тотално.не се показвай повече по медиите защото тласкаш държавата към проливане на кръв.Ще стане лошо не си играй с огъня.
133
3
 
31
 
! Отговори
Down! преди 10 години
Този Станишев явно иска да стане шеф на.... ГЕРБ. Върти, сучи и все те са му в устата. Станишев обещава светло бъдеще на 900 000 *** и неграмотни баби като игнорира младите, интелигентните, хората които плащат данъци в България.НЕ ИСКАМ НИЩО ОТ ТЕБЕ СТАНИШКО! Само да кажеш на пудела си Орешарски да си подава вече оставката!
132
6
 
5
 
! Отговори
Pasi преди 10 години
ПеликаниЛакомите пеликани,скърцат,вият неразбрани!..От властта им рече:- "Къш!",вожд прогледнал изведнъж. Озверели пеликанимутри сиви със Армани,плащат яко, само в бройза плакати и за бой.Гражданинът провокиран,на протеста инспириран,лозунг вдига арогантен:-Мрази всички,но... безплатно!!!
131
7
 
10
 
! Отговори
Надежда преди 10 години
До Мистър ХПочти единствения правилен коментар досега. На Станишев- Бойко му е виновен, на Бойко - все Станишев му беше виновен, ДПС не желая да ги коментирам( по-добре да не съществуваха), На Волен- абсолютно всички са му виновни! Тези 4 партии, нямат работа повече в Парламента! Все трябва да има останали свестни хора..... някъде там!
130
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не си спомням ГЕРБ да са организирали полицейско насилие над протестиращи в размерите, в които БСП го е организирало винаги. Не си спомням и един починал по време на протест по времето на ГЕРБ, докато имаше десетки по времето на БСП. Спомням си даже, че и военни бяха били цивилни по време на избори заради това, че гласували за СДС. Станишев е лицемер и изкривява историята. АЗ ПОМНЯ! Вън лицемерите от политиката!