Какво да правя? Наричат ме червен вампир!

Левият Георги Кадиев с прочувствен статус във Facebook
Обновена: 21 юни 2013 13:46 | 21 юни 2013 10:32,
120
Какво да правя? Наричат ме червен вампир!
Георги Кадиев. Снимка: Булфото

Макар Станишев да оцеля след деветчасова сбирка на "Позитано", съдбата на отявления му критик в червените редици Георги Кадиев очевидно е неясна.

От негов статус, публикуван късно снощи във Facebook, става ясно, че депутатът се чуди какво да прави и кой път да поеме, след купищата критики, изсипани по негов адрес от страна на лидера Станишев и от съпартийците му.

"Опасявам се, че резултатът от днешния пленум ще доведе до капсулиране на БСП. Моето поведение и на няколко други колеги се оказа по-голям проблем от случая "Делян Пеевски". Даже бях наречен "вампир, който пие партийна кръв", пише той.

"Като добавим коментарите на Станишев към съпругата ми, започвам да се питам има ли смисъл. Аз все пак имам достойнство. И съм в политиката да правим политика, не да си коментираме жените", допълва Кадиев.

Той се извинява и на протестиращите, които бяхте наречени "интернет лумпени".

"Това, разбира се не е вярно", категоричен е той, часове след като неговият съпартиец Христо Монов нарече излезлите хиляди по улици и площади "интернет лумпени".

Накрая Георги Кадив се обръща към хората, "за да попитам какво би следвало да направя. Коментирайте, моля?", настоява той.

Още по темата
Разбира се, че веднага темата е подета в социалната мрежа и негови почитатели, а и противници са започнали яростна дискусия.

Едни го съветват да напусне БСП и да основе нова лява партия, други настояват да остане и отвътре да промени столетницата.

Г-н Кадиев, продължете да отстоявате принципите си и напуснете парламентарната група. Станете независим депутат, не оставайте в стадото, което може само "да мълчи и да се срамува"( по Стефан Данаилов). Бъдете пръв. На карта е поставено НЕ бъдещето и сигурността на Вашата партия, а БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ, пише в свой коментар симпатизантка на Кадиев.

Не може да сте единственият в БСП с такава гражданска и личностна позиция. Време е да създадете политическо движение, съветва го друг.

Това по-горе е доста високомерно, заяжда се трети с левия депутат.

Започвате да придобивате лицето на ГЕРБ... това ли искате, господата от ГЕРБ да се върнат на власт... това ли ви е целта?, пита го друг.

Г-н Кадиев, снощи на "Позитано" 20 градският съвет обяви потъващия кораб за подводница. Все сме имали кофти управляващи, но тези удариха тавана. Идея нямам какво да направите... Пожелавам Ви късмет..., заключава поредният коментиращ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da takv si ti i ostanalite ste kravopiici 25 god.stigat.
106
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След 9 часа умуване, ето ги и новите лозунги на Партията."На власт на всяка цена." "И след нас и потоп.""Който скача, да си скача. Ние си седим и лидера търпим!"
105
1
 
3
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Г-н Кадиев,мисля че с право си задаваш въпроса КАКВО ДА ПРАВИШ!След като вече Съпругата ти не може да продава тока на България и не ти дадоха парче от Държавната Баница правилно си се замислил.Мога да ти препоръчам работа в някоя медия...Там има работа за такива като теб.Иначе за ТОВА ЧЕ СТАНИШЕВ В КАЧЕСТВОТО СИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДЕН ЗА Българския Данъкоплатец си АБСОЛЮТНО ПРАВ.Но Пък недай боже ти да се докопаш до власт-Нагледахме ти се докато беше зам. мин.
104
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименКадиев не е гласувал против Пеевски. Той въобще не гласува. Преди това изобщо не се противопостави на промените в ДАНС които подготвиха мястото на Пеевски. Не се противопостави и на поставянето на болния начело на етичната и антикорупционната комисия.
103
0
 
4
 
! Отговори
пол преди 10 години
Каквото и да направиш, реномето на партиите и изобщо политиците тук е сринато - хората не им вярваме, но надеждата да са по-полезни нам цялостни ни кара да гласуваме - не броим ромлянския и всякакъв платен изборен туризъм. Но можеш да направиш 2 умни неща - да останеш в БСП и да работиш за изчистването и от лъжесоциалисти...или да напуснеш и да идеш другаде, никъде или да създадеш нова. Преглъщаш и продължаваш.
102
1
 
6
 
! Отговори
генади преди 10 години
една лястовица пролет не прави, но вие мисля че имате шанс, много и то най вече младите ще ви последват. Не се предавайте. успех
101
0
 
7
 
! Отговори
sw.Anastasiq преди 10 години
Хвърли си книжката от БКП/БСП, Кадиев! Още през 1928-1936? мой прачичо, превозвал руснаците на св.Анастасия и емигрирал в СССР, се върнал по желание в България( трудно), но веднага отишъл и си върнал книжката;"ако ще се боря за тази мизерия, която видях, по-добре да си бъда пак рибар в Бургас".( след 9.09.1944 "не забравят" съпартийците му да си отмъстят- никъде не му дават работа, жилище- като ВРАГ на НАРОДА) Та, Кадиев, тази БКП столетница нищо градивно не върши. Ти си човек на 21-22 век.
100
3
 
4
 
! Отговори
дедо преди 10 години
Нищо не можеш да направиш със себеси! Ти си заразен и поразен!/По А. Кутев/ Но успя да направиш много нещо за себеси!Продавай си електричество и плачи за народа!
99
2
 
22
 
! Отговори
p0p преди 10 години
не сте сам,господин Кадиев..и аз не знам какво да ви посъветвам,но съм сигурен,че мнозина ще ви последват..просто ги е страх,но ако има кой да ги поведе..само не се отказвайте от личните си позиции и от достойнството,което вече показахте,че имате..аз мразя бсп,но знам,че и там има хора - вие сте един от тях..
98
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кадиев хубаво говори и се разкайва (въпреки че гласува против Пеевски още в началото) и в парламента доста сърцераздирателни речи държи но докато седи в БСП няма да повярвам че има морал и достойнство.
97
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предател, защо не кажеш какъв е семейният ви бизнес !!!
96
1
 
7
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
до два мандата за депутати и кметове!
95
0
 
12
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Лютви местан - в политиката от 1989Янка Такева и Консатин Тренчев в политиката от 1989Сидеров - в политиката от 1992 (беше главен редактор на Демокрация)Яне Янев в политиката от 1997 (беше с Мозер)Бойко Борисов - в политиката от 2001 (царя го доведе)Станишев - в политиката от 2001 (Първанов го доведе)нека всичик вкупом подадат ОСТАВКА, после БЪРЗО се състави нов изборен кодекс, после - Оставка и на Орешарски. ИСкаме нова система.
94
0
 
0
 
! Отговори
kuku44 преди 10 години
Pich,bii si kamshika i begay daleche ot BG!!!Taya Durjava e Obrechena na Proval.Begay,begay,begay!!!
93
10
 
3
 
! Отговори
chervena babichka преди 10 години
Айде Кадиев, да си седнеш вкъщи! Стига ни се разхожда по главите! Жена ти се има некой лев да те изхрани. И да не си припарил повече до БСП! Разкарай се отвсякъде, гнида ***, по-гнусна и от ренегат. То отдавна трябваше да те сготвим, а не да ни пиеш кръвта!
92
2
 
16
 
! Отговори
Лака преди 10 години
Станишев говорил против жената на Кадиев, но Защо...? Просто да приемем че е от ревност защото на него не му става от жени....
91
2
 
21
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
КАДИЕВ,уважавам това което направи миналия петък в парламента - единствен от "омерзените" червени гласува ПРОТИВ - снощи за пореден път си чул песента "ЗА ПРОМЯНА ГОВОРЕШЕ ТИ.."ЗАТОВА МАХАЙ СЕ оттам ...както казва КУТЕВ - БСП Е КАТО СПИН - ЗДРАВ И ИЗЛЕКУВАН НЯМА,ИЗБОРА Е ТВОЙ ,СТОЛЕТНИЦИ НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ - ТЕ ПРОСТО УМИРАТ!!
90
1
 
14
 
! Отговори
баба ви преди 10 години
Тези си играят на доброто и лошото ченге и мислят, че хората им вярват. Да си ходят по-скоро, че ми се гади, като ги гледам и ме е страх да не направя беля.
89
0
 
11
 
! Отговори
aphrodite27 преди 10 години
Това ми прилича на заглавие от " Лична драма" и ние като добри съветници можем да ви кажем какво да правите- да поемете към изхода на НС.
88
1
 
12
 
! Отговори
смях преди 10 години
До Диагнозакадиев кажи как изпи кръвчицата чрез фирмата за продажба на ток на жена си . и не говори с комсомолски плам, просто е страшно парвенюшко, интелигентността на хората е много по-висока от назидателните речи на самозабравило се комсомолско секретарче