Десетки се събраха в подкрепа на правителството

Контрапротестът обичайно се случва пред пилоните на НДК
30 юни 2013 12:28, Петя Славова
264
Десетки се събраха  в подкрепа на правителството
Снимка: БТА

Десетки се събраха пред пилоните на НДК на контрапротест в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски.

Те настояват да се даде възможност на правителството, което още от втория ден било атакувано с протести, да заработи при нормални условия, а парламентарните сили, подкрепящи кабинета, да създадат атмосфера за реализация на програмата на Пламен Орешарски, пише БТА.

Хората настояват за нов изборен кодекс, който да гарантира избор на некомпрометирани личности, работеща съдебна система и започване на положителна промяна в жизнения стандарт на българските граждани. Протестиращите в подкрепа на правителството се събират за пореден ден в района на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вчера при Диков, в опит да роди мисъл ББ направи самопризнание, с което обезличи ГЕРБ, гербаджиите и всичките си гласоподаватели каза, че ГЕРБ не е партия, а негова лична функция. Щял да си прави такива партии със същия успех докато е жив. Колективен ум в ГЕРБ явно няма, няма и да има, лошото е, че няма и индивидуален. Чакам сега да чуя дали някой гербаджия ще възрази. Или всички са колективна душа в животински стадий на еволюцията управлявани от пчелата-майка ЦЦ и търтея ББ :)
227
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледам новата дясна опозиция в парламента и ми се плаче. Борисов клейми лявото правителство като казва ДПС буквално изнасилва столетницата... Държи се като Сидеров напуска парламента, напуска Консултативния съвет при президента, а взе и да си вярва, че щели да го убият в ареста. Ако ще го убиват, защо ще го чакат да влиза в ареста. Или е време да бъде прегледан от специализиран медицински екип? Тази вулгарна персона ли ще брани предприемачеството, свободата на личната изява?
226
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До владетеля:-----------------------ЗА КАКВО ДА МУ ДАДЕМ ШАНС НА ОЛИГАРСКИ ДА НАЗНАЧИ ПОРЕДНАТА МУТРА В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ЛИ ??? ВИДЯХМЕ ,ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНОТО ПРОГРАМНО ПРАВИТЕЛСТВО Е ЧИСТ БЛЪФ т.е. НАЗНАЧИХА САМО КРАДЦИ и МОШЕННИЦИ ОТ ПРЕДИШНИ ПРАВИТЕЛСТВА НА БСП,ДПС и СДС + ЖАН ВИДЕНОВ !!! ТЕ НЕ СА ЕКСПЕРТИ !!! ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ !!! СПУСНАТИ "СПЕЦИАЛИСТИ" ОТ ОЛИГАРСИТЕ !!! О С А В К А !!! О С Т А В К А !!! О С Т А В К А !!!
225
0
 
2
 
! Отговори
БОРИС преди 11 години
С 5-6 МЛАДЕЖИ ОЩЕ НЕОРИЕНТИРАНИ В ЖИВОТА ВСИЧКО ОСТАНАЛО НАД 60г. НЕ ЖЕЛАЯ ТАКИВА ДА ОПРЕДЕЛЯТ ЖИВОТА И БЪДЕЩЕТО НА ДЪРЖАВАТА !!!!
224
0
 
5
 
! Отговори
Анoнимен преди 11 години
Na tiq nqma li koi da im nabie v glavata 4e tova pravitelstvo e nesposobno da vzima resheniq v interes na darjavata?
223
5
 
6
 
! Отговори
до трамвай преди 11 години
много повече сме,страшно ще ви стане ако дойдем там,ама айде още малко разум да проявим,да не изцапаме Бойковите павета.Разберете,че няма да ви позволим този път,защото и хабер си нямате как живеем ние,мамини синчета с по 1500 лева заплата,ако въобще работите,в което силно се съмнявам защото няма работодател,който да ви държи на работа и да ходите по митинги.Но не ви стига мозъка,да прецените,че ви употребяват,а крещите екзалтирано като ненормални,без да можете да се обосновете.Кажете ЗАЩО,а!?!?
222
12
 
10
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 11 години
Подкрепям протеста,за да вляза в парламента ,оттам в няколко управителни съвета и да лапам консултантски. Боко, припознаваш ли се с Цоко??? Сега вече, наистина Станишев му е виновен на Тиквун- хем той го победи, хем оня го командва... Хахахахаа... ГОЛЯМ КЕЕЕЕФ!!! Интелигенциооооо, интелигенциоооо Не усещате ли, че Станишев ви направи за смях? Протестирате заради Пеевски, а колко години гласувате и избирате най- голямата мутра и тиква, най- голямата маша??? Нещо да ми кажете? Не съм прав ли?
221
13
 
19
 
! Отговори
владетеля преди 11 години
ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ ШАНС НА ОРЕШАРСКИ И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ЗАРАБОТИ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.ЗАЩО В СОФИЯ ХОРАТА ВЗИМАТ МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ДОХОДИ ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ.В КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ НА НАРОДА,ТОВА ЛИ Е ,ЧЕ САМО ПРОТЕСТИРАТ И ТО ЗА КАКВО И АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА.ЗНАЧИ СОФИЯНЦИ И ПАРТИЯ ГЕРБ НАЧЕЛО СЪС БОЙКО БОРИСОВ ОГРАБВАТ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА ,КЪДЕ ГО ИМА ТОВА И КАКВИ СА ТЕЗИ ***,КОИТО САМО ВИСЯТ ПРЕД МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ КАТО *** ОТ НОС-ОТВРАТ.
220
10
 
5
 
! Отговори
:) преди 11 години
До Анонимен: Единици, десетици, стотици, хилядни.... Явно на някой от коментиращите тук им е доста чужда математиката(предполагам и не само)... Но това не е, като да си пиеш сутрешното кафе на площада с приятели....
219
4
 
10
 
! Отговори
owl преди 11 години
По улиците на София бродят духовете на антикомунизма, призраците на прехода, скелетите на десницата и тези, за които България свършва след околовръстното. Феодализацията на България завърши. Реално. София се отдели най-накрая от страната, сърцето на държавата се понесе надясно, а тялото се люшна наляво. Вече две седмици, откакто България фактически е разделена на софийски народ и някакъв друг народ, на който не му се признава правото да се нарича български. Процесът беше дълъг, много по-дълъг от годините, изминали от 1989 г., но вече приключи. Символичният му край беше сложен, откакто тези дни
218
7
 
12
 
! Отговори
diego преди 11 години
До Анонименна изборите хората решиха. нормалните хора работят
217
12
 
15
 
! Отговори
diego преди 11 години
разумно е да се даде шанс на орешарски
216
11
 
9
 
! Отговори
Калин преди 11 години
Здравейте :) Пиша Ви от далечна Австралия не съм гласувал до момента поради, че нямам възможност, моите родители са избягали от BG заради комунистите, но според мен трябва да се даде шанс на временно управляващите до евроизборите и да се направи 2/1 и нека тогава май месец 2014 година изберем защото и аз ше гласувам една модерна гражданска лига млади хора с визия с виждания а старите муцуни да ги пратим на отдих в Белене площадката за друго ако не става да е направим лагер за политически пенсион
215
10
 
12
 
! Отговори
1 преди 11 години
''Искаме решения,не оставка''.Ха-ха-ха.Ами те взеха едно решение-мутра за шеф.Кой знае какво щ е е второто.Господа кумунисти през 1996 помним как и защо си отидохте.Нека този път е мирно и тихо-сключете сделката с народа и си вървете.Щото ако и тази пролет се наложи да влизаме пак в парламента-и барикадите няма да ви спасят(като миналия път).Но поне ще сте всички накуп там-Бея,Гея и Злодея
214
3
 
9
 
! Отговори
орловски преди 11 години
В пресата днес пише- единствено Стара Загора ще стигне софиянци по доходи но след 160 години. Затова си пият кафето пред Н.С.
213
10
 
24
 
! Отговори
Rommel преди 11 години
И кой са тези протестиращи,така като ги гледам-3-та възраст,не можа разни соц.бабички и дядовци да ми определят на мен живота!Разбира се,че тези хора имат право на глас и заслужават спокойни старини,ама с комунизъм няма да стане,той отдавна е илюзия!!!
212
9
 
23
 
! Отговори
Katinar преди 11 години
Ще изпуснат турските сериали...бързо да се прибират!
211
8
 
16
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Проблема е че те искат да стане като 1997 - за да си дадат оставка......въпроса ми е защо?Защо искате да има ранени.....вие не мислите за народа другари.....
210
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като гледам тази снимка аз не виждам десетки ами те направо са милиони хахаха
209
5
 
20
 
! Отговори
!!! преди 11 години
"Искаме решения не оставка" - те решенията доведоха до искане на оставка другари......моля ви ходете си в къщи!