Миков: ГЕРБ унищожава 42-ото НС

Възможни са предсрочни избори, отбеляза председателят на НС
Обновена: 30 юни 2013 18:47 | 30 юни 2013 18:36, Петя Славова
225
Миков: ГЕРБ унищожава 42-ото НС
Михаил Миков. Снимка: Булфото

Настоящото правителство не е потърсило подкрепата на ГЕРБ, тъй като партията на Борисов не е могла да приеме, че е опозиция. Това обясни Михаил Миков пред Нова телевизия. „Ако ГЕРБ иска да е десница, трябва да отстоява парламента”, отбеляза още председателят на Народното събрание. Интересно е, че всички обвиняват Волен, а не Борисов, защото той унищожава 42-рото НС, категоричен бе гостът в предаването "Всяка неделя".

Той определи БСП като най-толерантната партия, тъй като от бившите соц страни на сцената няма друга, която да поеме товара на тоталитаризма. "Смениха се няколко поколения лидери и лидерски поколения от началото на 90-те, но партията запази кондиция, дори с наследството, което имаше", отбеляза Миков.

Председателят на НС коментира и ситуацията в днешното дясно управление: Тъжно ми е за СДС днес и опитите за реформаторското дясно, обясни той и заяви, че има нужда от дясно, но модерно, с лицата и подходите.

Според думите му, Коалиция за България е показала, че може да сменя лидерското поле, но когато тя прецени. Той отбеляза, че категорично правителството чува и тези, които са на улицата пред МС, и другите, които очакват нещо да се направи от кабинета. Миков не изключи, че изборите са възможни, тъй като демократичният процес го позволява.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
0
 
1
 
! Отговори
Journey преди 10 години
До Daniela.1Даниела, винаги съм се питал, колко ли трябва да си луд и промит мозък, за да гласуваш за Атака.Чета коментара ти и вече си отговарям на тези въпроси.
174
0
 
0
 
! Отговори
Journey преди 10 години
"Смениха се няколко поколения лидери и лидерски поколения от началото на 90-те, но партията запази кондиция, Искаш да кажеш, че партията запази същите си комунистически приоми, същите проруски слугинажи, същите бетонени глави и промити мозъци, каквито винаги е имала.Запазила е и продажническото си мислене, в името на Москва.Др.Миков...нищо не е направила вашата партия за тази страна, което да ни остане в бъдещето.
173
1
 
2
 
! Отговори
Adiito0 преди 10 години
ГЕРБ избягаха от отговорност и подадоха оставка. После въпреки че спечелиха, някак си неясно защо и как, решиха, че всъщност нямат "воля" да управляват с толкова малко спечелени гласове. И сега "ГЕРБ щеше, ГЕРБ можеше" не минава. Да са мислели когато е трябвало! Не заслужават да управляват повече докато работят по този начин.
172
0
 
3
 
! Отговори
Lekar преди 10 години
Нагъл тип! Оставка!
171
0
 
6
 
! Отговори
ALEKSIS62 преди 10 години
Абе...,гн. Миков,ГЕРБ са ви като трън в ***.Ако искате да разберете колко сте долюбвани от Българския народ,седнете в парламента и за една седмица гласувайте промените в избирателния кодекс.След това ,нека правителството да си подаде оставката и отиваме на нови избори.Там ще се разбере колко сте желани,и ако наистина народа ви иска ,си управлявайте на воля и честно,а не като сега,да сте зависими от един *** ,на който мястото му е в психиатрипта,а не в парламента.
170
2
 
3
 
! Отговори
Daniela.1 преди 10 години
Много е трудно човек да повярва в национализма - толкова години е мачкан и лъган най-вече от свои!Да бъдем националисти е единственото спасение, защото иначе ще се изгубим като нация!Единствено партия Атака работи и иска да работи за българското и за национализма и затова е нападана постоянно!Предишните депутати са свикнали на продажният си живот толкова години, затова сега плащат за да се втълпява че национализма е лошо нещо, че Атака и Волен са луди, защото искат да продължат с кражбите си! На предишните управляващи не им изнася да работят за страната, иска да работят за себе си
169
1
 
3
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
За какво са ти Герб те и да предложат нещо вие дружките го отхварляте така или иначе работете си 3цата там серж мехти и воленчо да ви видим аххахахахааххаахха.
168
0
 
6
 
! Отговори
Bulgarofil преди 10 години
Мълчи и целувай краката на Болен!ОСТАВКА!!!
167
0
 
8
 
! Отговори
РЕНИ преди 10 години
А БЕ ДРУГАРЮ,КАТО ГОВОРИШ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ЗАЩО МИСЛИШ ЧЕ ПАСЕМ ТРЕВА И ТИ ВЯРВАМЕ?НЕ СЪМ ХОДИЛА НА НИТО ЕДИН ПРОТЕСТ НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ ИСКАМ ДА СЕ ИЗПЕЛОСВАТЕ.ТО БИВА НАГЛОСТ И НАХАЛСТВО НО ВАШЕТО НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА.ВСИЧКИ СТЕ КОРУМПИРАНИ.И МЕЖДУ ДРУГОТО И АЗ ИСКАМ ДА СИ КУПЯ ПАРЦЕЛ В МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ КАТО г-н ЦАЦАРОВ ОТ 361кв.м ЗА 3065лв.ХАЙДЕ СЪДЕЙСТВАЙТЕ МИ. ЧАКАМ!
166
1
 
5
 
! Отговори
mirorim преди 10 години
НАГЛЕЦ!НАГУЕЦ ДЕ!
165
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То 42-то народно събрание се самоунищожи още когато те избраха тебе за председател! МУХУьО!
164
3
 
12
 
! Отговори
Blake преди 10 години
Изчезни, червен вампир!!! Скоро ще горите в ада!!!
163
1
 
15
 
! Отговори
DeadZeppelin преди 10 години
тоя не сме го виждали трезвен от началото на прехода. Долен наглец!
162
3
 
16
 
! Отговори
$$$ преди 10 години
никой не ти е виновен че си гаден спин!
161
0
 
6
 
! Отговори
МихаУиУ от КуУа преди 10 години
До 455Не се пише "клинка",а "каУинка", разбра ли ? Сега отивам да си купя саУам,Уимони и зеУе от УидъУ !
160
3
 
33
 
! Отговори
anon преди 10 години
Бсп създаде групировките мутрите тежкия преход беднотията и тъпотията
159
4
 
20
 
! Отговори
sfjd преди 10 години
Миков, ние ли те страхуваме? #ДАНСwithme
158
3
 
26
 
! Отговори
ставри преди 10 години
За какви ни мисли тоя?
157
7
 
40
 
! Отговори
Ние сме на ВЛАСТ преди 10 години
Няма да подадем оставка докато не ни изритате. До тогава дано добре да сме осребрили това правителство -- добре да сме се накрали и завлекли каквото можем.Венселемос Другари, да живее Русия и Путин!Майната й на България!!!
156
54
 
14
 
! Отговори
държавица преди 10 години
ГЕРБ унищожи България, тия за Народното събрание се запритеснили.