Фидосова напуска парламента и ръководството на ГЕРБ

Тя ще чисти името си, остава член на партията
Обновена: 18 юли 2013 20:25 | 18 юли 2013 18:04,
329
Фидосова напуска парламента и ръководството на ГЕРБ

Искра Фидосова напуска Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. Това се посочва в молба от Фидосова до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и останалите членове на комисията, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Фидосова заявява и желанието си да бъде освободена и като народен представител от 42-рото Народно събрание. В мотивите си Искра Фидосова посочва, че предприема тези действия, за да изчисти всички внушения около името и работата си.

Още по темата
„Спекулациите и внушенията, които се тиражират в публичното пространство от определени кръгове, целят не само моето омаскаряване, но и дискредитирането на ПП ГЕРБ. Убедена съм, че зад моето очерняне стоят накърнените интереси на определени лица и кръгове в държавата. Категорично заявявам, че ще се противопоставя на всички нечисти внушения и спекулации, свързани с мен. В работата си до сега съм се ръководела единствено и само от законите и няма да допусна да се злоупотребява с името ми и с това на партията“, се казва още в молбата на Искра Фидосова.

Фидосова заявява, че остава член на ГЕРБ и ще продължи да работи за реализирането на приоритетите на партията.

"Срещнах се и разговарях с г-жа Фидосова. Приемам нейното решение - да освободи и двата поста", коментира лаконично пред "Фокус" бившият премиер Бойко Борисов. 

Последният скандал около Искра Фидосова гръмна вчера, след като прокуратурата повдигна обвинение  на шефа на Комисията за установяване на конфликт на интереси Филип Златанов за длъжностно престъпления. Държавното обвинение разкри тефтерче, в което са записани инициали на политици с цел да се „оправят“, „ударят“ или забавят преписки срещу тях.

Фигурират инициалите И. Ф., за които се предполага, че са на Искра Фидосова. Тя заяви вчера, че не се разпознава в инициалите "И.Ф.", а по-късно Златанов обясни, че не помни коя е жената зад тези инициали.

В началото на месеца бивши ГЕРБ-ери също "пропищяха от Фидосова" и настояваха Бойко Борисов да отнеме властта на нея и на Цветан Цветанов. Последно премиерът Бойко Борисов заяви по адрес на Фидосова, че в момента тя си гледа партийните дела и „не се докосва до нищо“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още по темата: Искра Фидосова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
22
 
7
 
! Отговори
сиктир преди 10 години
До АнонименДавай с факти ! На колко хора е отмъкнала нещо ? Пригласяш ама не знаеш защо просто си грачиш. Ако комунистите , депесарите и атакистите имаха достойнство като нейното щяха също да си тръгнат. Просто не осъзнавате какви големи нещастници сте и като чета коментариите Ви я имате 15 години я не . Пубери надрусани това сте Вие в тоя форум.
209
3
 
5
 
! Отговори
koko преди 10 години
Uspya sus naredba da vdigne notarialnite taksi dvoyno, l Sega se vrushya na rabota.
208
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Тая дали минава 150кг ?"Га е била 16 годишна ги е минала.
207
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма такъв затвор, който да ги побере тези прасета,няма
206
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ami Дянков забрайхте ли го? Той еб*а мамата на толко ного хора ...обаче възира навреме и оттърва затвора
205
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нема бизнес- Нема пари.....?
204
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая дали минава 150кг ?
203
7
 
14
 
! Отговори
бате гого преди 10 години
Не следя политическия живот у страната ,но мога да кажа само едно--вън незаконно надебелелите от властта,колкото по-дебели,толкова по - бързо да си ходят....?>
202
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И Аз не виждам нищо изненадващо! / ще ме извинявате за правописа/! Тука у Papua-new gwinea sa *** елементарните същества,ама кво ни пука,нали сме Метали.....!
201
3
 
16
 
! Отговори
Majstora преди 10 години
Докато има хора , които не могат да разберат какво нередно има в тефтерчето ще се влачим на опашката на Европа.
200
21
 
13
 
! Отговори
az преди 10 години
аз не виждам нищо изненадващо в това решение! ГЕРБ многократно са доказвали, че са ръководени в политиката си преди всичко от коректност и интересите на хората. за мен това беше логично да се случи.
199
16
 
14
 
! Отговори
bo преди 10 години
Фидосова постъпва коректно без да искам да коментирам дали нападките срещу нея са основателни...
198
21
 
8
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Правилни действия е предприела г-жа Фидосова! Това е вярната и истинска постъпка на Фидосова! Браво на нея, така трябва да се постъпва! сега тя ще предприеме всички необходими стъпки за да очисти името си!
197
2
 
7
 
! Отговори
Знаещ преди 10 години
Това е само потвърждение на теорията ми, че по-добре платено е да си нотариус, когато не си депутат от управляващата клика (партия, коалиция и т.н.) отколкото *** депутат в НС. Другото в коментар 235 е написано точно без свян и скрупули ... :-)))
196
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хитро, сега на нейно място ще могат влязат поне 3-4 депутата и Герб ще получат мнозинство.
195
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ураааааа, другари! Ураааааа, дами и господа, най-накрая една нагла *** да поеме на майната си!!! Сега следват: тънката *** С.С., полицейската *** Ц. Ц. , мутро- свинята Б. Б. , домуза А. Д. и др. смърдящи на корупция и властолюбие. Следва българската "коля"да, но в хорър версията ;)Васил Левски, ще е вечен ,докато е жив и последния достоен българин!
194
4
 
19
 
! Отговори
? преди 10 години
А Цецо?
193
7
 
19
 
! Отговори
Смъртна присъда преди 10 години
За нея трябва специална бесилка.
192
9
 
20
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Колко ли тежи *** на тая?Сигурно ще влезе в рекордите на Гинес.
191
6
 
10
 
! Отговори
detelina преди 10 години
Бая,четки за зъби и пасти за зъби ще и са нужни!?Може би някоя,фирма да работи само това за нея,около година,може и да стане,като и гледам габаритите,бая материял ще отиде!?