Глупак е този, който се спъва два пъти в един и същи камък!

Георги Кадиев нажежи страстите в НС, не ще Писанчев
Обновена: 19 юли 2013 10:18 | 19 юли 2013 10:18,
50
Глупак е този, който се спъва два пъти в един и същи камък!
Георги Кадиев. Снимка: Facebook

Вечната опозиция в БСП Георги Кадиев заяви, че няма да подкрепи предложението на премиера Пламен Орешарски настоящият и.д. Владимир Писанчев да оглави ДАНС.

Червеният депутат нажежи страстите в пленарна зала веднага след като премиерът Пламен Орешарски представи номинацията си.

Глупак е не този, който се спъва в камъка, а които се спъва два пъти в един и същ камък, обясни Кадиев.
Той припомни, че преди месец левицата се е спънала в един камък -  избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Кадиев си пожела левицата да не се спъне втори път в същия камък.

Урокът, който трябваше да си извлечем, е, че всяка бъдеща кандидатура не само за председател на ДАНС, трябва да отговаря на много високи професионални и етични качества, заяви Кадиев.

Депутатът от левицата обясни, че не може да прави коментари около професионалните качества на Писанчев, защото не е специалист в сектор Сигурност. Кадиев все пак допусна, че най-вероятно настоящият и.д. на ДАНС притежава професионализъм, защото е посветил целия си живот на работа в системата.

Вечната опозиция в левицата обаче беше категоричен, че няма да подкрепи Писанчев за шеф на ДАНС. От думите му стана ясно, че Кадиев явно има съмнения в моралните му качества.

Обезпокоен съм от участието на господин Писанчев в разработката „Галерия“, заяви Кадиев, като допълни, че зад тази разработка седи идеята за контрол на политически лица, бивши служители на службите и журналисти.

Още по темата

Свободата на изказването е основно човешко право и по никакъв начин не бих подкрепил разработка, която подкрепя ограничаването на тези права, заяви червеният депутат.

Кадиев беше категоричен, че не приема обясненията на Писанчев, че е бил само изпълнител, а не заявител.
Който и да стане председател, силно се надявам, че няма да изпълнява политически поръчки, допълни Кадиев и заяви, че отговорността за това е на всички.

Изказването на Кадиев предизвика моментална реакция от Камен Костадинов от ДПС.

Много е добре, когато човек има собствена позиция и я отстоява. Добре е обаче, когато прави изказване по дадена тема, да направи усилие да се запознае с тази тема, по която говори, скочи Костадинов.

Нито едно от нещата, които казахте току-що, не отговаря на истината, добави той.

По негови думи разработката „Галерия“ не цели да контролира хора, а да установи теч на информация от ДАНС. По думите на Костадинов отношението на Кадиев е некоректно, а в качеството му на народен представител може да създаде много грешно впечатление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Melenaecr преди 2 години
49
0
 
0
 
! Отговори
Zelenamht преди 3 години
Привет дамы и господа<a href=https://belyjmost.by/>!</a> Наша компания занимается свыше 10 лет продажей промышленных и фасадных красок в городе Минске.Основные направления и виды нашей деятельности: <a href=https://belyjmost.by/><img src="https://i112.fastpic.ru/big/2020/0719/7b/39be882a7a7666dcf949f1532584347b.jpg"></a> 1)<a href=https://belyjmost.by/>краска для фасадов </a> 2)<a href=https://belyjmost.by/>масло для дерева </a> 3)<a href=https://belyjmost.by/>интерьерные краски</a> 4)<a href=https://belyjmost.by/>пропитка для дерева </a> 5)<a href=https://belyjmost.
48
0
 
0
 
! Отговори
Victormvm преди 3 години
Can I contact Administration? I'ts important. Regards.
47
0
 
0
 
! Отговори
agrohimdnh преди 3 години
Where is admin? I'ts important. Regards.
46
0
 
0
 
! Отговори
agrohimdnh преди 4 години
Can I contact admin?? I'ts important. Regards.
45
6
 
0
 
! Отговори
ДО 45 преди 10 години
Тодоре а 23 години какво ни предлага капитализма. От ден на ден по хубаво ама от година на година по лошо.Защо харесвах социализма. Тих и спокоен живот, работата те търсеше а не ти нея,осигурен за всичко и от всякъде, до който си искаш лекар *** в България няма направления няма пътеки.Заплатите се даваха на точния ден и час.Почивките на цени достъпни за всички.Тока,въглищата, водата на символични цени.Да не говорим за храната която беше със супер качество а не пълна с половината Менделеева табли
44
0
 
0
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
Избирателите на бсп ли визира тоя?
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПише се "Сарафов". Моля не правете правописни грешки, защото малките камъчета катурват колата.
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До МародерНапълно съм съгласна с теб. А ибрик е гарафата, с която се подмиват турците. Тези отвратителни хора/няма да ги нарека българи/ са изменници. Те се сдушиха, само и само да не кажат, че ДПС е турска партия, а да има и българи в нея. Нямам против обикновените мюсюлмани. Те са по-зле и от българите. Но другите са дерибеи! Те ми идват в повече. Та те дори не са и турци няма нищо честно в тях. А турците, както знаем, държат на думата си и са работливи и честни, Но във стадото има и ***,
41
7
 
15
 
! Отговори
Тодор преди 10 години
Хубаво говори Кадиев, но кой му вярва. Комунистите 45 години лъгаха хората с идеята за светлия комунизъм. След това сложиха свои хора като лидери на опозицията, визирам Желев и Костов. Създадоха ДПС за да овладеят етническия вот, който по презумция би трябвало да е опозиция на БСП. Сега Сидеров за един ден от националист се превърна в национален предател. Цялата влас и влияние на комунистите се основава на манипулации.
40
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако ГЕРБ се върнат в НС целия спектър на олигархията ще има своето легитимно представителство! Ф.З. е назначен, за да изпълнява политически поръчки- поръчителите ясни- Б.Б. Цв.Цв. И.Ф. !Цацаров все още ли не може да намери достатъчно доказателства и смелост след случаите с Мишо Бирата, скандала Кокинов-Миро Найденов и сега с черното тефтерче на Ф.З, за да образува досъдебно производство срещу Бойко Методиев Борисов?!?
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поради стечение на обстоятелства,едва сега виждам,че с 29 съм вписан като анонимен.За човек,за който БОГ е,неотменим,за който,предопределеността е духовно измерение,това е недопустимо!Казвам се,Мариян Минев.От позицията на беден,невзрачен българин,съм отъждествил,моите,постулати.Ето,някой от тях.Морала наречен,БЪЛГАРИЯ!Да терминираме,терминаторите!
38
2
 
2
 
! Отговори
Ретроспекция преди 10 години
Чета аз коментарите под статията и се чудя... Върнахме се в дните преди 12 май? Когато имаше платени писачи навсякъде? Лично мое мнение е, че няма прекалено много луди, които могат съвестно и безвъзмездно да защитават Кадиев, така че май той е намерил средства за "финансиране".
37
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Инстинкта за самосъхранение на Бойко отново ще подведе хората- Цецо и Фидоска са виновни, аз нищо не знам! Манипулацията му яко кълве....чак да го съжалиш! Препоръчвам зам.-главния прокурор Саравов да изпраща всички материали и преписки относно ГЕРБ за сведение до ЕНП с копие до Джоузеф Дол, Вилфрид Мартенс, Ангела Меркел, Манфред Вебер...все защитници на Цецо, Боко! Европейската народна партия, която така чинно защитаваше ГЕРБ- ББ и Цв.Цв. дали се е запознала с тефтерчето на Ф.З. или пак угодно
36
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен КАДИЕВ,отивай в ГЕРБ там те чакат с отворени обятия ВЕДНАГА НА МЯСТОТО НА ИФ
35
2
 
5
 
! Отговори
ха-аха-ха преди 10 години
До осъзнайте се! Пич, осъзнай се, много конспиративни филми си гледал. Единственият по-"очарователен" избор за шеф на партията от Кадиев ще е Татяна Дончева! ;)
34
4
 
5
 
! Отговори
Ирония преди 10 години
Ех, този Кадиев! Как ми взима думите от устата, аз от доста време разправям, че глупакът е човек, който прави едно и също нещо много пъти и очаква различен резултат всеки следващ път. Не говоря за ДАНС, ако така си мислите, а за кандидатурите на Кадиев за кмет.
33
2
 
19
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Кадиев, ако разцепиш БСП, цена няма да имаш!
32
1
 
15
 
! Отговори
потребилтел преди 10 години
Технически погледнато от вътре (в БСП) е в по-добра позиция да бъде чут. Така си ги критикува един от тях. Защо да им улеснява живота като напуска?
31
9
 
11
 
! Отговори
А преди 10 години
КАДИЕВ,УЧУДВАМ СЕ КАКВО ПРАВИШ ОЩЕ ТАМ КАК ТЕ ТРАЯТ СЪПЪРТИЙЦИТЕ ТИ НАПУСНИ КАТО ИСКРА ТАМ ПРОСТО НЕ ТИ Е МЯСТОТО