Бареков учреди "България без цензура", целта е премиерският пост

До дни Румен Йончев ще напусне Коалиция за България, смята той
Обновена: 25 яну 2014 18:57 | 25 яну 2014 18:18, Петя Славова
585
Бареков учреди "България без цензура", целта е премиерският пост
Снимка: България без цензура

Николай Бареков учреди партията "България без цензура", като твърдо заяви ,че целите му са да седне на премиерския пост. Той обяви, че влиза в политиката не за да отмъщава, а за да работи за хората.

Бареков обяви, че ще привлича хора с авторитет, които да наложат идеите и да популяризират вижданията на новата партия, за да се извършат желаните реформи.

Лидерът на движението поиска управление, което ще заслужи най-малко в два политически мандата, като още в средата на първия ще има рязко подобрение на доходите на хората. В края на втория щял да поиска референдум за свикване на Велико народно събрание. Ще искаме намаляване на партийни субсидии и ликвидиране на депутатските имунитети.

„Искаме да променим начина на правене на политика в България, имаме готови икономически и политически решения на основните проблеми в България днес, бедност, икономика, корупция. Ще осигурим работни места за всички български граждани, и по-високи доходи, при полагане на труд, от тяхна страна. Ще извършим всички необходими реформи, гарантирайки, приемственост, прозрачност и изкореняване на корупцията, която в големи мащаби е засмукала като смог българското общество. Призовавам в Наказателния кодекс да не се отменя доживотното наказание, защото в следствие на управлението ми редица политици ще бъдат разследвани и вероятно вкарани в затвора”, каза Бареков.

Чрез подкрепа за българския бизнес - малкия, средния, гарантираме икономически възход, следствие на него, осигуряване на работа, по-високи доходи, сигурност на майките, децата и пенсионерите”, заяви Бареков.
Капитализъм и пазарна икономика, но с човешко лице е моето послание, каза Николай Бареков, на Учредителния конгрес на партията. „Политическите ми опоненти започнаха вероломни атаки, какво ли не беше, заплахи, издевателства. Бареков е сам, необразован, той няма приятели, това бяха критиките към мен. Същите хора, които знаят, че от 20 години съм пред вас, има ли нещо, което да не се знае за мен? Същите хора, които говореха на тъмно. И левите, и десните, са готови да се прегърнат. Старите политически формации откраднаха европейската идея. Омразата, която се всели в политическите елити, и тръгна надолу към българския народ, е големият проблем.

Ако говорихме повече за икономиката, развитието на регионите, нищо в България днес не е както беше и не е както трябва”, заяви Бареков. „Не се притеснявайте, не изпитвайте скрупули, от ваше име излязох на площада. Нямате вина за провала на политическите елити, напротив - ще бъдем виновни, ако не направим последен опит за промяна”, обърна се Николай Бареков към присъстващите в залата.

Според Бареков депутатът Румен Йончев, председател на Земеделски народен съюз, партията коалиционен партньор в Коалиция за България, вероятно до дни ще напусне парламентарната група на коалицията, предаде Агенция “Фокус”.

„Говорих с Румен Йончев от парламентарната група на Коалиция за България. Аз му казах, че от моя страна ще получи подкрепа за излизане от Коалиция за България. Аз мисля, че в много разумни срокове оттук нататък той ще напусне групата на Коалиция за България и ще остане независим депутат в парламента.

Неговата партия нищо не е получила от това управление. Нито са им раздавали управленски постове, нищо. Даже вчера са го пропуснали с неговия глас при кадрила в Комисията за финансов надзор. Това е поредният кадрил, който БСП и ДПС са сглобили на тъмно”, каза Бареков.

Аз смятам, че на разговор с г-н Станишев, Румен Йончев, бих казал, до дни ще го уведоми за своето решение, каза Бареков.

Той прогнозира още, че и депутати от ГЕРБ до няколко седмици щели да напуснат парламентарната група на партията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


585
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
3
 
16
 
! Отговори
не син преди 10 години
Тук във форума Бареков го защитават единствено феновете на "Юруш" водени от страха и омразата си към Бойко и ГЕРБ !
328
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е *** на банкера Цветан Василев .Продажна фурнаджийска лопата.
327
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя е луд бареков , ама защо го дават по медиите , кой му плаща на поредния популист , който е " неопетнен"
326
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков - Пеевсик ме помоли да назнача Кулезичтя - лъжа е!Пеевски - вярно е и съжалявам, че го направих
325
1
 
24
 
! Отговори
службогонец преди 10 години
***= Пеевски= Дуган
324
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм имал друго мнение, но днес, в предаването на Кулезич, затвърди това, че е въздух под налягане, напомпан с чужди пари, обслужващ нечии интереси! Задмина обещанията на Болен! И това ми било кандидат за министър-председател! Боже, опази ни! Жалък интересчия! Е, знае защо, но рано или късно ще му излезе през носа!
323
2
 
12
 
! Отговори
petyo9 преди 10 години
До АнонименМисля, че не си прав. В България има достатъчно количество посредствени хора които се вързват на популистки и лозунгаджийски мантри. И Азис или Мишо Шамара да си направят партии - вече не съм убеден, че няма да прескочат 4%. Нормалните българи са са вече в чужбина. Тук е Абсурдистан.
322
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 368...Неграмотния,лесноманипулируем и купен електорат е основният проблем в обществото ни.Политиците ни нямат изгода да го признаят,защото се възпроизвеждат по този начин.Обществото ни не припознава този проблем като ПРИОРИТЕТЕНКогато започнем да го говорим активно,ще е късно-ще сме демографска,икономическа и социална развалина-още по зависима *** на частни интереси.
321
1
 
18
 
! Отговори
гешев преди 10 години
пеевски призна, че бюрека е негово протеже!
320
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имаме нов Месия-Бареков.ИМАМЕ Нова ракета -носител за безполезни паразитни политици и амбициозни ,нереализирани "експерти".Ще влезе в парламента с 33 депутата и цирка в парламента ще продължи,но явно народа иска ЦИРК.
319
3
 
18
 
! Отговори
мен преди 10 години
Бареков - Премиер, Пеевски - Президент ... Цветан Василев - Патриарх! И във всяка църква икона на св.Цецо и жена му, във всяко държавно учреждение, училище, кметство и др. да се сложат портрети на тримата, за да се знае КОЙ управклява държавата!
318
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не ме занимавай с глупости бе!
317
18
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
С тези негативни коментари давате отново шанс на Буда.Това ли искате?
316
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***!!
315
23
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Браво БАРЕКОВ,най коментирания човек си в страната.
314
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Партията на Бареков ще се слее с "Атака", за да оцелеят и двете партийки и евентуално да влязат в следващото Народно събрание.
313
4
 
16
 
! Отговори
марин преди 10 години
Не познавам Бареков , но никога не бих гласувал за него.това за мен е поредната сбирщина от кариеристи устремени към властта.Не го слушам по принцип , но каква е бъдищата външна политика на този човек? Към Европа или към Сибир , пак не е ясно.За Б/я има два пътя , единият е към Европа , а другият към Азия. Въпросът е кой към къде ни води и ние къде искаме да бъдем.
312
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Партията на Барека или Бюрека е новия проект на кукловодите на прехода! Целта им е да оберат вота на хората, недоволни от БСП и ГЕРБ, които не биха гласували вече за тях и търсят нова партия за която да гласуват! Но и тоя е същия като Сидероуглу, даже е по-нагъл и безскрупулен! Но народа ни затова страда откъм управление, защото вярва на голи обещания и откровени лъжи на измамници, които после му съдират кожата!
311
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя па верно ли си повярва,че някой ще подкрепи безумната му партийка?
310
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дудук Бюреков май съвсем е изтреещтял. Това че са докарали няколко автобуса с платени "привърженици" не означава, че партийката му ще е в състояние да вземе и 1 % на избори, ама както се казва гладна кокошка (в случая гладен Дудук) просо сънува...