Ако ще се развеждаме с АБВ, нека е културно!

Избирателите ни са като деца на разведени родители, смята Кадиев
Обновена: 27 яну 2014 18:00 | 27 яну 2014 09:57, Красимир Ангелов
75
Ако ще се развеждаме с АБВ, нека е културно!
Георги Кадиев. Снимка: Булфото

"БСП безспорно пострада, тъй като наистина има хора от лявото пространство, които се пренасочват към движението АБВ", призна в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от "Коалиция за България" Георги Кадиев.

По думите на народния представител случващото се вляво прилича "на развод в семейството, при което нашите членове са като деца на разведени родители“. Ако ще се развеждаме, да го направим културно", призова Кадиев.

Той изрази мнение, че не би трябвало да има изключване на хора от АБВ от БСП. Според Кадиев по-важното е БСП да помисли как да върне този електорат, който се е насочил към движението на Георги Първанов.

Още по темата
Попитан защо не е станал част от АБВ, Кадиев отговори, че ако амбицията на Първанов е да промени БСП отвън, то неговата е да промени левицата отвътре.

Депутатът коментира и сериозно дискутираната точка в дневния ред на парламента от петък - гласуването на зам.-председатели на Комисията за финансов надзор. В извънредното й вкарване за гласуване Кадиев видя сделка между Стоян Мавродиев и ГЕРБ.

"Случаят с Пеевски показа, че нещата трябва да се правят прозрачно. Случаят с КФН показа, че не сме си направили поуките и изводите”, отбеляза депутатът, според когото в КФН има огромни проблеми.

По думите му повечето хора в БСП не са подкрепили двете нови назначения в надзорния орган, а те са били избрани с гласовете на ГЕРБ. „Според мен има сделка между Стоян Мавродиев и ГЕРБ", каза той.

Кадиев изрази учудване защо председателят на парламента Михаил Миков е внесъл тази извънредна точка в дневния ред и кой е човекът, който му се е обадил и го е накарал да я вкара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
1
 
! Отговори
The king преди 10 години
Очаква се БСП да изгуби 20% от електората си, но е много възможно и това да не стане. Много хора симпатизират на Първанов , заради някакви симпатии докато е бил президент или имат спомени за Калфин и Стефан Данаилов от президентските избори. И тук идва вече голямото обаче - Първанов от 2 години спи, а Калфин вече няма Ламбо зад гърба си. Ако не получат подкрепа от някоя голяма политическа група, то това АБВ нищо няма да направи.
60
1
 
0
 
! Отговори
red преди 10 години
Не е вярно това, което говори Кадиев. БСП няма да отслабне заради АБВ, дори ще се мобилизира!
59
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
според мен това е ШАНС за БСП - най накаря ще се отърват от всичик дърит комунисит на Румен Петков, геориг първанов и нидал АЛгафари, и ще останат мадите Станишев,Стойнев и вигенин и ещ станат истиска социалистичесак партия. с окоол 15 процента електорат - а влаво ще се появи нормалан комунистическа партията с 4-5 процета. Крайно време е.
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само с "мухи" ни занимават! Какво стана с БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА, с реформата в Съдебната система, къде са братя Галеви, Маргините как са, а със заменките какво е положението, кои фирми изпълняват "КАЧЕСТВЕНИТЕ РЕМОНТИ"......
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все едно как ще се разведете,важното е да изчезнете завинаги.
56
0
 
1
 
! Отговори
Доколенков преди 10 години
До Анонименпарясани другарчета
55
1
 
4
 
! Отговори
Доколенков преди 10 години
Др.Кадиев, що си толкова *** бе братко?
54
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Вие всичките сте си ... другарчета!
53
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига с този театър, маскари! Къде са НОВИТЕ РАБОТНИ МЕСТА!
52
1
 
8
 
! Отговори
ей преди 10 години
Какво им е на децата с разведени родители ве,***?
51
3
 
16
 
! Отговори
Усет преди 10 години
Усещате ли кой ще ни управлява? АБВ, БСП и Бареков се задават със страшна сила. поредната убийствена коалиция, оцветена в червено. България загива...
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това как ще се развеждате помежду си е ваша работа-нали сте измислили за тази цел другарския съд.Проблемът е народът как да се разведе с вашата пасмина.
49
0
 
13
 
! Отговори
57 преди 10 години
Комунистите излизат за евро изборите с листа и контра-листа.
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До тихaта_стъпкаНе, и двамата са същите ***. Просто народа е *** та дрънка.
47
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пълен ***!
46
2
 
6
 
! Отговори
баскервилското куче преди 10 години
баф баф баф
45
1
 
12
 
! Отговори
Бай Вълчо от Хисаря преди 10 години
На времето имаше една много популярна песен:Развод ми дай и повече не ме търси.Да де , ама в политиката не е така .Как да се разделят мангизите или финансовите канали.Може на териториален принцип.напр.На Станишев северна България, а на Първанов-южна.Само ,че южна има повече митници,повече портове, и повече далавера.Пък и онази Моника няма да се съгласи.Щото аз си спомням за една друга Моника от ТенесиТака,че според мен най-демократичния път е чрез съда или на дуел Стари шумкари, имат джапане
44
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АБВ е последната отчаяна стъпка на БСП да запазят избиратели на изборите.Ако НЕ-те(БСП) са вече пътници и никога няма а бъдат водеща партия отново.Не им се връзвайте на номера.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НУ,ПАГАДИ!!!!!!!
42
1
 
20
 
! Отговори
97 преди 10 години
Като стане въпрос за Първанов винаги се сещам, че на правителството могат да му остават три дена, ако Гоце реши да си изтегли депутатите. Това явно побърква комунистите и чевените *** се хвърлят в яростни гърчове:))). Кеф му е на човек да ви гледа агонията;)