Безплатно лечение за хората без осигуровки обещава Бареков

Трайно безработните ще се пенсионират по облекчен режим
122
Безплатно лечение за хората без осигуровки обещава Бареков
Снимка: България без цензура

 Държавните и общински болници ще лекуват безплатно пациентите без осигуровки. Това обеща лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков на среща с хората от ломското село Долни Цибър, съобщиха от пресцентъра на партията.

Пред хората той изложи своята идея за реформа в здравеопазването. Тя предвижда системата на здравеопазване да бъде разделена на две. Тези, които имат здравни вноски и спестявания за здраве в частни фондове ще могат да се лекуват навсякъде както досега.

Бедните и безработните обаче ще получат право на безплатно лечение в държавните и общински болници. Моделът е сходен на този, предложен от американския президент Барак Обама и наречен в САЩ „Обама кеър“, обясни лидерът на „България без цензура“.

Пред него хората от селото поставиха и проблемът с пенсионирането на трайно безработните. „Дълги години не успях да си намеря постоянна работа, взимаха ме само по програмите за временна заетост. Затова сега не мога да събера стаж за пенсия“, оплака се 55-годишен местен жител.

Той посочи, че в тази патова ситуация са почти всичките му набори в селото. Това е много сериозен проблем, но и за него имаме решение, отговори Бареков. Той каза, че ще настоява за възрастта за пенсиониране да бъде замразена, а  за хората, които по време на мъчителния преход са били без работа, или не могат да докажат стажа си, да бъде въведен специален облекчен режим на пенсиониране.

Бареков им гарантира, че само за една година може да въведе в действие тези социални мерки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
0
 
! Отговори
Шменти Капели преди 10 години
Всички обещават да дават, а пари от каде бе Бареков.Бюджета кой ще пълни. Митниците с наполовина приход, краде се на поразия. Големите компании регистрирани като офшорки, данъци не плащат в БГ бюджета.Кой балама ще работи да плаща данъци да храни бай ***, бай Мързел и бай Тарикат.Аз що да се блъскам за 500лв. заплата?Ще си лежа на село, па ти ми давай 250лв. социална пенсия.
92
1
 
3
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Барекофф води убедително пред Планът"Сидеров" по лъжливи обещания..време е да издаде книга "100 -те лъжи на ББЦ"
91
1
 
4
 
! Отговори
vili преди 10 години
А паричките откъде ще дойдат? От баламите, дето и сега плащат?
90
1
 
5
 
! Отговори
void преди 10 години
Все едно гледам "Алиса в страната на обещанията"... Бареков отива и обещава и дори гарантира на хората неща, които не може да изпълни - най-малкото защото сегашното правителство има мандат от още 4 години а предстоящите избори са за Европейски парламент - нещо което няма пряко отношение нито с болничните нито с пенсионните реформи, за които бълнува Бареков. Той им обещава какво ли не ако го изберат (за премиер) и те ще гласуват за него и ще го направят... евродепутат. Телефонна измама на живо.
89
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не можах да запомня колко безплатни неща обеща този ***.Много суха пара му се дава,за да купува алчни като себе си хора.Не спира да крещи,че всички са престъпници.Него обаче като го хванаха по бели ***,забрави за чистите ръце.Не разрешавал да се проверяват сметките му.Нали първи щеше да е по ред,ама не помни какво е казал вчера.Днес нови шашмарлъци. Сутринта вярната му съратница-отмъстителка Ива Николова такова пенявене удари по ТВ 7. Ужас ги е обхванал страшен, че няма да гласуват за тях
88
0
 
19
 
! Отговори
Ехаа! преди 10 години
Браво бе барек! А можеш ли да се хванеш за ушите и да се вдигнеш сам? Сигурен съм че можеш! Браво! Всеки нов "политик" по-голям *** от предните?!!!
87
0
 
14
 
! Отговори
Хахахаха преди 10 години
Процентът на изборите за ББЦ ще е равен на процентът на глупаците в тая държава.
86
0
 
14
 
! Отговори
Хахахаха преди 10 години
Тоя все по-големи и по-големи глупости започна да дрънка.Нещо съвсем изтрещя.
85
1
 
11
 
! Отговори
CVETA преди 10 години
Страхотнооо !Ще гласувам за Бареков ииии ще спра да си внасям осигуровките.Сигурна съм,че ще има и други,които мислят така !
84
2
 
12
 
! Отговори
Димо преди 10 години
До АнонименС какво Баюрукав закриля бедните? С празните, неизпълними финансово обещания, които само простите приемат за чиста монета, понеже не се замислят "КАК" ще се реализират.Или с милионите от Доган, Пеевски и Цв. Василев, с които си купува часовници, ходи в Сан Тропе и купува вили за милиони?
83
1
 
18
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Колко много *** се опитват да привличат *** електорат не е истина. Мисля фактите говорят сами. *** върви с пълна сила щом са решаващия фактор на изборите. Работещите българи не гласуват масово щом предизборната помия е насочена към търтеите а не към издържащите системата.Нищо не става от тая страна вече.
82
0
 
15
 
! Отговори
qdosan преди 10 години
PR-те на този *** са абсолютни некадърници.
81
1
 
20
 
! Отговори
Винету преди 10 години
***, ами тогава всички ще спрат да се осигуряват и да ги лекуват безплатно. Как може да има такива безобразни лъжци, че и да им се вързва някой. Ама то като гледам предимно *** са около него.
80
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Давай Бареков мачкай мутрите и разбойниците който ограбиха бедния българин за 24 години криминален преход мачкай разбойниците от Герб БСП ДПС и Атака
79
2
 
12
 
! Отговори
Еди Койси преди 10 години
Безплатно мъчение за хората без осигуровки обещава Бареков .
78
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да беше си повярвал поне сам на приказките?!
77
1
 
16
 
! Отговори
Кристи преди 10 години
Заради такива мутри, младите хора поглеждат все по-често към Т2...
76
1
 
16
 
! Отговори
Gega преди 10 години
пълен ***!
75
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Млад социалист! Готов е да раздава това което други изкарват.
74
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мда-тези безработни - безплатно, а аз с 450 лева заплата-да доплащам двойно---Барек, гръмни се!