Фалит на държавата ли? Цинично твърдение!

Чобанов: Имам аргументи да оборя опозицията
46
Фалит на държавата ли? Цинично твърдение!
Петър Чобанов Снимка: архив, БТА

Финансовият министър Петър Чобанов заяви, че твърдението на опозицията за фалит на държавата е „абсурдно и цинично“ и не отговаря на истината.

Чобанов дойде в парламента за дебатите по вота на недоверие за финансовата политика, внесен от ГЕРБ.

Това е петият поред вот на недоверие, поискан от опозицията.

Имаме аргументи да оборим тезите на опозицията, заяви той, но допълни, че ще ги обяви в пленарната зала при дебатите по вота, които предстоят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МОЛЯ,МОЛЯ,БЕЗ ОБИДИ!ТОЗИ преподава на студенти,като го видя евно момиче ГЛЕДА И НЕВЯРВА НА ОЧИТЕ СИ!Каква беше реакцията "ЛЕЛЕ тоя е облечен като ЧОВЕК и СРЕСАН!Едвам го познах!Когато започнах лекциите и го срещнах по коридорите се ЗАЧУДИХ ТОЗИ ИЗПАДНАЛ КЛОШАР какво търси в УНСС,и след малко ОПАА ТОЯ ЩЕ МЕ УЧИ!ИМА БАТ СЪЩО ПРЕПОДАВАТЕЛ В УНСС!ДЯСНА РЪКА НА ОРЕШАРСКИ,поставен да КРАДЕ ЗАКОНОСЪОБРАЗНО,може и да е МОРАЛНО УКОРИМО,това е девиза на БСП изказан от КОРНЕЗОВ относно милионите на ДОГАН
38
0
 
4
 
! Отговори
ANONIMEN преди 9 години
4OBANOV ELA DA OBORI6 MEN,4E DARJAVATA NE E FALIRLA.ZAPLATITE MALKI V BOLNIZITE NIANA LIMITI ZA IZLEDVANIA I NAPRAVLENIA,SAS ZAPLATA NA EDIN 4OVEK NE MOJE DA SE OSIGURI MINIMUM ELEMENTARNITE NE6TA.LIXVITE PO KREDITA SA TROINO UVELI4ENI IADEM NISKO KA4ESTVENA XRANA,LEKARSTVATA NA POVE4ETO ZABOLIAVANIA SA PLATENI A NIE VSI4KI PLA6TAME ZDRAVNO OSIGURIAVANE TOVA E EDNA MALKA 4AST OT TOVA KOETO LIPSVA ,TI ZA KAKVI ZIFRI GOVORI6,AKO JIVEE6 NA NAKURII NIE JIVEEM V BALGARIA I TUKA OBSTANOVKATA E TAKA.
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да така е ясно ми е, че той не е манекен, а и не е необходимо на мен да ми харесва за да е политик. Но според мен един човек на такъв пост трябва да полага малко поне грижи и за външния си вид, той все пак представлява страната ни. Където и да отиде човек първото което се забелязва е външния му вид, а след това всичко останало. Не споря, че съм прав, мнението сие мое.
36
2
 
6
 
! Отговори
До Анонимния 35 преди 9 години
Ти в час ли си бе брато? Луд ли слънчасал ли сисляп ли си? Тоя на снимката според теб добре ли изглежда? Тоя разплутия, с празния поглед и увисналата гуша като на пуйка.
35
2
 
7
 
! Отговори
37 преди 9 години
Не, не ми харесва, но не бива да се обижда човек по външния му вид, а по това какво е направил съответно. И Марадона не е красавец, но е най-великият футболист, примерно.
34
1
 
7
 
! Отговори
ДО 35 преди 9 години
За теб тоя ли изглежда добре бе, ти или си сляп или си луд. Или имате много общи черти и затова се подкрепяте.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе, не харесвам никои. Но явно теб те кефи тоя, щом толкова го защитаваш. Ти наистина си човек с вкус, браво.
32
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
34Не, че нещо, ама ако харесваш повече Дянков или примерно Костов на външен вид, доста ти е сбъркан вкуса за добре изглеждащи хора.
31
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре как може тоя екземпляр(не знам какъв вид е) да е министър. Той гледа като ***, като ***, думи нямам просто. Ами то стана като обор в тоя парламент. Телета, прасета от всичко по малко.
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Милионите са във вашата партия и коалиционните й партньори, както и подходящите опозиционни приятели през тези 25 години. Ще ги върнете по закон от една пречистена съдебна система и фалит няма да има. Особено с грешната пара в енергетиката, направо ще възкръснем като същински Бареков. И, разбира се, като вездесъщия Данчо Ментата - главата на бюджетната комисия в парламента, който едва сега започва деня си с наглост позната. Какво ли ще е по-нататък, когато поведе хорото в защита на Сталинград.:)
29
2
 
6
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
До ГоведаринВзе ми думите от устата.
28
5
 
14
 
! Отговори
VB преди 9 години
Спокойно, Децета от детските градини не знаят за дълговете.
27
6
 
18
 
! Отговори
Говедарин преди 9 години
Чобанов, да ти имам телешката физиономия...
26
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я хамстера още ли е на работа :)ОСТАВКА!
25
3
 
10
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До 19,Има два кредите,които тежат на БДЖ.Става въпрос за 320 млн. лева,които се нужни за закупуването на влаковете от Сименс.Над 300 милиона лева има кредит за модернизация на инфраструктурата. Кредите са взимане с ясното съзнание,че няма как БДЖ да ги върне."Първата тройна коалиция тегли тези заеми,първите заеми са от 1994-1995 г.Вълшебните пръчици са само в приказките.Който и да дойде, батака наслагват 25 години няма как да го разчисти.С какви пари ще плаща-нови заеми ли?А тях кой ще плаща?
24
9
 
23
 
! Отговори
Niakoi преди 9 години
И аз като теглих навремето потребителски кредит 10 000 лвеа, бях много стбилен финансово 1-вата година. Но сега като плащам всеки месец по 300 вноски не съм от най-стабилните.Тоя е ТОП ТЪПАНАРА на това правителство.
23
10
 
23
 
! Отговори
кур преди 9 години
Гнусна мазна ***! БСпарска ***!
22
9
 
22
 
! Отговори
F,,,off преди 9 години
ей "стабилния",след изборите ще се обесняваш в съда за милярдите дългове и то за 6месеца,а пак пари няма....грешка,парите ги няма в държавата но ги има в някои другари,е сварши тая,хората не са прости и идва видов ден, другарю чубанов ли си какъв си, всичко е лъснало още сега,и незнам с какви очи продължавате да лъжете и наглеете,а на оня мишок да му се напомни че той си избра да прави кабинет...що не върна мандата бе??? щот си мислеше че ще *** по старата схема ама нъцки тоя път"дръвце" а...
21
10
 
28
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Чобанов, какъв експерт си ти бе недоразумение такова!? Преди дни одобрихте тегленето на нов заем на стойност 3 млрд. нали така? Е хайде като си експерт кажи, ако финансите са стабилни и всичко е ток защо ще взимаме заем бе мамин сладък ***?
20
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цинична е само управляващата коалиция. Фалитът е дело на БСП - милионерите и техните постоянни партньори от всички управления, включително и от удобните опозиционни представители през годините. Един от най-злостните винаги е бил Йордан Цонев - Данчо Ментата. Той не престава да води бащината бюджетна дружина, за да растат облагите му и милиончетата в твърда валута. Разбирате, че той е в стихията си, че става въпрос за далавери от времето, когато бяха другари с Бисеров, Софиянски, Любо Пъпката...