Заради политиката ли изритаха флейтиста Коев от служба?

Музикантът твърди, че е жертва на чистка, от областната управа отричат
11 ное 2014 16:44,
42
Заради политиката ли изритаха флейтиста Коев от служба?
Снимка: архив Булфото

Политическа чистка ли е освобождаването на Кристиян Коев като консултант в Областната управа на София или причината е друга. Това е спорът между двете страни, който от вчера тече по медиите.

Още по темата
Флейтистът Кристиян Коев се прочу по време на февруарските протести миналата година, които свалиха първия кабинет на Бойко Борисов.

В разгара им той дори беше арестуван за кратко. След това музикантът стана част от медийния екип на ДПС, а също и консултант по европроектите в Областната управа в София.

Ангажиментът му с държавата обаче приключи вчера, когато стана ясно, че гражданският договор на Коев е прекратен. Според флейтиста това е проява на реваншизъм и политическа чиста още в първия ден на работа на новото правителство.

От Областната управа днес отвърнаха на критиките му. Оттам обясниха с писмо до медиите, че Коев не е уволняван, защото не е бил назначаван, тъй като е бил на граждански договор към администрацията, който е прекратен.

Няма никакви политически мотиви в раздялата с Кристиян Коев. Поради голямата му заетост в музикалния бизнес областният управител на Софийска област Юлиян Леков е преценил, че на администрацията е необходим титуляр, зает изцяло и единствено с дейността по европроектите“, се казва в съобщението от Областната управа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 9 години
ei hora toq bulgarin li e ili ne?
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този мизербъл целува кво ли не, на кого ли не за духа на флейтата на някой партиен лицемер за да гепи некоя кинта или пост. Явно са го разбрали за да му бият шута. Лошото е, че във всяка партия е пълно с *** които за пост, властчица и пари продават душата си, приятелите, майките и бащите си и искате някой да мисли за хората, за бъдещето, за развитие.
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя горкия е толкова злееееее :X
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква работа има един флейтист в Обласна управа?
15
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом е бил подкрепен от ДПС, да си хваща флейтата и да си ходи. Какво като е музикант- флейтист?Все едно няма лекар- мафиот или учител?
14
0
 
21
 
! Отговори
баба ви преди 9 години
Че как да го държат с толкова ангажименти? То не бяха концерти в цял свят, то не бяха полета с лавандула... Кога има време за европроекти? Пък и какво се оплаква, сякаш са му взели последния залък от устата. Но май истината е, че от всички фукни само държавната хранилка ще излезе вярна.
13
0
 
12
 
! Отговори
гласоподавател преди 9 години
За толкова работа толкова време на заеманата длъжност . Не всеки чалгаджия става за политик,.Като са му предложили от ДПС што не се явил да види колко хора са му вярвали,явно сам си преценил възможностите.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
га яде кИфтета нИ рИва ,сега -шУ стана та не вечерААме.....нали знаеше ,че на всяка *** рано или късно и идва времето и муфтата не е безкрайна?Съжалявам,твоите седяха малко на власт и не успя да поживееш на държавна софра дълго,ще се налага и да поработваш.Разликата е,че вече никой за нищо няма да ти вярва Кристиянчо.То доверието е като девственоста-веднъж загубиш ли го.......
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега Бареков от дудук флейата ли стана вече?
10
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направо ми се повдига като им гледам нагласените протестанти. Тоя си е чиста проба разработка на комунистите.Добре че го свалиха. Свиркаджия!
9
32
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герберастката метла не прощава. Интерсно каде са се га платените соросоидчета, разхождащи се половин година по жълтите павета.
8
8
 
43
 
! Отговори
! преди 9 години
Хах, Кристианчо го познавам лично. Голямо *** е )) Ако има някъде да се лепне да *** парички от въздуха е първи, него не го интересува българи, турци, *** или ***. Да има кинти, друго няма значение за него. Ако пък има да ви плаща за някаква работа, положението е трагично )))) Абе ***, ама си поживя ей така надувайки кавала...
7
5
 
44
 
! Отговори
Митьо преди 9 години
Изобщо даже няма и да чета статията. Всички си спомняме този мазен ****ас как се фръцкаше на протестите с флейта в гъ*а. Аз също бях на някои от протестите във Варна, но не съм бил платена пелерина като тоя, не съм и на държавен пост. Вън, ***!
6
5
 
45
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
"консултант в областната управа на София"и какво консултира, как се свири на флейта или как се правят минети? и по двете е специалист явно.
5
5
 
31
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
на Доган *** сега ще разбере, че като се бара еничарин сега *** под ятагана ще го прекарат.преди ятагана ще го прекарат по един друг начин де, но това си е процедурата от край време. като му цъфне дзъмбата като зюмбюл и ще му тръкнат зелката.да му е честито и на него и на Сидероглу.
4
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРОРЕСТИТЕ ОТ ФЕВРУАРИ БЯХА ПЛАТЕНИ ОТ ДПС И ДВИЖЕНИЕТО СЕ ОТПЛАТИ НА АКТИВНИТЕ УЧАСТНИЦИ ПОДОБАВАЩО. ЗАРАДИ ПОДОБНИ ЧОВЕЧЕТА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ
3
4
 
31
 
! Отговори
гнусен тип преди 9 години
До АнонименС продажна еничерска физиономия !
2
7
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
гнусен тип
1
4
 
25
 
! Отговори
ham hum преди 9 години
DPS fleita vun -da hodi pri Dogan i da naduva duduka