Няма да се цепим, просто говорим по различен начин!

Каракачанов: Ако Исмаилов остане, ще видите общата позиция на ПФ
Обновена: 21 ное 2014 11:13 | 21 ное 2014 11:13, Камелия Цветанова
51
Няма да се цепим, просто говорим по различен начин!
Красимир Каракачанов (л) и Валери Симеонов Снимка: архив, Булфото

Няма никаква опасност ПФ да се разцепи, а просто двете партии в коалицията говорят по различен начин. Това обяви съпредседателят на ПФ Красимир Каракачанов, който е лидер на ВМРО.

Още по темата
По-рано днес лидерът на другата партия от обединението НФСБ Валери Симеонов обяви, че двете формации са различни партии, едните са по-компромисни, но в това няма нищо лошо.

Каракачанов увери, че ще има обща позиция на ПФ след отговора на премиера Бойко Борисов дали ще остави на поста зам.-министър на отбраната Орхан Исмаилов от „Народна партия Свобода и Достойнство“, част от РБ.

„Един човек, който е в партия, близка до Ергодан, е неприемлив и за двете формации. Едните изразяват мнението си по-емоционално, другите – не“, коментира Каракачанов защо се породи съмнение за евентуално разцепление в ПФ.

„Не може да се развалят отношенията между двете партии. Няма да се разцепи ПФ. Ако остане Исмаилов, ще видите общата позиция на ПФ, но още е рано да се каже каква ще е тя. Един от вариантите е да се оттегли подкрепата към правителството“, заяви Каракачанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
куатро ту преди 9 години
"имПлозия" ...чорт поберит
30
0
 
1
 
! Отговори
ауди куатро преди 9 години
чудя се кои ще си натресат мегамощна имлозия в измислените си обединения по-напред..дали това ще бъдат патриотите или реформаторите?!..само един Господ знае но затова пък всички сме сигурни,че това рано или късно ще се случи и при двата франкещайнски политически субекта
29
2
 
3
 
! Отговори
Македония преди 9 години
ДАНС да конфискува българските документи на Каракачанов и незабавно да бъде екстрадиран в родината му тоест Македония
28
0
 
1
 
! Отговори
. преди 9 години
Obrushtam vnimenie na moderatorite , na nomer 33 , vuprosniq poturchen individ , dotolkova se e zagubil v ludosta si che se e krustil s obidno za bulgarite ime , s koeto sa ni narichali osmanskite divaci s rqzanite karabini , mrusnite kosi i smurdqshtite usti.
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SAMO KLICHKO TRIABVA DA VI SMENI MISLENETO!
26
0
 
9
 
! Отговори
Веселяка преди 9 години
Най-после Каракачанов пипна власт и ще я крепи докато има глас.
25
2
 
4
 
! Отговори
Веселяка преди 9 години
До АнонименО, боже този от носа си по-далеч не вижда. Нека все пак ти кажа, че Бойко вкара държавните пари в КТБ и видя изпра ги добре. Сега ще сложи управител на БНБ и целия народ ще при.бе.Така, че викай им ура прикаран в позата добра.
24
5
 
7
 
! Отговори
sev преди 9 години
Айде сега след Атака и ПФ започнаха ударно да работят за ДПС. С целия този цирк ПФ предполагам изнудват ГЕРБ за някакви пари, но лошото е, че се налива вода в мелницата на ДПС. Националистите ни са ..... като много от нещата в държавата ни, за нищо не стават.
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да благодарение на Цацаров Сидеров Доган и Стани6ев,та от Българя по затрита разкапана държава няма.Благодарни сме им много.Бял ден дане видът.Сега дасе 4удат как дая оправат ГЕРБ ПФ И РБ.Смело и напред унаци.
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия от ПФ работят за сплотяване на турците точно от което имат нужда ДПС.Мамка му българска работа.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя негодник пак ли изпълзя от шубрака?
20
5
 
11
 
! Отговори
мишо преди 9 години
Май дадохте заден ход. А приличахте на свестни хора. Дори щях да гласувам за вас следващия път.
19
1
 
18
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
Вече не сте интересни
18
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Влязоха в парламента след като с години тия от СКАТ ,както и аверите им от МВРО плюха по шайката ГЕРП според депутата от ПФ Касабов,плюха и по престъпника Борисов ,според думите на Валери Балевски и веднага след изборите още на първия ден тия пишман партиоти за малко трохи от държавната баница сзаеха стойка партер пред мутрата с прякор Тиква ,готови да бъдат онодени отзад от ББ ,амо и само да са във властта
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какво стана с цената на тока и вей далаверата патриоти не ме интересува исмаилов като влезна в магазин 90 % стоките са вносни едните за ебола отклоняват вниманието другите за исмаилов третите измислен конфликт в реформаторския блот 4 ти бат бой кат бай тошо имитира
16
10
 
19
 
! Отговори
евала преди 9 години
Браво ***.Махнете този Орхан-явно качествен и образован човек и сложете някой некадърник да ви окраде,но важното е да се казва Иван.
15
2
 
17
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Този Исмаилов спокойно може да осъди държавата за дискриминация.Интересно е че има допуск до секретна информация ,а тези образи свързани с бившата ДС никога няма да получат такъв.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tiya ot PF napravo sa izgubili uma si ne iskali 4ovek s tursko ime ava ey tq polovinata darjava govori turski te se pravqt na interesni ey vrazumete se da ne izhvar4ite ot koaliciata,vijte kvo stana v Yugoslaviya v Ukrayna opomnete se obiknovenite horica nezavisimo turci ili balgari se razbirat 4udesno da ne izqdete sopata
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що чакате - кажете я сега. Аман от *** маринкиновци.
12
1
 
9
 
! Отговори
Бадемов преди 9 години
А кажете вие от Патриотичен фронт как влязохте в коалиция с етническата партия в РБ на име Народна партия свобода и достойнство, а сега сте против назначаване на кадри в кабинета от квотата на тази партия? Нали бяхте против двете етнически партии: ДПС и НПСД, а сега явно не ви пречат да управлявате с тях. Сами си признахте, че ако ГЕРБ бяха върнали мандата за съставяне на правителство, щяхте да подкрепите правителство на БСП с участието и на ДПС, които така мразите на приказки.