Борисов се шегувал: Аудитория от жени, какво да им кажеш?!

Премиерът разясни думите си за жена президент
Обновена: 20 яну 2015 14:00 | 20 яну 2015 10:00, Веселина Йорданова
209
Борисов се шегувал: Аудитория от жени, какво да им кажеш?!
Премиерът Бойко Борисов. Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов обясни, че се е пошегувал с изявлението си за жена президент на събранието на Жени-ГЕРБ.

В една подобна аудитория само жени, какво да им кажеш, разясни Борисов думите си, които предизвикаха коментари дали това не е оценка за работата на настоящия държавен глава Росен Плевнелиев.

Днес на Деветата среща на бизнеса с правителството премиерът каза, че президентските избори след две години „не са в дневния ред“ и посочи, че полемиката вероятно се дължи на желание да се създава напрежение и да се даде кратък живот на правителството.

Още по темата
„Завчера бяхме на Жени ГЕРБ, само жени, приповдигната обстановка, на човек му идва от само себе си да има жена президент“, каза Борисов, като посочи, че има жени на ключови постове и е възможно президентската институция да бъде оглавена от дама.

Премиерът обясни пред бизнеса, че за да дойдат инвестиции, е било необходимо да има правителство. Държавата ни беше по-мила, отколкото за мен, ГЕРБ, за Радан – Реформаторския блок, каза Борисов и подчерта, че не е имало никакви задкулисни разговори и намерения.

По думите му предстоящите местни избори ще бъдат голямо изпитание. Борисов обаче изрази надежда, че „ще успеем да демонстрираме, че сме израсли“ и обеща, че ГЕРБ ще демонстрира воля и желание за промяна.

Пред бизнеса той заяви още, че силата на България е в това да се консолидират всички и да работят за успеха. Колкото по-малко се делим, толкова по-добре, заяви Борисов.

Според него само направеното през последните два месеца си е заслужавало усилията.
Борисов посочи, че страната ни е подложена на силен натиск и това са разбрали партньорите ни от ЕС след изявлението на руския президент Владимир Путин от Турция, когато обяви прекратяването на проекта за газопровод „Южен поток“.

Министър-председателят каза, че като „минат емоциите“, ще преговаряме с Турция и с ЕС България да остане в транзита на газ с газовия хъб, който властта предлага или по друг начин. Премиерът подчерта, че е оптимист за залежите на газ у нас в блоковете в акваторията на Черно море.

По отношение на пенсионната реформа той заяви, че целта е да има добра доходност,. Борисов заяви, че „два-три фонда са добре, другите трябва да се дисциплинират – да бъдат конкурентоспособни, да има добра отчетност“.

Премиерът подчерта, че управляващите не искат да създават напрежение, нито на пазара да влязат нови фондове, а да има гаранции, че хората ще си получат пенсиите.

Борисов каза още, че е умерен оптимист как се събират приходите в сравнение с миналия януари. По думите му първостепенна задача на службите е борбата с ДДС измамите, с укриването на данъците и сивия сектор.

Задачата им била да съберат с до милиард лева повече и ако това се случи, според Борисов ще може да се свърши доста работа.

Премиерът обеща земеделците да получат субсидиите си навреме, но подчерта, че няма да отстъпи за ведомствените бензиностанции, „защото нито са свързани с НАП, нито има отчетност“.

Борисов съобщи, че парите, които се изплащат на ден на вложителите в КТБ, са 20-30 млн. лв. По думите му трябва да се направят изводи защо това е допуснато, но подчерта, че всяко правителство е длъжно да подкрепи банковата система.

Премиерът каза, че от еврофондовете 25 млн. евро ще бъдат прехвърлени за следващия програмен период. Това е много ярък жест към това правителство, оцени Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
14
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Д-р Борисов ще ви излекува вас, путиноидчета :)))
113
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе,жени-ГЕРБ,не ви ли е обидно Боко да се е.ава с вас така елементарно.Толкова ли сте ***,че не сте разбрали досега,че това което Боко е казал сутринта,до вечерта ще си смени три пъти мнението.Както виждате и този път опроверга собствените си думи.Ама,женички,какво да ги правиш.
112
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Типично за Бойко,до обядговори едно,след обяддруго,а върши трето!:)))Ама така е в българската политика!
111
2
 
7
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
Сега пак ще трябва да се обясняваш.
110
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми той така си се шегува - с пенсионерите, с работниците, с студентите .........................
109
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този се базика всеки ден с цялата държава. А ето , че и конкретно с жените. Обаче никой не му казва копче, важното е че свалихте Орешарски!
108
3
 
18
 
! Отговори
без свян преди 9 години
Пожарникарят се шегувал: Аудитория от жени, какво да им кажеш?! Естествено, че ще ги излъжеш!
107
4
 
10
 
! Отговори
иво преди 9 години
докато тиквата и герб държат кметовете на София,Пловдив,Варна,Бургас,СТ.Загора,Русе,Ямбол,В.Търново,Плевен и останалите по големи областни градове никоя партия няма шанс срещу него.Това е голямата разлика между герб и партията на патрона му Сакса.Сакса не участва и не прояви интерес към местните избори и затова партията му се разпадна а този ще печели и други национални избори докато държи големите общини.Избирателите първо гласуват за кметове заради тиквата а после обратно и така доживот!
106
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До тома неверниГотин коментар. Хареса ми! Боко пак почна да се ***... Нищо друго и не съм очаквал от него.
105
6
 
4
 
! Отговори
... преди 9 години
hahaha
104
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изводът какъв е - в началото като се заклеват в парламента преди да встъпи кабинета, че ще работят само и единствено в интереса на народа... май май и за там има едно неказано "шегувам се, цяла страна пълна с наивници ме слуша, какво да им кажеш!?". Ех, народе, народе... и най-големия *** да ти дойде за премиер, ти пак няма да си отвориш очите за истината
103
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кончитите и калинките от ГЕРБ си го заслужиха.
102
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха Ха човека пусна майтап, жените го взеха на сериозно.На жените какво да им каже човека.
101
7
 
0
 
! Отговори
До 122 преди 9 години
Ходи си търси работа, а не пиши една и съща глупост под всяка статия и то по няколко пъти. Ходи се образовай, и тогава имай претенции към държавата. А има и терминал, като не те устройва БГ.
100
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бай ти *** Банкянски
99
6
 
25
 
! Отговори
КАМЕРАН ДИАС-ЗАЩО НЕ преди 9 години
ЗА БОКО ДАЛИ Е ДЖОН ИЛИ ДЖИМ КЕРИ, НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА. ЗА НЕГО Е ВАЖНО ДА СЕ "ПОКАЗВА ПО ТЕЛЕВИЗОРА" И ДА СЕ СНИМА ЗА СПОМЕН С КВИ ДА Е ВЕЛИЧИЯ/ ПОМНИМ КАК ДЪРПАШЕ ЗА РЪКАВА ДЕЙВИД КАМЕРАН ДА СЕ СНИМА С НЕГО,ЧЕ И ГО ПОДКАНЯШЕ С УЕЛКЪМ ,УЕЛКЪМ -ТАКЪВ СРАМ ЗА НАЦИЯТА С ТОЯ/, ЗА ДА СИ ПОМПА ФАЛШИВИЯ АВТОРИТЕТ И ДА СТАВА ЗА СМЯХ И НА КОКОШКИТЕ/НЯМАМ ПРЕДВИД ЖЕНИТЕ ГЕРБ/.
98
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жени какво да им кажеш!Тая реплиак е третата куято кърти мивки след като бойко сравин народа с кучета и мат'рялизпреварав дори онази за пържолите на кучето и ай-ти специалистите дето трябва да се юрнат по селата.
97
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
все повече се убеждам че не Джон, а Джим Кери трябавше да дойде.
96
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАма имаш пари да си платиш интерната за да пишеш простотии нали ;) Работа има но искате да лежите и да ви плащат. Неграмотници със средно образование и с развален Български. Приятен ден. :)
95
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шегичка,а.и вие журналистите, като му повярвахте на тоя и като взехте да гадаете коя ще е тая жена.абе простисте като Тиквата.стига с тия шегички в тая държава бе.