Сидеров бойкотира срещата при президента, била пиар

"Темите за дебат са като лексикон, само за венерическите болести не се е сетил"
23 фев 2015 14:38,
148
Сидеров бойкотира срещата при президента, била пиар
Волен Сидеров Снимка: архив, БТА

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров отказа да отиде на консултациите, организирани от президента Росен Плевнелиев, с партиите в парламента.

Държавният глава провежда разговорите всяка година в така наречения месец на политическите консултации. Днес Плевнелиев започна срещите от най-малките формации. Преди обяд разговаря с АБВ, а за следобед беше насрочил разговорите с „Атака“.

Още по темата
„Не виждам логика президентът, който е представителна фигура, да консултира нещо с парламентарните партии“, обясни мотивите си за отказа Сидеров.

Той изброи и темите, които Плевнелиев е предложил за обсъждане - реформи, референдум, изборно законодателство, международна и регионална сигурност, кризи и природни бедствия.

„Само за венерическите болести не се е сетил. Това прилича на нещо като лексикон, като „Стани богат“, но политиката не е игра и този човек трябва най-после да го разбере“, каза шефът на националистите.

Сидеров обвини Плевнелиев, че си прави пиар акция с консултациите. „Не виждаме защо трябва да участваме в нея, ние не сме рекламна агенция, не се занимаваме с реклама на несъстоятелни политици“, обясни още лидерът на „Атака“ пред президентството.

Шефът на националистите се обяви и против изборния референдум, който Плевнелиев има намерение да свика. Той отново припомни идеята си за допитване до народа за излизане от НАТО и обясни, че заедно с БСП и АБВ се събират 61 депутатски подписа – достатъчни, за да се инициира референдумът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правилно, Волен! Не бива да се легитимира един доказан мухъл!
13
13
 
17
 
! Отговори
Eeee! преди 9 години
Абе какво го занимавате Волен ефенди с маловажни въпроси! За него е важно:- референдум за излизане от НАТО (разбирай, присъединяване към Новорусия)- напускане на ЕС (разбирай, ако може Русия да ни анексира)- изгонване на мръсните монополисти (разбирай, западни, и замяната им с руски)- не на колониалната политика на САЩ (разбирай, да станем колония на Русия)Еми все пак от Русия му плащат! А в Париж и Варадеро искат да се плаща, мръсниците!
12
15
 
11
 
! Отговори
Ха, ха... преди 9 години
Да сложим край на мутромилиционерското издевателство над българите...!!! Да направим 25.02.2015 година ден първи от борбата за Освобождаването на Република България от Евроатлантическия колониализъм...!!! АТАКА!!!... ПОБЕДА!!!...
11
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя гамен що не е в затвора
10
22
 
19
 
! Отговори
междунар. журналист преди 9 години
Толкова *** и продажен политик в България не е имало . Руски агент на КГБ , който изпълнява всяко указание да компроментира европейското правителство . Такова чудо в никоя държава няма да търпят , а направо за предателство в затвора .
9
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бялата Златка я е хванала шубето от референдума за задължително гласуване.
8
16
 
16
 
! Отговори
123 преди 9 години
Ибрик долен идва и твоя ред
7
26
 
19
 
! Отговори
писна ми преди 9 години
тоя *** не трябва да му се дава трибуна! аман от клоунада сидер ага!
6
27
 
24
 
! Отговори
citizen преди 9 години
Ако бях на мястото на президента, не бих си губил времето с доказани наркомани и престъпници като волен сидеров и кликата му.
5
8
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Ето го и клипчето - https://youtube/watch?v=bJunXo4HYfo
4
25
 
28
 
! Отговори
Чукулов преди 9 години
Воленеееееееееееееееееееей, много си ***! Ама много! Ако те видя някъде с кеф ще ти се изплюя в тъпата мутра. ***!
3
14
 
20
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
В тв архивите се пази едно прекрасно клипче, в което Сайдер Воленович Ефенди протестира мощно и дръзновено срещу Путин и петролопровода БУргас-Александруполис
2
23
 
20
 
! Отговори
niki преди 9 години
Когато трябва да се държи държавнически, Сидерага се държи като 5 годишно дете.... и обратното!
1
22
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смръкни 1-2 магистралки, ще се почувстваш по-добре!