АБВ за Първанов: Не сме предатели, а хора с разум

Ние сме за стабилно управление на държавата, отбеляза Кирил Цочев
Обновена: 26 фев 2015 09:39 | 26 фев 2015 09:39,
57
АБВ за Първанов: Не сме предатели, а хора с разум
Кирил Цочев. Снимка: Булфото

Депутатите на Георги Първанов обявиха, че не са предатели, а хора с разум. Така те коментираха с половин уста решението на лидера си да подаде оставка заради гласуването им в подкрепа на тегленето на дълга от 16 млрд. лв.

Народните представители от АБВ отказаха да застанат пред медиите, за да говорят за оттеглянето на лидера си.

"Ние не сме предатели. Ние сме хора с разум“, каза, вървейки зам.-шефът на групата на АБВ Кирил Цочев в отговор на въпроса дали депутатите са предали Първанов.

Още по темата
"Ние сме за стабилно управление на държавата“, каза още Цочев. На въпроса дали Първанов не е за стабилно управление, депутатът отвърна: „Вероятно“.

Той не отговори дали са уведомили лидера си как ще гласуват за дълга в пленарна зала, нито дали ще подкрепят искането на Първанов да се оттегли.

Георги Първанов на два пъти обяви, че АБВ няма да подкрепи искането на ГЕРБ за теглене на дълга от 16 милиарда лева. Той дори беше категоричен, че няма да има и промяна на това решение.

Минути преди гласуването в пленарна зала вчера обаче шефът на групата на АБВ Борислав Борисов обяви, че партията ще даде вота си за дълга, защото получила обещание от финансовия министър, че размерът на дълга ще бъде намален, както иска формацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Jack преди 9 години
Стабилност която ни държи в мизирия и нищета е стабилност която убива, не стабилност е нужна а радикални действия които излизат и разбиват рамките в които сме поставени отвън. Трябват решителни действия за излизане от примката която ни задушава. Докато правителствата в България работят по програми спуснати отвън - това няма да доведе до нищо - това е сизифов труд. Докато не се отхвъли смъртния хват на условията наложени отвън, който души България всичко е безполезно!
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NE STE PREDATELI A PODLOGI
48
1
 
6
 
! Отговори
сократ преди 9 години
По време на дебатите вчера,"другаря"Румен Петков сновеше из коридорите и правеше уговорките за цената на евентуално гласуване. Първанов трябва едно да знае,че тумора който ще го убие е Р.Петков.Това момче е болно за власт.Готов е на всичко.Не забравяйте ,че Ц.Цветанов е една от добрите му дружки.Крадльо + крадльо =мизерия и глад
47
1
 
7
 
! Отговори
н преди 9 години
ПРЕДАТЕЛИ СТЕ
46
0
 
4
 
! Отговори
PANCHO преди 9 години
I NA KRAQ KAKVO STANA MNOGO PARTII S RAZLICHNI IMENA NO S EDNA CEL....VLASTA I PARITE .
45
0
 
8
 
! Отговори
uu преди 9 години
Кирчо, ако не беше застанал зад гърба на Първанката, кой щеше да те знае, бе, ***.Като Зам. и Министър на промишлеността при Жан Виденов, сам с мешенгии се занимаваше.А на есен излезте с Румката на избори, да видим кой ще посегне към бюлетината ви, маскари недни!
44
0
 
8
 
! Отговори
Продажници преди 9 години
Абе, че сте купени купените сте и сте си чисти дупедавци и продажници, ама въпроса е дали сте заедно с Първанов или действате самосиндикално....
43
2
 
10
 
! Отговори
до 37 преди 9 години
Мнението ти за Бойко коренно се разминава с това на внука на бай Тошо.Въпреки,че е пияница,като баща си казва много истини за сегашния първи как е стоял наведен и хванат за палците пред дядо му ама нейсе.Пазач,шеф на държава е,като дявол в ада.Когато свинар стане цар след него и държава няма.Има го в историята ни.
42
1
 
5
 
! Отговори
BAI DOBRI преди 9 години
VIE NE STE MISLE6TI HORA A STE NAGLI PREDATELI I AKO PARVANOV PODADE OSTAVKA ZA6TOTO E POLITIK I VIE SRAHTE OTGOREMU STAVATE KRAGLI O NA NEGOVIAT GRAB VLEZNAHTE V PARLAMENTA I SEGA ISKATE DA LAPETE MI6KI TAKIVA
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не сте хора с разум, а добри търговци, които си осребриха присъствието във власта
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Там където не става с пари,става с много пари.Опитаха се да ви купят с малко,не им се получи.Явно,добре сте изтъргували подкрепата си.
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гоцето добре прави, че се отказва от АБВ. Ако се откаже и от проводник на руската политика в България, само добро ще стори на страната. Взимай си президентската пенсийка и си трай Гоце.
38
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБВ беше формирана от алчни хорица, чиито мозъци са портфейлите им. Вчера показно го доказаха. Сега всички, които си пуснаха гласа за тази формация и мислеха, че е лява, да си посипят главите с пепел и да работят с тройно по-голяма упоритост дори при понижено заплащане,защото тази магария не е безплатна и трябва да се плаща
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вие сте предатели и големи шушумиги.Наясно сте че повече парламент няма да видите затова крадете престъпници,сега ви е паднало.А народа ще ви го връща както може.71987
36
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боико нее нито Стани6евгеи Боико нее нито Доган нито Сидерефенди,така че несе притесняваите Боико е единственият които се грижи за България и народа.Вие го знаете много добре но от завист 6те умрете го правите не от друго,Боико е велик човек и пълководец всички сме по прости от него тои го доказва всеки ден нема кво дасе правим на отворени,тои разбира от всичко и от финансии и от полицеиски истории и от всичко.Жив и по здрав дае.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анониментой е стар мошеник! ако беше стар комунист щеше да е малко по-добре!
34
1
 
10
 
! Отговори
одисей-1 преди 9 години
талмудитската партия АБВ си показа предателското и алчно лице, те от създаването си работят против интересите на страната ни - само като се сетите кои бяха седнали покрай първанката - хора които по седем пъти си сменят имената и ще разберете за кои работят И ОТ КОЯ БАНКА ЩЕ НИ ЗАРОБЯТ - не оставка ами да си стяга куфарите и като В. Радославов да бяга в чужбина и там да мре забравен от всички - от талмудистите повече пари няма да види , той квото можа направи ще свърши като оная гнида березовски
33
2
 
18
 
! Отговори
Димитър Димитров преди 9 години
Господин Цочев, ако не беше Първанов, Вие изобщо нямаше да сте там, където сте в момента! Ние сме лидерска партия! Нали Ви е известно, че сте длъжни да гласувате, решението взето на НАЦИОНАЛЕН СЪВЕТ, който е висшия орган за взимане на решения (след Нац. конференция)... прочетете си устава! Ако не сте предатели, какви сте? И как може да кажете, че Първанов "ВЕРОЯТНО" не е за стабилна България????? С кой обсъдихте решението на парламентарната група, кой Ви накара да гласувате така??? КАЖЕТЕ СИ!
32
15
 
2
 
! Отговори
Райтан преди 9 години
До АнонименМисля,че не е време да отричаме всички и всичко,което не сме ние и което не сме предприели ние. Време е да мислим и действаме с РАЗУМ,а не със злост и предразсъдъци. Защо забравяте "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА " . Не погубвайте надеждите ни !!!! Приветствам позицията на АБВ - градивни и обективни в случая !
31
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първанов е и винаги ще си остане един национален предател, ченге и слуга на Москва.