Радан Кънев щастлив от оставката на Първанов

Това е най-хубавата новина, доволен е лидерът на ДСБ
Обновена: 26 фев 2015 09:19 | 26 фев 2015 09:16, Александър Попов
110
Радан Кънев щастлив от оставката на Първанов
Снимка: Булфото, архив

Оставката на Георги Първанов може да е изненадваща, но пък определено е зарадвала лидерът на ДСБ Радан Кънев.

"Това е най-хубавата новина, голямо гайле ми падна. Знаете ли колко е трудно да убеждаваш седесарите какво правиш с агент Гоце, който ги мачкаше до вчера", заяви в студиото на bTV съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев.

Още по темата

Както е известно, лидерът на АБВ заяви, че подава оставка начело на партията заради гласуването на ратификацията на новия дълг в размер на 16 млрд. лева.

Кънев обяви, че Реформаторския блок би оттеглил подкрепата си, ако парите не се харчат разумно

"Ако сме взели парите, за да финансираме обръчите от фирми и сегашните елитите, значи сме сторили зло. Но ако сме го направили, за да запушим пробойните, сме направили добро. Ако видим обаче, че се случва първото, ще сме първите, които ще оттеглим подкрепата си", каза той.

Кънев не е съгласен и с мненията, че са от една страна с ДПС.

"ДПС взе завоя и се присламчи в последния момент към гласуването на ратификацията на външния дълг", припомни лидерът на ДСБ.

Според него гласуването в пленарна зала е можело да мине и без ДПС.

"Патриотите се поддадоха на популистки натиск. ДПС много слабо ме интересуват. Единственото, което знам за тях е, че те трябва да стоят достатъчно време в опозиция. За да могат българските турци да имат достатъчно добри представители, които да не ги ограбват", смята Радан Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
3
 
! Отговори
ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ преди 9 години
ТОЯ ПЪК ***...........РАМАДАН ЕДИ КОЙ СИ. ЩО НЕ СИ ГО.....БОЖЕ,
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютен цирк.....пак нещо са замислили
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
лека по-лека разкарват враговете си,затова радостта е голяма.Колкото по-малко се души из колоарите на властта толкова по-добре.Сега е наред ПФ.
85
0
 
7
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
А когато беше предизборната кампания и бай ви Петко пишеше какво представлява не само този ***, ами и г-жа YES, му хакахте минусите. Сега им сърбайте попарата.
84
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радан Кънев на мене лично ми изглежда страшен *** :)))
83
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
za 25 g.ograbihte dargavata.v balgaria niama politik,koito ne e kral
82
1
 
9
 
! Отговори
Дончо преди 9 години
Пълен ***!Слуга на тандема БОКО-ПЕЕВСКИ !
81
2
 
10
 
! Отговори
РОСЕН преди 9 години
НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ДСБ , РЕФОРМАТОРИ ,СЕДЕСАРИ И АЛА БАЛА - ВИЕ СТЕ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА СЛЕД 1989 Г. -КОЛКОТО И ДА НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ СПОМЕНАВАТ ТЕЗИ ГОДИНИ -ВИЕ ИСКАТЕ ГОДИНИТЕ СЛЕД 1997 Г. ,ЗА ДА ЛЪЖЕТЕ МЛАДИТЕ ЧЕ ЖАН ВИДЕНОВ Е ВИНОВЕН ЗА РАЗРУХАТА ! ТОВА , ЕСТЕСТВЕНО НЯМА ДА СТАНЕ ,ЗАЩОТО НИЕ ТОГАВА НЕ БЯХМЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ! ЯСНО ЛИ Е ,ГОСПОДА ЛИКВИДАТОРИ НА НАШАТА / НЕ ВАШАТА / ДЪРЖАВА !
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма как милиардите да не минат през Големия обръч Д.П.
79
2
 
9
 
! Отговори
РОСЕН преди 9 години
До Най-мразя лицемери! : АЗ ,СЪЩО МРАЗЯ ЛИЦЕМЕРИ И ДЕМАГОЗИ И ЗАТОВА ГИ НАРИЧАМ С ИСТИНСКОТО ИМ ИМЕ - СДС ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ ! ВИЕ ,ЗАЩО НЕ ГИ НАРИЧАТЕ ТАКА -МОЖЕ БИ ЗА ДА НЕ ОБИДИТЕ БЕЗХАБЕРНИКА ОТ ГЕРБ ,КОЙТО ГИ ИЗВАДИ ОТ БУНИЩЕТО И ГИ ВКАРА ВЪВ ВЛАСТТА ! " ГЛАСУВАШ ЗА БОРИСОВ ,ПОЛУЧАВАШ КОСТОВ " -ТОВА Е НАРОДНАТА МЪДРОСТ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ НЕЯ ! БИЛ ТОЙ И НАБЕДЕН ПРЕМИЕР ОТ РАЗНИ СТРУКТУРИ !
78
3
 
5
 
! Отговори
ЛЮБО преди 9 години
До Анонимен : ДОБРЕ КАЗАНО ,НО ЗАЩО НЕ СЕ ЧУВА ОТ УСТИТЕ НА БСП ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ? ДАЛИ ,ЗАЩОТО НАЧАЛНИЦИТЕ ИМ ОТ БКП СА СЪЗДАЛИ СДС ?МАЙ ИМА ТАКАВА ДАЛАВЕРА И ЗАТОВА СИ ПРАВЯТ ПАС - ТОЧНО КАТО ДАЛАВЕРАТА С ВИДЕНОВ ,КОГАТО СДС КАЗАХА ,ЧЕ ТОЙ РАЗСИПАЛ БЪЛГАРИЯ ,А ИСТИНАТА БЕШЕ ЧЕ СДС ЛИКВИДИРА ДЪРЖАВАТА ! ХАЙЛАЙФА ОТ БСП ТОГАВА ПОДКРЕПИ ЛИКВИДАТОРИТЕ ОТ СДС !
77
7
 
10
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Раданчо щом не искаш Първанов напусни парламента. Щом не искаш ДПС пак напусни. Но по добре е популизма, а да стош и получаваш много пари а с обикновените седесари и незнам откога си седесар нали си от ДСБ. За сега няма полза от вас. И не поучавай какво да правят турците. Ние ще си гласуваме за ДПС и ще сме в управлението винаги.
76
0
 
5
 
! Отговори
ee преди 9 години
Radancho ne se radvai na chujdoto neshtastie ne se znae teb kakvo shte te posledva
75
0
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
NE SE ZABLUJDAVAITE HORA .TOZI ZAEM DPS GO PODKREPI ,6OTO TE KOMANDVAT DARJAVATA I PARITE IM TRQBVAT .POMNITE LI KAK GORANOV SI PI KAFETO S PEEVSKI ?E ZA KAKVO E TOZI PANAIR VSA6NOST ?PARITE 6E POTANAT V KRAGOVETE NA DOGAN,NARODA PAK 6E E LI6EN OT VSI4KO,A DECATA NI 6E PLA6AT .
74
1
 
9
 
! Отговори
глад и мизерия преди 9 години
Тоя от както е в Парламента абсолютно нищо и никъква полза за бедния българин с 300 лв заплата ''Патриотизъм къща не храни''
73
0
 
7
 
! Отговори
Гоце преди 9 години
Няма начин това да не е трик ! Когато е "неудобно" пред определени фактори да подкрепиш дадено политическо решение, подкрепя го твоят отбор. Ти се разграничаваш чрез формална оставка, която твоят отбор, естествено, не приема !
72
1
 
17
 
! Отговори
Varna преди 9 години
Не съм фен на РБ, но имах някакви надежди за Радан Кънев,че може да бъде политик от новото време.Колко много съм се лъгал.Още една гротеска в жалкия политически живот на бедна България.
71
0
 
11
 
! Отговори
иван преди 9 години
До Анонименвидиш ли човек с тънки устни -бягай от него
70
0
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Мамин мишок.Това ли е новият ни политик,с нов морал и интелект.Пази боже България!
69
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този *** на снимката да се радва ако завод е построил или работа на няколко хиляди е дал... Малумника се радва, че Гоце си бил подал оставката... Ский майка на кво се радва българският политик...