Халал да им е победата в Сърница – с олио и заплахи!

БСП: Вотът там е ново постижение на пазарния подход
24 мар 2015 15:35,
29
Халал да им е победата в Сърница – с олио и заплахи!
Михаил Миков. Снимка, архив: Булфото

БСП обяви вота в Сърница за ново постижение на пазарния подход. Според социалистите, които нямаха свой претендент в надпреварата, участието в битката без сериозни финанси, е щяло да бъде единствено "индикативно".

Според соцлидера Михаил Миков решаващи за резултата са били "торбите с 10-те килограма, олио, брашно", както и заплахите. "Това е разбиране на изборите като кървава битка, а не като разбиране за представителност във властта. И ГЕРБ, и ДПС са проявили същите механизми", каза още водачът на червените.

Още по темата

Той обясни, че социалистите не са участвали в надпреварата, защото без никакви финансови усилия такъв тип участие е индикативно. Халал да са им победите, със заплахите, отвърна той.

БСП коментира и закупуването на Виваком. "БСП прие два пъти да участва в законодателни мерки, които бяха насочени уж срещу това, което се случва", каза Михаил Миков. "Случващото се показва, че проблемът не е в законодателството, а в неизпълнението на отговорностите - от ръководството на банката, през квесторите, полицията, и се стигне до бизнес играчите, които днес на бизнес фронта теглят останките от масата на несъстоятелността на КТБ", каза лидерът на БСП.

БСП отвори и предизборно торбите с обещанията. Червените обясниха, че вече са определили политиките си, с които ще щурмуват местните избори. Сред тях са общините да поемат половината от издръжката на детето за детска градина, както и да направят дневни центрове за рехабилитация и храна на пенсионери. Социалистите се ангажираха и че ще направят канализация във всяко населено място, както и че ще осигурят лекарства навсякъде и по една денонощна аптека във всеки областен град.

"В БСП бродят сенки на много бивши председатели", каза още Михаил Миков. Той коментира думите на Георги Първанов от по-рано днес, че на "Позитано" има двама лидери – ментор и и.д.

"Но хората, които споделят левите идеи, които гласуват за тях, не се ръководят от сенките, а от настоящето и бъдещето", каза още Миков.

Според него Първанов имал един начин да влезе в обектива на камерите – чрез коментари за БСП. Той го призова да погледне проблемите на АБВ и да остави тези на БСП.

"Чух, че бил подал оставка, че имал проблеми с парламентарната група, чух, че бил замразил участието в кабинета и то ден преди да гласуват промени в кабинета, в който участват", каза Миков.

Илияна Йотова пък допълни: "Може би Първанов трябва да отговори на един въпрос - кой в АБВ взе решението групата да подкрепи дълга? Той ли?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ne sym ot bsp , no tozi pyt pravilno izkazvane ,ama i drugo triabva da kajete istinata kak v Haskovo , dps davaha olio , zahar , i drugi produkti pod4ertavam ot evropeiskite pomoshti koito triabvashe da dade dyrjavata ot sklad v obshtina stambolovo, iz4eznaha dadoha gi dps na izbiratelite si
19
3
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Хептен бързо почна да те хваща тая пуста водка, другарю ;)Наздраве
18
2
 
5
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До вчера се целувахте- сега плюеш, пиянчо ;)Не участвахте, защото изпаднахте съвсем, постоянно ви пада процента по избори...Поне мълчи, лизачо на руски подметки!
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MIKOV SE OBIDI STRASHNO,DAVALI OLIO, NE VODKA ZA VODKA TOI SHTE PRODADE I BCP.
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много сте прав г-н. Миков , напред до пълна победа на БСП
15
2
 
12
 
! Отговори
зевзек преди 9 години
ЩО ГОВОРИШ ТАКА ДРУГАРЮ МИКОВ,НАЛИ СЕ ЦУНКАХТЕ НА ОРЛОВ МОСТ
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те от БКП раздават по турските села месо и кинти, та нищо чудно, че и турското БКП (ДпС) да раздава.Комунист по честен начин избори не печели.
13
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП то докато имаше възможност да управлява и взима решения "Ползу роду"само лъга, маза и краде. Така няколко пъти докато на народа му писна и реши да намери друг Спасител. И така от трън та на глог, че е по-висок. Дойде бодигарда на Тато и окончателно се загнезди във властта с крадене от всеки и всичко. Сега натрупал милиарди може да си купува избори, комисии, електорат. А БСП ще се топи като пролетна висулка както и народа който Спасителя *** жестоко и безмилостно. И се запъти към нищото.
12
6
 
8
 
! Отговори
*** преди 9 години
аууу БСП да не са решили да стават отговорна лява партия вместо сбирщина руски агенти :D
11
4
 
13
 
! Отговори
ММ преди 9 години
Абе я пуснете Пресуава и не занимавайте с поуитика!
10
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Текна ли веке огненаааата вода?
9
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-добре олио и брашно, отколкото тоалетна хартия !Нали така др . Миков?Тоалетната хартия се котираше много през 1996-7 г. ама то тогава друго нямаше по магазините.
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Забелязвам, че Булфото има запас от свежарски снимки на Миката. Как са успели, не знам.Наздраве Мише!
7
3
 
9
 
! Отговори
Anonimen преди 9 години
пиян ли си бе :D
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименГрешката беше в ДПС дето се коалираха с БСП.
5
8
 
11
 
! Отговори
N преди 9 години
"Халал да им е победата в Сърница с олио и заплахи!"Поне за 25год. обуване на ДПС,БСП са научили турски...е една дума но като за комунист това си е постижение за 25год.!
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първанов защо коментира какво става в БСП след като я напусна и създаде своя(това не е много сигурно все пак,щото нещо не го "бръснат" и неговите хора) и сам казва,че не преговарят за общи действия за предстоящите избори.Той си се мисли за голяма работа,но повече личи,че е придатък на Борисов и ГЕРБ,нещо като ляво крило на управляващата партия(дясното са РФ,а централни защитници са НФСБ и БДЦ),а ДПС играят като Б отбор на Бойко-играят на всички позиции и в най-решителните моменти са безотказно добри.По-добри от ляво-дясната мъгла на партньорите в 4-ната коалиция.
3
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-н Миков не ви трябваше съюз с продажните турци, тогава беше по добре нови избори пред коалиция с Местан. Загубихте много привърженици само заради това и направихте правителството на Орешарски заложник.
2
9
 
12
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
"БСП отвори и предизборно торбите с обещанията."Значи вече са в свои води и нема кво да ги мислим. На другаря кутевец му дай да обещава
1
7
 
7
 
! Отговори
този,,,,,,, преди 9 години
пуххльо с щедрост раздава власт