Сблъсък в НС: Мериха си килограмите и комплексите

Споразумение с НАТО изправи "Атака" срещу ВМРО
8 апр 2015 16:40,
42
Сблъсък в НС: Мериха си килограмите и комплексите
Снимка: архив Булфото

С обиди "комплексар" и мерене на килограмите завърши днешното заседание на парламента. Приносът в законодателството дадоха лидерите на "Атака" и на ВМРО - Волен Сидеров и Красимир Каракачанов. Повод за сблъсъка им стана точка от дневния ред, с която трябваше да се ратифицира споразумение с НАТО за поддържане на гарнизон и свързочен батальон.

Сидеров и колегите му първо поискаха въпросът да не се обсъжда, а после призоваха всички да гласуват против. Последва размяна на реплики с Каракачанов и хората му за и против тезата, че България ще бъде използвана от САЩ и НАТО във война с Русия.

"Каракачанов трябва да го питам, като ставаше агент на ДС по време на комунизма, даваше ли клетва към Съветския съюз, или към САЩ и НАТО“, попита Сидеров. След това реши да не се заяжда. "Заяжданията на дребно говорят за изключителен комплекс", каза шефът на "Атака“.

Отговорът на Каракачанов не закъсня. "Нямам основание да съм комплексар, аз съм 185 висок, 124 кг. Ако бях като него на половина с този ръст...", каза лидерът на ВМРО, но не успя да продължи, защото шефката на НС Цецка Цачева го прекъсна: "Моля ви, не влизайте в лични характеристики, ръстови, килограмови и т.н".

Каракачанов обаче продължи и обясни, че има теза, която доказва какъв ръст създава комплексарщината.

В спора се включи и Димитър Байрактаров от ПФ, който обясни, че не приема от човек, който не знае как се зарежда "Калашников", да му говори за национална сигурност. Сидеров пък отвърна, че армията е била унищожена, когато агент Иван е бил в управлението с ОДС.

"Аз нямам отношение към нея, но и със завързани очи мога да видя, че тя е унищожена", каза лидерът на "Атака".

Тук пък Каракачанов отвърна с разкритието, че Сидеров се е спасил от казармата с обяснението, че има 10 диоптера късогледство. В крайна сметка гласуването беше отложено за утре.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ama ako nadupi Sidera toa s golamoto dupe Karaka4anov , male lele 6a go razpori eiiiiii
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еййййййййй......Сидер Оглу бил кьорав ,бе......ха,ха,ххааааааааааааа.....За това га крият под масите -- за да не си удари некъде мъдете по протестите!!!!!!!!!!!!!
15
1
 
5
 
! Отговори
Kongs - OFF преди 9 години
Искам да вида бой с кръв и разбити глави , крайно време е в тоа каруцарски Парламент да стане нещо
14
0
 
7
 
! Отговори
Той е преди 9 години
Не харесвам Сидеров,и никога не съм го харесвал,но в случая,той казва верни неща!Докога с това слагачество пред САЩ и еврогейовете,какво толкова хубаво видяхме от тях,та е тая раболепност?Откъде-накъде НАТО ще ни ползва за преден аванпост срещу Русия,това наша война ли е?Ама ако стане патакламата,първи ще го отнесем,защо,за американските интереси ли?Нали преди години ни обещаваха,да си вземем дълга от Ирак,като ги подкрепим за инвазията им,какво стана?Тъй ли не си научихме урока?
13
9
 
2
 
! Отговори
демократ преди 9 години
искаме мир не ***.
12
4
 
12
 
! Отговори
искаме мир преди 9 години
Искаме мир, а не Нато!
11
0
 
7
 
! Отговори
Do 24 преди 9 години
До Горд Натовец: А ти защо не идеш в САЩ? А да забравих има визички :). Продължавай да им лижеш подметките, може някой ден да не те приемат за човек втора ръка...
10
7
 
8
 
! Отговори
славянин преди 9 години
Е.ати тъпият *** - гордеел се че бил 124 килограмов чувал !?
9
1
 
12
 
! Отговори
ашколсум кара преди 9 години
Цели 128оки тежи баш воеводата. Ял пил растял и кат другият пехливан поставил *** на тепсията. Имаше разказ от Джек Лондон за един црън пехливан дето за бутилка и счупена пушка си продал племето. Някой чел ли я?
8
9
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
"Родолюбците" от ВМРО подкрепят САЩ и Новия световен ред, които унищожават България и българите !НФСБ част от която е и ВМРО управляват заедно с глобалистките партии ГЕРБ и РБ. Факт !Глобализмът унищожава еднонационалните държави !Глобализмът изтребва българите и ги заличава от лицето на земята.Какви родолюбци са тогава ВМРО ?Може ли да си истински родолюбец и да си против братска Русия, която ни е освободила от 500 годишно турско робство ?!
7
12
 
21
 
! Отговори
Драго преди 9 години
Какво общо има това дали волен е ходил или не е ходил в казарма,или дали има или няма деца това са лични теми които нямат нищо общо с политиката,може по здравословни проблеми да не е ходил в казарма или и по здравословни проблеми да няма деца.Като няма за какво да се хванете и търсите под вола теле,още преди 10 години Волен ги говореше тези неща които ще се случат и стават вече,има архиви четете.
6
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ са заплаха,а ние "партньорите" им сме опитните им мишки.Българския народ остана без достойнство благодарение на *ите янки..Атомна бомба за янките които си мислят че целия свят е техен.Повече джихадисти трябва да има в САЩ...И САМО АТЕНТАРИ ЗА ТЯХ ДА ВИДЯТ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ!!!
5
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а маси, пластмасови маси за укритие имаще ли.
4
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как може да искат задължително гласуване тия циркаджий.
3
4
 
22
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Хора, не се пънете да пишете коментари на глупостите на депутатите. Нали всички знаем, че за пари ще приемат всякакви закони. И самите журналисти отразяват само събития за които им кажат редакторите. На 1-ви април в София имаше протест с/у банките в България, някой да прочете нещо за това? А това засяга милиони българи. Но иначе отразяват циците на няколко ексхибиционистки. Това е страшно важно!
2
2
 
33
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Вижте само какви ни управляват-***
1
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каракачанов е шпионин на ЦРУ - ***..