Кънев да целува ръка на ДПС, че спасиха реформата

Първанов-младши ще купува акции в хотел в Кюстендил
31 юли 2015 11:10,
20
Кънев да целува ръка на ДПС, че спасиха реформата
Снимка: архив Булфото

Радан Кънев трябва да целува ръка на ДПС, защото те предложиха вариант на съдебна реформа, който да мине. Това обяви лидерът на АБВ Георги Първанов пред bTV.

Бившият президент коментира и заплахите на лидера на ДСБ, че ако мнозинството на ГЕРБ, ДПС и АБВ се запази, ще трябва да се мисли за нови избори.

"Г-н Кънев е един шегаджия. По-скоро има сближаване между РБ и ДПС и не казвам, че това е лошо", каза шефът на АБВ и отново обясни, че движението на Лютви Местан е гарант за сигурност.

Според него предложената от реформаторите съдебна реформа е един от неуспехите на изминалия сезон. Лидерът на АБВ разкритикува РБ, че проектът им не оставя впечатление за значима реформа в съдебната власт.

Първанов обясни, че одобрява избора на Мая Манолова за омбудсман, но уточни, че и Константин Пенчев е бил силна кандидатура.

"Въпреки острите ни отношения с Манолова, тя пасва добре на тази позиция. Нападките са елемент от демократичния процес", каза още бившият президент.

Георги Първанов отново нападна президента Росен Плевнелиев за проваления му референдум. Лидерът на АБВ го обвини, че той има вина за бламирането, защото е отказал да прецизира въпросите си. 

Бившият президент съобщи, че синът му Владимир има намерение да купи акции в хотел "Стримона спа" в Кюстендил. Парите щели да дойдат от спестявания на Владимир Първанов, помощ от родителите му и кредит.

Лидерът на АБВ е категоричен, че не става въпрос за кредит от 3 млн. лв., а за сума около 200 хил. лв. и обеща допълнително да даде точна информация.

"Синовете ми се занимават с компютърна работа. Имат фирма, която работи не зле", каза още бившият президент. Той уточни, че децата му никога не са заемали държавни длъжности и не са кандидатствали за пари по европейски програми, защото той ги е спирал да го правят.

"Когато съм на път да изляза от политиката, време е те да си вземат хляба в ръцете", каза още Георги Първанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гоце, *** нещастен...все се надявам един ден господ да ти върне злините дето ги твориш.
16
0
 
4
 
! Отговори
пфу! преди 8 години
Ти имаш опит в целуването не само на ръката, а и на оная работа на ДПС. То май излиза, че ДПС върти всички на пръста си, дори и ГЕРБ. Много сделки се случиха напоследък. Взаимни компромиси, както му викат, а още по-точно - взаимни предателства. А ние само ги гледаме! О, тяхната...убост ненагледна!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Парламента е един театър и политиците играят и се забавляват
14
0
 
4
 
! Отговори
странно преди 8 години
Родна реч, омайна, сладка, как се целува ръка на ДПС?
13
1
 
13
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
То не само Кънев... И ти и Борисов сте целували на ДПС но не ръка, а друга анатомична подробност
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ПЪРВАНОВ НА КОГО РЪКА ДА ЦЕЛУВА. ТЕ СИ СЕ МЕНКАТ И СКРИТОМ СИ ЦЕЛУВАТ РЪЦЕТЕ. АБВ - ГОЛЯМАТА ИЗМИШЛЪОТИНА НА ДС САМО МЪТИ ВОДАТА. НЕ СТАНА С БАРЕКОВ, ЩОТО ЛЪСНАХА ДАЛАВЕРИТЕ,НО ТОЙ СИ РАЗВЯВА БАЙРЯКА В БРЮКСЕЛ, А ТУК ВСИЧКО СИ ПРОДЪЛЖАВА ПО СТАРОМУ. В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ОТ ДОНОСНИЦИ, НЯМА КАК ДА МИНЕ НЕЩО СМИСЛЕНО.
11
0
 
18
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Гоце знае как се целува ръка, нали ДПС го избраха за президент два пъти. *** гнусният трипер, в деня в който пукне ще празнувам!!!
10
3
 
8
 
! Отговори
Протестиращ преди 8 години
Какви Гоцете и Боцета ви гонят бре народе ?!?!?! Не виждате ли че няма значение ляво дясно , важното е да ни крадът и да ни яхат . Вие *** ли сте че не виждате ,че е народа срещу власта ? ДПС сега подпря ГЕРБ , а уж те не искаха ... хахахахахах Жалка работа , ама е време да прогледнем и на следващите избори да се изсипим на един наказателен вот , например за Светльо Витков . Да видим като им вземем салама на тези *** какво ще стане .
9
0
 
8
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Първанов и подобните му пробват нервите и куража на нацията с подобно поведение.Трябва да са благодарни , че българите са кротко заспала дружина,иначе просто няма да има възможност да сее "акъл" от малкия екран.
8
1
 
19
 
! Отговори
Будала преди 8 години
Търтейчето Владко е на път да стане млад успял младеж също както батко Пеевски.
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гоцето беше в списъка на КТБ с доста тлъста сума. Тези прегръдки с Герб и Бойко ги направи с цел да си получи милиончетата, които Бойо върна на всички милионери със заема от 4 милиарда на наш гръб. Сега ще ги реинвестира явно чрез синковеца.
6
0
 
14
 
! Отговори
schizz0 преди 8 години
Mlad miliarder
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво може ДПС да "спаси"? Най-много да съсипе нещо, което е добро за българите.
4
3
 
23
 
! Отговори
Даа преди 8 години
Ей такива като този, агенти, доносници, и обикновени комунистически дейци от едно време, вместо да са натикани в миша дупка и да ги е срам да се покажат, те вече 25 години продължават да ни дават акъл и да ни се подиграват! Затова никога няма да се оправим!
3
0
 
13
 
! Отговори
4epa преди 8 години
OT ZAKUSKITE PO 20 STOTINKI !!!!!! PARITE NA GOCE 6TE IZLIAZAT NA BIAL SVIT NAI POSLE !!!
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За народа минимални (африкански ) доходи , невъзможност за пенсия или мизерна такава ,гърча за тях , хотели , пристанища, молове , ВЕИ, голф игрища и какво ли още не Народа разбира се спи , вместо да поиска национализация на активите на всички които са били в изпълнителната власт .Ясно е , че заради собствения си комфорт , за жертвали цял един народ с 1300 годишна история , ясно е че ни затриват и ще си направят частна държава Ясно е че крадат с милиони , дори с милиарди , а сметката е за нас
1
1
 
24
 
! Отговори
www преди 8 години
КУЧЕТАТА ЛАЯТ КЕРВАНА СИ НАБИРА СКОРОСТ .... УНИКАЛНА ДЪРЖАВА..