Еврохвалба: Бойко Борисов е пример за управник!

Той си върши работата, отсече ген. секретар на ЕНП Антонио Лопес
3 дек 2015 21:38,
180
Еврохвалба: Бойко Борисов е пример за управник!
Снимка: boykoborissov.bg

Има държави, където управляващите си вършат отлично работата, като Бойко Борисов в България, който следва европейските политики. Той и неговото правителство се справят перфектно с охраната на външните граници на ЕС и затова заслужават категорична похвала.

Това каза генералният секретар на Европейската народна партия (ЕНП) Антонио Лопес по време на разговор с български журналисти в централата на ЕНП в Брюксел.

Лопес подчерта добрата комуникация между българския премиер Бойко Борисов и испанския министър-председател Мариано Рахой.

"Борисов и Рахой имат много добра връзка и поддържат лични контакти. На конгреса на ЕНП в Мадрид двамата имаха дълга среща, на която обсъдиха проблема с бежанския поток. Това тясно сътрудничество между страните ни ме прави много щастлив, защото това даде много на Испания в борбата с организираната престъпност. За нас помощта на правителството на Бойко Борисов, и в предишния му мандат, е от ключово значение", категоричен бе генералният секретар на ЕНП.

Антонио Лопес заяви готовността на Испания да помогне с информация на България за справянето с бежанската криза и тероризма.

Пред журналистите той подчерта още, че България е била виждана в отрицателна светлина в Европейския парламент и в ЕК по време на правителството на Орешарски, но днес това е напълно различно.

"Еврофондовете бяха замразени при предишното правителство, днес нещата са много добре за България и трябва да следваме тази линия", заяви Антонио Лопес.

Генералният секретар на ЕНП отправи послание към българските граждани.

"ЕС е институцията, която дава решение на проблемите. Налице са няколко проблемни въпроси за Европа - икономическа криза в Гърция, бежанска вълна и радикален тероризъм. Единственото решение е да бъдем обединени и координирани в действията си. Затова моето положително послание към България е, че всички трябва да носим отговорност за случващото се. Крайно време е ние, политиците, да заложим не на критика, а на реални решения", заключи Антонио Лопес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прави са хората ! Управник казват .... ама не казват на какво ???А нашия нали глупав ... веднага си помислил на държавата ????
88
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еврохвалба: Бойко Борисов е пример за управник!Той си върши работата, отсече ген. секретар на ЕНП Антонио Лопес-------Ха, ха, ха ... вицът на годината.Има и българска поговорка по случая - когато враговете го хвалят, своите плачат.
87
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И да махнем тиквата и друг да сложим България пак ще е зле! Единствено България може да се оправи, ако напусне ЕС и НАТО!
86
10
 
43
 
! Отговори
Без коментар преди 8 години
Народа гине и тъне в мизерия от евроатлантическите ценности, а тиквата се лези по телевизийте!
85
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПОСЛУШНОТО НИ ГЛУПАВО МОМЧЕ .
84
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лопес дай една коза и една дамаджана вино и си го взимай!
83
9
 
41
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Няма две мнения - и аз му пиша отличен шест по упражняване на геноцид над народа.Но народът сам си го е заслужил, защото по нищо не се отличава в морално-нравствено отношение от управляващата върхушка. Каквото сами сме си надробили, това и ще сърбаме.
82
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да за 6 години ни направи заплатите по 1500 евро, смях.
81
9
 
38
 
! Отговори
Прав си преди 8 години
До Българин Прав си "Българин"!!! Все пак няма как народа да го заслужава защото не са като него... Повече книги сме прочели да му се не види :) Лоша работа са били тия библиотеки ей...
80
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЩе го хвалят ами, като им играе по свирката.- - - - Това не е вярно !!! Нашия надува свирката, а ония само се кефят !!!
79
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ви кажа не е виновен умника Борисов, най са виновни българските журналисти. Мълчат като ду..та, осигуряват му медиен конфорт, вземат пачките и се правят че в България всичко е за пример. Пълен срам.
78
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко, ако на тоя дето те хвали, ти му беше премиер в неговата страна, до сега да те беше нокаутирал !!!! Гаранция давам !!!
77
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пич бил, ама не те жулят сланина и пият пърцуца , а ние !????
76
11
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще го хвалят ами, като им играе по свирката. По-голямо мекотело от тоя няма.
75
11
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като толкова го харесват, да си го вземат!
74
11
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Пример за управник" от устата на евро началниците на Боцко означава "удобен ***."
73
11
 
44
 
! Отговори
незнакомов преди 8 години
нуждае се сериозно марионетката от похвала у нас маи никои вече не му се връзва на простотиите
72
11
 
48
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
Ама това е защото "трима папи са го галили по главата":):):)И тоя *** ни е премиер и ни представлява пред света......клета майко България.А и като толкова го харесват да си го вземат за премиер та да минат на сланина и да пропушат и тогава ше се видят у проблем.Абе останаха ми символи та искам да допиша-Да,ядеме сланина и пушиме и ракия си печеме щото си *** и щото порсперищата ни икономика не ни оставя друг избор.Е не може всички да си храним кучетата с пържоли и да си купуваме коли
71
28
 
36
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Бойко определено е най-добрият премиер в Европа - ако и народът беше поне малко на неговото ниво, България щеше да е за пример. Това е то - добър премиер с *** народ.
70
9
 
49
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
Като си помисля, че преди време (като беше в МВР) го харесвах и си мисля: явно съм бил доста ***. Но намирам и някакво оправдание за себе си: в медиите го виждахме описан като някакъв супер деен пич, който все е в центъра на събитията, все уж действа по задачите... а то "нашите хора" му правили Пи Ар.