ГЕРБ избира: 4-ма финалисти, Цачева ли ще посочат?

Партията се събира в 11 часа, за да посочи най-накрая кой ще се бори за "Дондуков" 2
Обновена: 2 окт 2016 09:15 | 2 окт 2016 09:15,
212
ГЕРБ избира: 4-ма финалисти, Цачева ли ще посочат?
Снимка: архив Булфото

След дълго чакане, увъртане и отлагане днес най-накрая ГЕРБ ще представи кандидатите си за президент и вицепрезидент.

До последно партията пазеше в тайна кандидата си за държавен глава. Дори вчера премиерът и лидер на партията Бойко Борисов отказа да назове конкретно име.

Още по темата

И така днес в 11 часа партията ще се събере в НДК, за да представи своите кандидати за надпреварата за поста на "Дондуков" 2.

На официалното представяне ще присъстват председателят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов, зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов, членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, народните представители от партията и общинските и областните координатори на ГЕРБ от цялата страна.

В петък от думите на зам.-председателя на партията и шеф на предизборния й щаб Цветан Цветанов стана ясно, че фаворитите на ГЕРБ за кандидат-президент са четирима - председателят на НС Цецка Цачева, вицепремиерът, отговарящ за икономическата политика, Томислав Дончев, столичният кмет Йорданка Фандъкова и градоначалникът на Бургас Димитър Николов.

Преди дни обаче заместник-председателят на партията Цветан Цветанов посочи, че според него не е удачно да се организират предсрочни местни избори в голям град у нас, което изключва кметовете на София и Бургас.

Димитър Николов пък заяви, че отказва да е кандидат, защото има доста работа в Бургас. Йорданка Фандъкова посочи, че има европроекти за изпълнение в София и не иска да изоставя задълженията си. Томислав Дончев пък бил доста по-полезен от другата страна на "Дондуков".

Така сигурният кандидат остава Цецка Цачева, за която от ГЕРБ се хвалят, че е много подготвена, тъй като знае наузист родното и европейското законодателство, освен това е твърда и умее да тропа с ръка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов ще ги опраска и на тези избори! Вече не ги броя, ама май за 15-ти път!
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много много зле в последния момент да обявят кандидата и накрая да се перчат пред журналистите с цаките и да дават оценки като професори . А преди именно те бяха едни от първите които обявиха своите кандидати а сега просто нямам думи залязват дано скоро дойде нова партия и измете този метеш
77
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля се тия дето са гласували до сега за ГЕРБ да се опомнят !!!Да видят провалите на Кунева, Москов, Плевнята, Вежди ....Проектите на Бойко се разбиват на пух и прах !Не аз не гласувам за ГЕРБ ! Дори за лунатика Жорж Ганчев бих си дал гласа но не , не и за ГЕРБ ! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ ! ПУУУУ
76
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бабе за патерици и памперс с биография на партийна секретарка и поназнайваща единствено руски
75
0
 
7
 
! Отговори
аз преди 7 години
До Само ГЕРБ!Блажени са верующите ....
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм от ГЕРБ или от която е да е партия, но кмета на Бургас изглежда много печен. Бургас много дръпна последните години заради него. Млад е и интелигентен. Става за президент. Сигурен съм, че говори езици. По-добре от баба Яга Цачева.
73
0
 
12
 
! Отговори
младенов преди 7 години
бавенето до последния възможен момент е неуважение и презрение към българските избиратели.за цачева бих казал че е карикатура
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей и сегашния тиквен президент не е лош (Роско). Изпълняваше функциите едновременно на президент и портиер. Посреща американския секретар на входа на президентството!
71
16
 
4
 
! Отговори
Само ГЕРБ! преди 7 години
ГЕРБ стабилизира страната, сега имаме 13 милиарда излишък, а при предишните комунистически управления страната ни три пъти фалира - само си спомнете Лукановото правителство, на Жан Виденов, на Станишев и ДПС, на Орешарски! Всички те бяха на червената мафия, тоест тя си имаше държава! Вече цели 8 години държавата не е в ръцете на мафията, затова червените престъпници плащат на *** ежедневно да пищят по форумите срещу ББ и ГЕРБ! Но народа вече не могат да го излъжат само с празни приказки и об
70
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Силно се надявам да не е Цачева. Ужасен вид има. Президента трябва да е лице на страната. Ще плаши хората по света. Освен това май е и злобна.
69
0
 
5
 
! Отговори
Доган преди 7 години
Изглежда че герб ще превземат властта в целия свят заедно с кристали на.е мах маааму
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Бойко и шайката му от ГЕРБ са тотален провал! АПЕЛИРАМ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВСЕКИ ЕДИН КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ, НО НЕ И ЗА ГЕРБ!
67
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахахаха жриците на ГРОБ отчаяно се опитват да съберат подкрепа за тиквения послушко.
66
0
 
15
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
Дали някой от тези четирима говори английски ?Благораря
65
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами един факт! Всички останали партии, си избраха претендента с вътрешно гласуване. Само в диктаторската партия герб, тръпнат кой ще посочи вожда! Че каква е разликата с Ким чен Ун. Само това че ни направи по-бедни и от тях.
64
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само в ГЕРБ е истината, останалото е червен бълвоч!
63
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скучна жена. Освен руски знае ли друг език ? Какво може да свърши в президентство, май нищо!? Поредния послушко. При условие, че *** лентички на оскъпени и некачествени обекти, финансирани със заеми и трохи от Европа, имаме нужда от поне един коректив на цялата разсипия.
62
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо толкова бързат?! Да го съобщят на 5. 11,2016.Електората или лошия матрял , би избрал и магаре предложено от мутрата, както предричат псевдо социолози..Хора осъзнайте се ГЕРБ са на власт вече 8 години, обещаха справедливост и виновниците в затвора, какво получихме? Власт на мутри,олигарси и мафиоти, откраднати 5млд в КТБ, Белене -виновни НЯМА. Корупцията е най голямата в ЕС и затова сме най бедни,болни и нещастни. МИСЛИТЕ!
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 67.Божеее, колко заблудени и наивни хора има. Чак ме е срам като ви чета глупостите.
60
0
 
1
 
! Отговори
за Радев преди 7 години
До Анонимен 65Ще видиш на 02,11,2016г.