Турската намеса в България чрез ДОСТ – мит!

Местан си плащал на частна охрана, след като НСО не го пази
27 апр 2017 10:15,
26
Турската намеса в България чрез ДОСТ – мит!
Снимка: Булфото, архив

Най-често срещаният мит е, че Турция се бърка във вътрешните работи на България чрез ДОСТ. Няма намеса, има заявка за добросъседски отношения, настоя лидерът на партията Лютви Местан.

Турция е доказан от столетия добронамерен съсед на България, категоричен бе той и препоръча на десните партии да не се включват в "крайнодесния националистически хор".

Тече проверка от Сметната палата как се финансира ДОСТ, каза Местан и заплаши, че ако се разпространяват други твърдения, ще има съдебни дела. Той напомни пред bTV, че наскоро е спечелил едно дело за 681 лв.

Лютви Местан потвърди, че охраната му от НСО е свалена.

"Не съм коментирал този въпрос, нито когато ми назначиха охраната, нито когато я свалиха, каза той и увери, че не се страхува за живота си. Сега имал един охранител". Колко обаче струва охраната на Местан, не стана ясно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: местанНСОТурцияДОСТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
И този човек с липса на всякакъв морал и достоинство ще ни говори за МИТ турската намеса за изборите у нас,но самата Турция толкова няма вина,колкото тези,на които мозъкът им е изМИТ,а наш Местанчо там държи първото мястоооо!Всяка страна по един или друг начин се опитва да се меси тук и там на съседите си,НО когато "българин" става проводник на политиката на чужда страна там вече нещата трябва да се назоват с исти нското им име и то е едно -ПРЕДАТЕЛ ! Вън от България! В теб няма нищо българско!
17
1
 
12
 
! Отговори
Защо? преди 7 години
Защо се допуска един такъв тип турски агент да говори против България и народа ни? Продаде се на Турция и сега иска да продаде и България!
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя пак екзактно лъже!
15
2
 
15
 
! Отговори
**** преди 7 години
Този да не се прави на ахмак,и да не се опитва да приспива народа с такива безмисленни приказки,всички видяха как се скри в турското посолство,защо не отиде при наще служби,или в друго посолство,а точно в турското,с това си действие,доказва,че работи за турция,и е финансиран пак от там,за това от ДАНС да го подлепят,какво го чакат да се обеснява.
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** !
13
2
 
15
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Може да е добронамерен съсед и без ДОСТ. И кой казва , че няма намеса само. Преди изборите ореваха орталъка с митинги на "официален" език. Туроператорите им забогатяха със заявки за екскурзии преди избора.
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не от столетия, а от хилядолетия е добронамерен съсед.. Турция е провъзгласена за република 1923 г, преди това е била османската империя. Добро познаване на историята г-н Местан!..А за какво 500годишно турско робство говорим тогава?Или когато ни изнася е вековно, когато не ни изнася е от 1923?Нещо май май, а?!?!
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първата работа на НС е да промени изборния закон.Гласуването в чужбина само в посолствата и консулствата.Както е в Германия.И нищо повече.
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този дявол беше разконспириран много одавна,но тази сутрин сам се издаде.Когато прочетете по форумите изказвания против президента и за намесата на Решетников/за който вече никой не си спомня/да знаете,че това са хора на Местан или самият той *** по форумите.Не може да преглътне позицията на президента,че Турция се бърка във вътрешните ни работи и залива всички сайтове с гнусни обиди и клевети.Не се връзвайте.Който е гледал сутрешното предаване по БТВ сам ще се увери в това.
9
0
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Последно време по-нагъл доносник на бившото ДС, а сега отявлен представител на турските служби от агент "Павел" не е лансиран толкова "напоително" от българските медии! За сега обаче не е известен псевдонима му във въпросните служби.....
8
1
 
20
 
! Отговори
цветанов преди 7 години
В скоро време и тоя ще бъде екстрадиран и със забрана.Подъл и нагъл
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямало намеса чрез ДОСТ? Дори БСП и Атака не си позволиха да включат руския посланик в предизборните си клипове! Ама как ще има намеса чрез ДОСТ? И един мармот завива шоколад...
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рядко НВ Природата създава такава жалка креатура като този продажен козльо. Продажен, долен, алчен, безумно страхлив, подъл, гнусен, мразещ България и българите, готов на всякаква подлост за да слугува на Ердоган. Последният му е обещал, когато България стане част от Османската империя да го направи падишах на българска територия. Но няма да му се получи! Най-много да привисне на някое дърво като Дучето.
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Владимир Зидаров може дванайсет цербера да приспи с псевдооргаторските си лъжи.Егати токсичното неискрено човече, като го погледнеш ти се сгадва в душата.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не от столетия, а от хилядолетия е добронамерен съсед.. Турция е провъзгласена за република 1923 г, преди това е била османската империя. Добро познаване на историята г-н Местан!
3
1
 
24
 
! Отговори
НационалБатка преди 7 години
Аа.Плащал си на частно за охрана.Еми ако си толкова добронамерен и всичко ти е на чисто за какво ти е изобщо охрана бе,Местан ефенди?А?Като ти е наааакана дупягата ще си плащаш от твоите пари да ти я пазят.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МИТ е абревиатурата на турската разузнавателна служба.
1
2
 
12
 
! Отговори
историк преди 7 години
Напоследък разни ***,Костов,Местан Доган и тн ползват думата мит.Всъщност те незнаят какво е МИТ.Мита е първата история на човека преди да се появят историците . Това на което те викат мит е дребни шашкънско политически простотии на които ставаме свидетели всеки ден.Мит е Илиада на Омир,защото е нямало спътници и историци ,кото да опишат Троянската война .Пеело се е за великия Ахил и Хектор .Мит е Ромул и РЕМ щото е нямало спътници и историци .Първия историк е Херодот .